Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Stříhám. Na ručičkách dětskými nůžtičkami, na nožičkách zatím taky, u starší pak stříhátkem. Velká už je rozumná, malé přitom říkám básničku, někdy lehce pohupuju na klíně. Zatím to jde
.
striham manikur.nuzkama.Dcerka uz je rozumna takze vi co delame.
Kdyz byla malinka,take jsem ji nehty strihala ve spani.
Ahoj,
taky stříhám.
Když papá Um tak je to nejednoduší,protože je relativně v klidu,ale stříhám někdy i ve spánku nebo když mu dojdou baterky ![]()
Já od malička stříhám mainkůrovýma nůžtičkama. Ze začátku ve spaní a teď už normálně v klíně a povídáme si u toho. Druhá vždycky čeká, až bude hotová první, aby mohla taky ![]()
Stříhám kleštičkami.
Jako miminku jsem stříhala malými nůžtičkami ve spánku, nejlépe venku v kočárku
. Teď už mi sedí na klíně, něco mu zpívám, nebo u večerničku…
Pilování nehtů obecně nesnáším, ani sama sobě bych je nikdy nepilovala, vadí mi, i když u toho vidím někoho jiného. Já vím, cvok
.
Stříhám kleštičkama ve spaní. S jeho přístupem budem stříhat ve spaní ještě v 10 letech ![]()
Striham a obcas boj, obcas ne. Vzdycky musim vyhlidnout dobrou naladu a kdyz neni, tak se s tim nejak poperu. Kdyz se dostrihano, tak je uleva z obou stran ![]()
Ahoj, my stříháme zaoblenýma nůžkama. Nejlepší je to u televize ![]()
U nás je to taky boj! Nehtíky stříhám nůžkama pro mimi.Ve spánku to nejde,budí se.Je dobré,když někdo asistuje,odvede její pozornost,pak to jde líp.Ale pilování fakt nezvládáme.. ![]()
stříhám,ale pokud si nehtík jen zatrhne tak piluju
. Na rukách si ostříhat nechá,pak si je kontroluje
ale nohy jsou boj.
Stříhám, ve spánku to bylo asi první měsíc, od té doby kdykoliv, ona na to kouká, co to dělám a jak jí to zajímá, je v klidu. Štípátkem mi to jde špatně, má měkké nehty, není to ono. Na nohách jsem zatím stříhala dvakrát, prostě jí tam nerostou- faakt mi to nevadí ![]()
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, stříháte nebo pilujete nehtíky? Mám skoro osmiměsíční holčičku a musím je stříhat jedině, když spí, protože jinak je to boj