Pláč po jídle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pláč po jídle
Ahoj holky, prosím o radu,
mám měsíční mimčo. Od narození byla na Beba HA ale blinkala po něm takže na radu Dr. jsme přešly na Nutrilon AR, který kombinuju s Nutrilonem Comfort (kvůli kakání). K tomu máme probiotické kapky a kapky na prdíky. Problém je v tom, že po každém jídle začne hystericky řvát a vydrží jí to třeba hodinu, už fakt nevím co s ní. Po jídle s ní toho moc nezmůžu, protože by všechno vyblinkala, takže jí nahřeju bříško a to je asi tak všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi ji bolí bříško, ony ty kapky na brdíky stejně moc nepomáhají. Nás trápilo bříško od narození a skončilo to na konci 3 měsíce ze dne na den. Jedině co můžu poradit, tak vzít do ruky a pohuštat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kotaske me pravdu, taky jsem vysadila kapky, ptze mi prislo ze je to s nimi jeste horsi. Nakonec to po tretim mesici preslo. Ale pak zacala brecet pri jidle a nechtela papkat, tak jsme pak zjistili zanet v uchu, pichli ji ho a mame konecne spokojene mimi. Jestli place jak pises az na konci krmeni, tak je to boleni briska a to prejde, jen musis vydrzet. My zkouseli vsechny moznosti a nezabralo nic, davej probiotika a vydrz:) potulkej ji !
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám teda kapky pomáhaly hodně
Jinak taky myslím, že to je bříško.
Dáváš říhnout? Mám hodně blicí dítě a musíme říhat. Docela nám pomáhalo uprostřed krmení dát pauzu, říhnout a dokrmit.
Bříško nahřívej, masíruj, cvič nožkama. Někomu pomáhá Pupík (krém na masírování bříška). Kamarádčině holčičce pomáhalo koupání v teplé vodě. Prý se vždy hezky vyprdíkovala a bylo to dobré…
- Citovat
- Upravit
Říhat dávám. Po Bebě to nešlo vůbec, po Nutrilonu je to lepší. A byly to prdy
Děkuju moc za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit