Pláč při odpoledním spánku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
24.11.10 15:23

Pláč při odpoledním spánku

Ahojky holky :lol: ,
máme takový zvláštní problém :roll: . Naše Simonka chodí spávat dvakrát denně, jednou dopoledne, jednou odpoledne. Dopoledne spí většinou dvě hodiny, a vstává v pohodě. Ale odpolední spánek je v poslední době divný. Zaspává většinou dlouho a špatně, a budí se třeba po půlhodině a pláče a pláče a pláče :-( . Jde na ní vidět, že by ještě spala, ale nějak jí to nejde. Nevíte, čím to může být? V noci spí taky v pohodě. Bude mít 9 měsíců. Děkuji za odpovědi :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
24.11.10 15:27

To je spánek po obědě? Beru dle sebe, já když si hodim odpoledne šlofíka, tak mě pak děsně pálí žáha, nemůže mít nějaké zažívací potíže? Děti se také budína čurání, vypije toho předtím hodně?
Nebo třeba ji tlačí bobek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.11.10 15:33
Hm děkuji, ale nevím nevím. Odpoledne je to kolem 14.-15.00 hodiny. Dávám jí před spaním jen mléko, nic jiného. A čůrá ještě do plinek :oops: , tak tím to asi nebude.
Gladys píše:
To je spánek po obědě? Beru dle sebe, já když si hodim odpoledne šlofíka, tak mě pak děsně pálí žáha, nemůže mít nějaké zažívací potíže? Děti se také budína čurání, vypije toho předtím hodně?
Nebo třeba ji tlačí bobek :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.11.10 15:39

moje dítě též čurá do plínek, ale na to čurání se vzbudí a začne kvičet. kvičí minutu a pak pokračuje ve spánku.

Ale je možný,že už není tak unavená, spaní má lehké a zkrátka se budí a nemůže zabrat. co by se stalo,kdybys ji po probuzení vyndala,bude mrzutá?

V 9m jsme přecházeli na spánek 1×denně,sicenám to posunulo oběd, ale spal vkuse i 4h,to byla pohodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.11.10 15:45
To spaní jednou denně už mě taky napadlo, ale zdá se mi to docela brzy :-? . Jenže ona do oběda nevydrží, to je ten problém. A potom když spí třeba od 10. do 12. dopoledne, tak už odpoledně nemůže zabrat. Asi ji budu tedy držet dopoledne co to půjde, a chodit budeme asi jen jednou denně. A 4 hodiny denně? To spala naposledy tak v 5-ti měsících :twisted: .
Gladys píše:
moje dítě též čurá do plínek, ale na to čurání se vzbudí a začne kvičet. kvičí minutu a pak pokračuje ve spánku.

Ale je možný,že už není tak unavená, spaní má lehké a zkrátka se budí a nemůže zabrat. co by se stalo,kdybys ji po probuzení vyndala,bude mrzutá?

V 9m jsme přecházeli na spánek 1×denně,sicenám to posunulo oběd, ale spal vkuse i 4h,to byla pohodička :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
home77
24.11.10 15:49

Mame to uplne stejne. Mala ma 10 mesicu. Dopoledne spi 1,5 h a kdyz se vzbudi, tak si povida. Odpoledne spi 2× po 20 minutach. Poprve okolo 14 hod, to je jeste relativne ok, a pak spi jeste okolo 17 hod a vzbudi se a breci a breci dokud ji nenakojim. Pak je happy. Ale hladem to neni, to uz mam vyzkousene. Je proste mrzuta. V noci spinka hezky od 19,30 do 8h.

• Citovat
  • Upravit
81479
24.11.10 18:29

Taky se budí na čurání do plinky a řve. Když se vzbudí s řevem, je jasné, že ještě není vyspalý - u nás funguje dát dudlík a zmizet z dohledu. V kočárku na balkoně někdy zadrncám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí