Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Vydrž, na pohotovost bych to neviděla pokud jí a pije a ta teplota taky není tak strašná.
@pikola Teď se pokajdila takovy prujem s kouskama. Teplota stejna 37.5, ale ted mi přijde ze ten caj z lednice nechce
pokojova teplota ok.
@pikola Teď se pokajdila takovy prujem s kouskama. Teplota stejna 37.5, ale ted mi přijde ze ten caj z lednice nechce
pokojova teplota ok.
Nam na pohotovosti pri strevni chripce u ditete doporucili tasectan a musim rict, ze fakt pomohl
jsou to takove male sacky, staci rozmichat na lzici a dat diteti do pusy, pry to vytvori v zaludku takovy jakoze gel a fakt druhy den, po dvou davkach bylo ditko bez prujmu ![]()
Teď jsem jí vytahla z postylky a trajda jako ve dne. Asi vic spinkala pres den, za to ja jen 2 hodiny za dva dny. Neni i treba možný ze ten caj ji delam moc? Myslim tim ze za den dnes mela 3 sáčky cerneho obyčejného čaje ![]()
Ahoj, to by mohlo být, že je teď čilá po čaji. Pokud normálně trajda, tak bych určitě počkala, co Ty? Nemá tě kdo vystřídat? Já vim jak stresuju, když malej marodi a nespim.
@alilauter no to mě právě napadlo. Teď usnula tak jsem zvedava na jak dlouho. No právě že nemá. Muž dělá sichty. A kdyz nervy pracujou tak to ani nejde. Vzdycky jak deti omarodi tak ja to psychicky nedavam.
jsem v tomhle hrozná.
@Peťule-Valerka píše:
@alilauter no to mě právě napadlo. Teď usnula tak jsem zvedava na jak dlouho. No právě že nemá. Muž dělá sichty. A kdyz nervy pracujou tak to ani nejde. Vzdycky jak deti omarodi tak ja to psychicky nedavam.jsem v tomhle hrozná.
Já jsem normální hysterka, když malej marodi. Ještě že manžel je totální. klidas. Jak je malý? A ty spala jsi trochu?
@alilauter tak to máme úplně stejně rozdělené. Male je lépe, horecka na ústupu, ale k jidlu nic nechce, ale pije.
Tak snad už bude dobře, malej dodneška když je nemocnej, tak jen pije. Chce umělý mlíko, což není na průjem ok, ale nedá jinak. Držte se a ať se brzo pořádně vyspite obě.
@alilauter no snad ano. Dnes snedla za celý den po troškach banan a nic vic nechce, teplota ji navečer stpupla 37,5 tak uvidíme zitra a v pondělí zajde k dr. Když se nebude lepsit. Spinka uz lépe. Dekujeme
Dnes jsem byla s Valerkou u lékaře. Průjem tak cca4× za den. Teď uz kašovitejší, trošku přes den sní brambory s mrkvi vcera cca 200g vypila i odvar z rýže ak 180ml čaje také tak 300ml k tomu podáváme tasectan na radu + hylak, ale upřímně medicínu nechce ani jednu. A prujem stále je tak jsem uz taková bezradna a psychika pracuje a dnes je mala dost spava tak jen doufám že to bude ok. Stěry žádné doktorka dělat nechtěla. Nějaké zkušenosti?
Ahoj, u nás průjem tak vždy 5-6 dní, taky do něj nic nedostaneme (léky), doktor říká dokud pije a něco sní, nemáme plasit… banány nám docela stavi průjem. Vydržet, ale rozumim, taky jsem vždy na prášky…
@alilauter no u nas to trvá od pátku. Doktorka říkala že by pit měla vic, podle ohmatu bříška. Ted ji varim zase odvar a az se vzbudi tak ji zkusim dat zase brambor s mrkvi. No doufam ze to zvladne, protoze dnes je dost spava a uknourana. ![]()