Pitný režim mimčo 6m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pitny rezim mimco 6m
Děvčata, malý má 6m. a nemůžu do něj dostat nic jiného než kojeni jako tekutiny. Asi 3 týden jedeme prikrmy a když mu k nim nabízím vodu, tak nechce. Zkoušela jsem dokonce uvařit i fenyklovy dětský čaj, ale vše odmítá, takže mu pak musím dát ode mě cucnout, aby měl nějaký tekutiny. Zkoušela jsem z flašky, že lžičky, ale proste mi to odmítá, začne řvát, pusu zavře, pluje to ven…
Myslíte, že to mám každý den zkoušet to do něho rvat než se to naučí a příjme to? Byli i Vaše děti takove?? Nějaké rady prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kateřina19955 píše: Více
kojené dítě nepotřebuje žádnou vodu ani čajíčky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K prikrmum by mel dostat vodu. Když už jedeme vyloženě prikrmy.. přece nemůže být bez žádné tekutiny třeba 4 hodiny a více..,když má příkrm jako plnohodnotne jídlo místo kojeni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Přesně tak, kojení ničemu nevadí, pořád tekutiny má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo říkal? Děti kolikrát opravdu nic jiného než MM, nebo UM nechtějí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 a když nakojom v 10, o půl 1 má příkrm a pak další kojeni má mít cca ve 3h.,tak to jako bude celou dobu bez pití?? Dobre, tak se zeptám jinak, od kdy jste dávali napít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 kdo říkal? Doktorka, knížky, kamarádka… aj.
proto, když mi to odmítá, tak nevím.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako že pokud se po jídle hned nenapije, vyschne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když ti to odmítá, tak to nepotřebuje,
pitný režim jako takové to nalévání se vodou bez potřeby, je už dávno překonaný mýtus, ten mýtus „vyrobili“ na zakázku výrobci balené vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 a proč hned blbý vtipy? Já se normálně zeptala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč vtip? Já se taky normálně zeptala, proč to tak hrotis? Že přece musí pít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga tak ono, když do mě lidi valí informace, tak to je těžký..
V létě do mě taky valily, že mu mám dávat vodu, to jsem si obhájila, že stačí MM, že obsahuje vody dost a že mu dávám často, ale u těch prikrmu, když to do mě opět valijou, tak to jsem si říkala, že asi mají pravdu, že to je už hlavní pokrm pak… tak já už nevím… ![]()
A prosimte, kdy jste teda začali dávat nějakou tekutinu vy ať vím.. pro info, diky
Příspěvek upraven 29.12.24 v 17:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já mám dítě říjnové, kojila jsem s problémy necelé 3 měsíce, tak byla na UM, vodu a nějaké čajíky jsem začala dávat pak v létě, když bylo vedro - takže dítě mělo tak 9 měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit