Pěkně jsem to podělala - usínání

23.11.10 15:36

Pěkně jsem to podělala

jo něco jsem podělala,nechtěla jsem aby mimásek brečel v postýlce tak jsem ho chovala až usnul a pak položila do postýlky ale ted najednou ho tam položím krásně spícího a je hned vzhůru a řve tak do chovám usne,položím,řve pořád dokola tak to nevydržím dám k prsu kde usne teda ne vždy většinou se kroutí knourá nechci aby usínal u prsa ani na to nebyl zvyklí,včera se mi za noc několikrát vzbudil a to spal semnou v pelechu tak nevím co dál?jak ho naučit aby usínal ve svém pelíšku?jsou mu dnes 4. měs. tak jestli ho něco nebolí třeba zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
23.11.10 15:44

jediná rada

nepolevit, pokud jsi to neděla denodenně v průběhu několika dní tak se nenervuj, do postýlky ulož, když bude řvát, tak ho nech, jakmile ho znova budeš chovat fakt si na to zvykne a bude dál vyžadovat, ono mimčo je tvor chytrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 15:45
Lowel píše:
nepolevit, pokud jsi to neděla denodenně v průběhu několika dní tak se nenervuj, do postýlky ulož, když bude řvát, tak ho nech, jakmile ho znova budeš chovat fakt si na to zvykne a bude dál vyžadovat, ono mimčo je tvor chytrý :mrgreen:

když mě je ho tak líto řve hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.11.10 15:46

Nechat vyřvat 4-měsíční miminko? Trochu silné kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 15:46

ja jsem to mela s tim usinanim stejne, me poradila jedna maminka, nedavat mimco do pelisku kdyz spi a osvedcilo se mi to, dam ho tam v polospanku, uvidi kde je ja ho pohladim a on usne… sem tam trosku zaknoura ale zadnej histerák od te doby… tuk tuk

• Citovat
  • Upravit
9454
23.11.10 15:47

treba mu neco je..zoubky a pod…myslim ze si nic nepodelala…me mala nekdy spi sama krasne a nekdy chce proste chovat protoze ju neco boli nebo proste se chce mazlit. 4mesicni miminko bych jeste nenechala rvat v postylce teda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.11.10 15:47

Já bych ho asi uložila a ležela třeba na svojí posteli vedle něj, držela za ruku nebo pohladila. Tak by si odvykl usínat v náručí. A pak postupně můžeš třeba odejít ještě dřív, než bude tvrdě spát, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.11.10 15:49

Rvat nenechat, chovat, tulit,klidne nechat usnout u prsu, spat spolecne .......to vse je prirozene a zcela normalni. Zalezi na tom, jak se k tomu stavis ty,pokud ti v „naturalnosti“ brani konvence a bojis se reakci okoli vydej se cestou vyrvavani........ja sem pro tu prvni, je tezsi, krkolomnejsi, ale stoji za to......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.11.10 15:54

My taky máme spací problém,ale uřvávat nenechávám.Doufám,že časem se to spaní a uspávání upraví samo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.11.10 15:59

A kolíbka by nepomohla? Fungovalo to za časů našich babiček, funguje to myslím i dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
23.11.10 16:00
nikulineškaa píše:
Lowel píše:
nepolevit, pokud jsi to neděla denodenně v průběhu několika dní tak se nenervuj, do postýlky ulož, když bude řvát, tak ho nech, jakmile ho znova budeš chovat fakt si na to zvykne a bude dál vyžadovat, ono mimčo je tvor chytrý :mrgreen:
když mě je ho tak líto řve hrozně

hele, to jsem si říkala taky, že mě to trhá srdce, když tak naříká. A tak jsem ho pokaždé, když brečel, chovala a on usnul. Teď už ho tak 14 dní nechám v kočárku či postýlce klidně kňourat a nenamáhám se ho chovat. Jen když vím, že má čas na kojení. A hle, v kočárku začíná usínat a v postýlce se chvíli mele, pak si asi hodinu brouká a pak usne. :palec: Teda nesmí mít koliku či nějaké bolení, to brečí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
23.11.10 16:00
Jura007 píše:
A kolíbka by nepomohla? Fungovalo to za časů našich babiček, funguje to myslím i dneska…

jo, já ho občas uspávám v autosedačce, to je taky super vynález. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.11.10 16:01

A proč nechceš, aby s tebou spal v posteli? Nakonec by to bylo nejjednodušší řešení pro vás všechny, než se takhle zbytečně trápit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 16:05

tak vám moc děkuji taky ho nechci nechat vyřvat příjde mi to dost drastické a hnusné předchvíli se mi povedlo ho uspat opět v náručí dala jsem ho do pelíšku ale vzbudil se tak jsem ho trošku poplácala po zadečku a usnul uvidíme večer snažím se mít rituál koupání,papání,zapálím svíčky pustím miminkovskou muziku.snažím se taky dodržovat čas myslím si že do 15 ti to dělat nebudu :mrgreen: jinak je ale dost zlobivý i přez den asi ho bude něco bolet bříško masíruji,dávám lefax a sab střídám to,tak jestli to nebudou ty zoubky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 16:06
veverka-andy píše:
Jura007 píše:
jo, já ho občas uspávám v autosedačce, to je taky super vynález. :palec:

jo to nám pomáha taky ale jen na něj šáhnu a chci ho dát do postýlky hned řve je to přeci lepší když se krásně natáhne než aby se kroutil v sedačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí