Pláč po jídle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1065
1.5.12 12:58

pláč po jídle

Ahoj holky, prosím o radu,
mám měsíční mimčo. Od narození byla na Beba HA ale blinkala po něm takže na radu Dr. jsme přešly na Nutrilon AR, který kombinuju s Nutrilonem Comfort (kvůli kakání). K tomu máme probiotické kapky a kapky na prdíky. Problém je v tom, že po každém jídle začne hystericky řvát a vydrží jí to třeba hodinu, už fakt nevím co s ní. Po jídle s ní toho moc nezmůžu, protože by všechno vyblinkala, takže jí nahřeju bříško a to je asi tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
1.5.12 13:01

Asi ji bolí bříško, ony ty kapky na brdíky stejně moc nepomáhají. Nás trápilo bříško od narození a skončilo to na konci 3 měsíce ze dne na den. Jedině co můžu poradit, tak vzít do ruky a pohuštat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.5.12 13:59

Kotaske me pravdu, taky jsem vysadila kapky, ptze mi prislo ze je to s nimi jeste horsi. Nakonec to po tretim mesici preslo. Ale pak zacala brecet pri jidle a nechtela papkat, tak jsme pak zjistili zanet v uchu, pichli ji ho a mame konecne spokojene mimi. Jestli place jak pises az na konci krmeni, tak je to boleni briska a to prejde, jen musis vydrzet. My zkouseli vsechny moznosti a nezabralo nic, davej probiotika a vydrz:) potulkej ji !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.5.12 14:09

Nám teda kapky pomáhaly hodně :nevim: Jinak taky myslím, že to je bříško.
Dáváš říhnout? Mám hodně blicí dítě a musíme říhat. Docela nám pomáhalo uprostřed krmení dát pauzu, říhnout a dokrmit.
Bříško nahřívej, masíruj, cvič nožkama. Někomu pomáhá Pupík (krém na masírování bříška). Kamarádčině holčičce pomáhalo koupání v teplé vodě. Prý se vždy hezky vyprdíkovala a bylo to dobré…

• Citovat
  • Upravit
1065
1.5.12 18:55

Říhat dávám. Po Bebě to nešlo vůbec, po Nutrilonu je to lepší. A byly to prdy :,( Děkuju moc za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí