Rozmazlení...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BabkaJS
23.11.10 18:09

Ted jsem se docetla odpovedi.No ja teda s malym chodila ven porad,i kdyz mrzlo.Pokud mrzlo opravdu hodne,tak jsem pockala pred domem nez usne,to bylo vzdy do 5minut a pak ho zaparkovala v chodbe a nechala ho tam.

• Citovat
  • Upravit
31594
23.11.10 18:13

Je zvyklý, že když usínal, tak kočárek jel, třeba to i drncalo, když ho položíš do statické postýlky, tak nemá ty samé podmínky.
To není žádná rozmazlenost, zkrátka je tak zvyklý :nevim:

Objela bych kočárkem blok, počkala až usne, zaparkovala v chodbě, před domem… Chůvičku a nevidím problém. Samozřejmě by do kočáru nemělo pršet, foukat, ale když bude hezky zababušenej, tak mu bude teploučko a na studeném vzduchu se spí výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.10 18:13
BabkaJS píše:
Ted jsem se docetla odpovedi.No ja teda s malym chodila ven porad,i kdyz mrzlo.Pokud mrzlo opravdu hodne,tak jsem pockala pred domem nez usne,to bylo vzdy do 5minut a pak ho zaparkovala v chodbe a nechala ho tam.

Asi jo,asi to tedy tak dělat budu…myslela jsem,že ho naučím i na tu postýlku právě když by na to to počasí nebylo jít ven,ale asi to nechám tak jak to je..myslim,že ani 10 minutová procházka v mrazu nás nezabije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BabkaJS
23.11.10 18:36

majinko,to urcite nezmrzne.Kluk je na konci zari a takhle jsem to delala do jeho 5 mesice,nez proste z niceho nic prestal venku spat :zed: .Pak se naucil spat jen doma a tak to je porad,je mu 25mes.
Pokud to tak maly chce,nemenila bych mu to.

• Citovat
  • Upravit
29730
23.11.10 18:47

Smankote mne kluk jinak nez v kocaru nespi a i tak da tak pul hodiny…sportak stoji v maly panelakovy predsini a ja nemuzu ani na WC abych ho nevzbudila.
Mmch. nenaucila jsem ho to, v postylce nikdy neusnul, potrebuje privazat :mrgreen:

Takze bud zababusit a nechat na mrazu, kdyz das pres boudu plinu, tak si to tam zafuni, pokud nebude moc mrznout. Nebo nebabusit a nechat v kocaru na chodbe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.11.10 19:15

Já taky dávám ven.. :nevim: malý se narodil 25. prosince a jako malého jsem ho vozila i v zimě, zabaleného, takže i spinkal venku :nevim: .
To samé mám i dnes někdy vezmu ven i když je starší a spí v kočáře i když v něm nejezdí, ale rád spí venku, to bude mět dva roky -myslím, když je dítě oblečené, tak může být venku-já jsem teda s ním chodila na procházky, i když je jasné, že časově je lepší dát dítě do postýlky a nikde dvě hodiny nechodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 19:36

Malý se vozil denně 6 hodin (3 dopo+3 odpo) za každého počasí do 15 m :roll: Ve vánici,v lijáku,v mrazu …sousedi si klepali na čelo,ale doma neusnul ani za mák,když byl třeba nemocný,tak to byl mazec,nespal vůbec nebo jen chviličku.když už počasí bylo fakt nesnesitelné,šla jsem s ním na zahradu a tam ho vozila pod přístřeškem co máme u zahradní chatky:roll: Hlavně,že máme balkon,ale tam neusnul ani jednou.Nesměl se kočár zastavit.Pak přišel zázrak a syn začal zničeho nic spát doma v postýlce.Najednou jsem měla tolik volného času,že jsem nevěděla co s ním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4515
23.11.10 19:42

Do jak velkýho mrazu se s dětma může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.11.10 20:01
MarkyM píše:
Do jak velkýho mrazu se s dětma může?

Dle mé doktorky novorozenec mínus pět, ve 3 měsících už klidně mínus deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
23.11.10 20:03

syncek bol tiez nauceny na prechadzky v kociku.. a ked prsalo, alebo bolo hnusne, kocikovala som ho chvilu na chodbe, kym nezaspal a hotovo… to ale nespal tak dlho ako vonku na cerstvom vzduchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
23.11.10 21:21

Tak u nás se uspává na procházce v kočárku, nebo ležím sní na dece, musím ji držet za ruku a být u ní, sama neusne. Pak přenáším do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
23.11.10 21:31

Ahoj,já myslím,že 2m mimi nerozmazlíš…jen bylo na něco zvyklé,a najednou to není…mimina mají rády stereotyp-nedávno to někde psali :think: já jsem si tedy malého taky naučila na spaní venku,loni jsem lítala venku za fujavice,deště,mrazu :roll: teď je to tak,že malej spí jen jednou denně,dopoledne jdem na krátkou procházku,a odpoledne mu dám flašku,po vypití se skulí a usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.11.10 22:04

Ráno spí „jen“ hodinu a půl? :lol: Radši tady nic psát o našich nespavcích.
A kdybys ho uspala venku a pak ho v něm nechala spát? U nás to bylo nemožné, ale u někoho by to třeba fungovalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.11.10 22:07

Mě malý spával přes den jedině v kočárku. V postýlce se naučil až kolem roku.
Dávala jsem ho spát do kočárku i v zimě, když začalo mrznout, tak do nevytápěné místnosti v domě - nejčastěji na odpočívadlo mezi schody a otevřela okno, byl spokojenej :palec:
Když byl nemocnej, tak jsme měli kočárek normálně v ložnici, jinak by totiž přes den neusnul :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27305
24.11.10 10:01

my bydlíme v paneláku s velkým balkonem a cca od třech měsíců doteď spí jenom na balkoně, udrndám, nechám ho tam stát s chůvou a pohoda :-) doma neusne a ani to nezkouším. Je listopadovej a i v zimě tam spával, jen v létě ve velkých vedrech jsem drndala v předsíni a zavezla do ložnice, ale spal mnohem hůř a míň.
Takže bude spát dál v kočárku, mráz zatím neřeším, uvidím kolik bude, ale do těch -7 bez problémů.

Nevím, jestli jsem ho rozmazlila, ale jak píše Alpaka, taky jsem rozmazlila sebe, mám denně cca tři hodnky pro sebe :-) Fakt je, že časem ho budu muset nějak naučit na postel, ale zatím je času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí