Rozmazlení...

17
23.11.10 17:42

Rozmazlení...

Ahojky,mám 2 měsíčního syna.Od narození jsem ho naučila,že vždy odpoledne spával venku v kočárku někdy třeba i 5 hodin.Bývalo hezky,ale nyní když už začíná padat sníh nechce mi ani za nic usnout doma v postýlce a nespí třeba celý den. :-( Jen ráno třeba 1,5 hodiny…Nevím jestli to nebyla chyba ho učit na to spinkání v kočárku,jestli jsem ho tím nerozmazlila a hlavně teď nevím jak ho doma uspat.Nefunguje ani chování a když ho jen tak položím tak jen kouká a za chvíli začne brečet..Je to moje první mimi tak nevím jestli to jen moc řeším :-) ,ale myslím si že je ještě dost malý na to aby celý den nespal nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
23.11.10 17:43

A zase to spaní :-D .Co zkusit vzít kočárek domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.11.10 17:45

Nemyslím, že bys mohla 2-měsíční dítě rozmazlit.
A jak to uspávání v kočárku přesně vypadalo? Chodili jste na procházky?
Bydlíš v bytě nebo v rodinném domku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.10 17:47

Ty jo to mi přijde docela extrém jezdit po bytě v kočárku ne?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.11.10 17:48

To bys koukala kolik lidí to takhle praktikuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.10 17:49

V rodinném domě.Vždycky jsem jeli na procházku a čekala jsem než usne,pak jsem ho zaparkovala na zahradu a tam jsem ho nechala spát dokud se sám neprobudil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.11.10 17:54

A proč ho nenecháš v kočárku i teď? Dcerka dokavaď spávala v kočárku do 10m, tak jsem jí nechávala venku i v zimě, samozřejmě, když nemrzlo, ale v tomhle počasí normálně běžně, jestli nemáte nějakou stříšku, jakože my nemáme, dala jsem na kočárek pláštěnku a malá mi tam spala ty svoje 4 hodinky. Jen jsem musela já vydržet to půlhodinové vození po vsi, než zabrala, ale většinou to trvalo menší dobu. Jestli máš pak možnost například zaparkovat kočárek v chodbě, kde není tolik teplo, tak tak jsem to dělala já, opatrně jsem sundala pláštěnku, když třeba pršelo nebo sněžilo, rozepla jsem fusak a nechala jsem malou spát v chodbě a jak byla spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.11.10 17:55

Jo já ještě natáhla chůvičku do kočárku a měla jsem přehled :palec: s druhým prckem to budu praktikovat stejně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.11.10 18:01

Já to mám s malou podobně, taky mi doma nespí tak dobře jako v kočárku, zatím to řeším tak, že jí uspím venku a pak ji dám i s kočárkem do chodby, kde je chladno, ale ne tak jako venku, jinak taky přemýšlím, že si pořídím nějaký starší kočárek na doma, myslím, že to zas neni tak divné, znám hodně holek, co to tak dělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.11.10 18:02

ja to delala stejne,jako Petorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.10 18:04

to jo,to mě taky samozřejmě napadlo,ale co když k tomu opravdu to počásí nebude aby jsme ven jeli??bude třeba hodně mrznout nebo tak?to už pak jedině že bych vozila teda v tý chodbě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BabkaJS
23.11.10 18:04

A proc maleho neuspavas porad stejne?Kvuli pocasi? 8-o :roll: .

• Citovat
  • Upravit
81479
23.11.10 18:05
majinka695 píše:
V rodinném domě.Vždycky jsem jeli na procházku a čekala jsem než usne,pak jsem ho zaparkovala na zahradu a tam jsem ho nechala spát dokud se sám neprobudil…

A proč to neděláš dál? Mám zářijového kluka (loni) a venku mi spal vždy s vyjímkou 2 dnů, kdy bylo mínus 17. To spal při otevřeném okně doma. Podle doktorky může být od 3 měsíců v mínus 10, ono v tom kočárku je mnohem tepleji, než venku.
Venku spí dodnes, protože spí líp. Víc než jeho jsem rozmazlila sebe - byla jsem šťastná jak blecha, že spí dlouho a já mám klid. Nehodlám na tom nic měnit - spí tak pořád. Už se naučil usnout bez drncání, stačíí rituál obléct, narazit čepici, dát do kočárku, zapnout fusak a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.11.10 18:05

Majinko

šup s ním do kočárku ajeď na procházku, případně kočárek použij i doma když je hnusně, my drandili na chodb, taky funguje, už to tu někdo zmiňoval, není to rozmazlení, prostě je to jeho ulita, děti kočárek milují a když mu to vezmeš, změnila jsi režim, tak to berou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.11.10 18:06

To není rozmazlenost, ale návyk, taky bych mohla říct, že mám rozmazlenou holku, co usíná v postýlce a v kočárku těch keců :mrgreen: než usne..prostě jsem ji tak navykla. Tak buď můžeš nadála drncat ať už doma nebo venku, nebo jí prostě dát do postýlky a nedbat remcání, nebo střední cestu, postupně navyknout na spaní v kočárku, ale doma, později spící přendat do postýlky. Ale počítej s tím, že sotva dosáhneš svého, ať už to bude jakákoliv cesta, týden nato může být zas všechno jinak :-D protože spánek se vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí