Jak často by měla miminka kakat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kakání miminek
Ahojky, trápí mě, že malá kadí tak jednou za 3 dny a to ji kolikrát musím pomáhat rourkou/teploměrem. Je ji 5 týdnů a pořád žádná změna. Jsme na UM Nutrilon. Nejdříve jsme měli klasiku a pak nám doktorka doporučila Nutrilon Comfort and colics. Nejdříve žádný efekt, pak najednou sama každý den a teď už je to zase stejný jak na začátku. Ptala jsem se na to 2 dětských doktrorů a odpověděli mi, že si to malá všechno přebere a že se to nejspíš vstrebá. To mi přijde jako hloupost, protože když už Kaká, tak je to nálož tak na 2 plíny. A vidím jak se u toho hrozně kroutí. Máte někdo nějakou radu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S prominutím jak s houvnem pomůžeš rourkou a teploměrem? ![]()
Jinak pokud máš dojem, že trpí na zácpy, tak změn mléko, případně se porad s lékařem.
Jinak dcera se u kakání také vždy kroutila, rudla apod.. a to srajdila každý den a i tak to občas bylo všude ![]()
- Citovat
- Upravit
@zuzanka320 někdy se to tak dělá. Vyprdí se a případně vyprázdní. Jen vím moc dobře, ze se to nemá dělat často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn s tím měl také problémy. Rourky někteří lékaři odsuzují, někteří povolují. Syn kadil 1-2× týdně, dost trpěl na větry. Toto období trvalo tak první 3-4 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marilka242 píše: Více
Na prdiky rourku to vím.. ale na zacpu ne ![]()
Každopádně bych zkusila obměnit mlíčko
- Citovat
- Upravit
Když pominu, že jsem četla “jak často by měla maminka kakat”
bych změnila mléko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosimtě nic ji do zadku nestřílej, ona se vykajdi sama, když bude potřebovat. Když by byla zacpaná a nemohla, tak bys to poznala. Řvala by jak túr a tlačila a prdku by měla zacpanou. První dítě jsem nekojila a trpělo na zácpy. Už je to sedm let a měla jsem na to asi čípky a vždy pomohla švestková přesnídávka ( což u tvého prcka je ještě brzy). Ale třeba to fakt vstřebá. Vygoogli si, jak často kakají nekojené děti. Už je to dávno. Určitě zácpu nemá. Takže ji tam prosimtě nic nestrkej a nenuť ji kakat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá jakoby vystouplou hrudní kost? Syn ji tak měl a měl povolené břišní svalstvo. Taky jsem pomáhala teploměrem. Prostě neměl svaly to vytlačit. Chodili jsme na fyzio…pomáhala jsem mu s kakanim každý den, ráno a večer do cca 6m Jinak byl nešťastný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedno dítě mi kadilo 6× denně, druhé 1× za 6 dní
Oba plně kojení. Ani jeden nevypadal, že by byl nespokojený nebo neprospíval. Takže těžko říct, jak by miminka „měla správně kakat“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit