Jak často by měla miminka kakat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
6.12.24 15:00

Kakání miminek

Ahojky, trápí mě, že malá kadí tak jednou za 3 dny a to ji kolikrát musím pomáhat rourkou/teploměrem. Je ji 5 týdnů a pořád žádná změna. Jsme na UM Nutrilon. Nejdříve jsme měli klasiku a pak nám doktorka doporučila Nutrilon Comfort and colics. Nejdříve žádný efekt, pak najednou sama každý den a teď už je to zase stejný jak na začátku. Ptala jsem se na to 2 dětských doktrorů a odpověděli mi, že si to malá všechno přebere a že se to nejspíš vstrebá. To mi přijde jako hloupost, protože když už Kaká, tak je to nálož tak na 2 plíny. A vidím jak se u toho hrozně kroutí. Máte někdo nějakou radu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
6.12.24 15:38

S prominutím jak s houvnem pomůžeš rourkou a teploměrem? 8o

Jinak pokud máš dojem, že trpí na zácpy, tak změn mléko, případně se porad s lékařem.

Jinak dcera se u kakání také vždy kroutila, rudla apod.. a to srajdila každý den a i tak to občas bylo všude :lol:

• Citovat
  • Upravit
22
6.12.24 15:51

@zuzanka320 někdy se to tak dělá. Vyprdí se a případně vyprázdní. Jen vím moc dobře, ze se to nemá dělat často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
6.12.24 16:25

Syn s tím měl také problémy. Rourky někteří lékaři odsuzují, někteří povolují. Syn kadil 1-2× týdně, dost trpěl na větry. Toto období trvalo tak první 3-4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
6.12.24 17:20
@marilka242 píše: Více

Na prdiky rourku to vím.. ale na zacpu ne :D
Každopádně bych zkusila obměnit mlíčko

• Citovat
  • Upravit
17203
6.12.24 17:30

Když pominu, že jsem četla “jak často by měla maminka kakat” :mrgreen: bych změnila mléko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.12.24 17:39

Prosimtě nic ji do zadku nestřílej, ona se vykajdi sama, když bude potřebovat. Když by byla zacpaná a nemohla, tak bys to poznala. Řvala by jak túr a tlačila a prdku by měla zacpanou. První dítě jsem nekojila a trpělo na zácpy. Už je to sedm let a měla jsem na to asi čípky a vždy pomohla švestková přesnídávka ( což u tvého prcka je ještě brzy). Ale třeba to fakt vstřebá. Vygoogli si, jak často kakají nekojené děti. Už je to dávno. Určitě zácpu nemá. Takže ji tam prosimtě nic nestrkej a nenuť ji kakat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.12.24 17:41

Jinak u nás byl tenkrát nejlepší HiPP. Po něm zácpu neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
6.12.24 18:08

Nemá jakoby vystouplou hrudní kost? Syn ji tak měl a měl povolené břišní svalstvo. Taky jsem pomáhala teploměrem. Prostě neměl svaly to vytlačit. Chodili jsme na fyzio…pomáhala jsem mu s kakanim každý den, ráno a večer do cca 6m Jinak byl nešťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7841
6.12.24 21:28

Jedno dítě mi kadilo 6× denně, druhé 1× za 6 dní :nevim: Oba plně kojení. Ani jeden nevypadal, že by byl nespokojený nebo neprospíval. Takže těžko říct, jak by miminka „měla správně kakat“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí