Pláč ze spaní u 21měsíční

sterezie
25.10.12 20:58

Pláč ze spaní u 21m

Ahoj,

prosím poraďte. Poslední dobou je u nás spaní celkově nic moc. Malá už nespí přes den, pak v noci řádila klidně i do půlnoci, protože se jí líbilo chodit spát třeba v pět odpoledne. Večer už bývá fakt unavená a usne jak zabitá. Normálně spala až do rána. Ale poslední dobou je to děs a bída. Ty první dvě až tři hodiny spí špatně, budí se, dnes extrém- šíleně plakala ze spaní, křičela táta, máma, sama, dolů a nedařilo se nám jí uklidnit, s pauzou to trvalo asi hodinu a kdo ví, jak to bude pokračovat. A noc jako taková je taky nic moc. Průměrně se vzbudí tak 5× a chce mlíko a přes to moc nejede vlak, přitom už byla odnaučená na noční mlíko, nevyžadovala, tak od roka :nevim: Takže ve finále s tím myslím i souvisí komplet celý režim dne, protože třeba včera vypila v noci litr mlíka a přes den pak prostě nejí :evil: Jsem zničená, protože se po večerech do pozdě učím, takže pak místo 6 hodin spánku přebaluju a běhám pro mlíko a jsem vyšťavená.
Měl jste někdo nějakou podobnou zkušenost? Noční děsy?..
Zuby by to i teoreticky být mohly, ale ty se jí hýbou už strašně dlouho prakticky pořád :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
25.10.12 21:08

Pamatuju si, jak nase mala v tomhle veku mela histeraky a ani ke me nechtela, byla uplne mimo, tak jsem vzdycky rosvitila a nechala ji, az se probere,.Mliko vyzadovala taky, byla schopna vypit litr za noc, asi to vyzni nechutne, ale redila jsem ji ho vodou a furt pridavala, pak uz ji to nechutnalo, cucla a odhodila, musis vydrzet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.10.12 21:09

A u nas to byla bolest z rust nozicek, ma to doted, akorat uz rekne co ji boli, tak mazu, masiruju a pak usne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
25.10.12 21:10

@Brambůrka10
Přesně totální záchvat, kope kolem sebe a já jí teda zkouším vzbudit :think: Dík za tip s mlíkem :P

• Citovat
  • Upravit
sterezie
25.10.12 21:11
@Brambůrka10 píše:
A u nas to byla bolest z rust nozicek, ma to doted, akorat uz rekne co ji boli, tak mazu, masiruju a pak usne..

Ta naše už taky řekne, co jí bolí, zkoušeli jsme se ptát, ale říkala na všechno ano :lol:

• Citovat
  • Upravit
941
25.10.12 21:12

Ahoj, no tak v pět odpoledne bych ju nedávala spát, prostě nějak naučit vpoledne aspoň hodku kyž už nic jinýho,
ty děsy máme občas taky, dřív to nešlo neutišit i vztekat se začala v noci, Nemá třeba moc zážitků přes den, nebo se něčeho polekala, někdo v okolí koho viděla se jí nelíbil, nebo jestli něco neviděla v tv? Naše malá pláče když třeba se hodně leká přes den/ráda si takhle hraje/těch důvodů může být moc. Zubama to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

Jj, to je ono, ja se o ni kolikrat bala, ze si neco udela, jednou jsem ji musela splouchnout do ksichtiku vodu, byla iplne fialova z toho zachvatu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750

Je to je jako kdyby jsi psala o nás. Malá měla toto období zhruba v 9ti měsících(trvalo to cca 2měsíce) pak se to uklidnilo a teď ji je 18měsíců a je to přesně jak popisuješ. Já osobně si myslím, že se ji srovnávají zážitky co stihla prožít přes den a to šeredný ji v noci prostě vzbudí. A doufám, že to nebude trvat dlouho protože jen zřídka kdy mám večír volný-pořád běhám k postýlce chovám, nosím mléko atd… Jen tedy malá ho nedá tolik tak přes den jí normálně.
Moc jsem neporadila, ale určo potěší, že těch nevyspalejch je víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.10.12 21:14
@sterezie píše:
Ta naše už taky řekne, co jí bolí, zkoušeli jsme se ptát, ale říkala na všechno ano :lol:

ty nozicky to je hodne casty, ja si pamatuju, jak me to jako malou taky bolelo, az se sklidni, tak ji je zkus namazat a hladit, tak jsem na to prisla, treba to bude taky tak u vas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
25.10.12 21:18

@AdaNaty
Právě že nespí přes den nějaký tři měsíce, kvůli tomu, že ona přes den kolem oběda prostě neusnula a pak chtěla až navečer, takže jsme najeli na režim bez spaní..(jenže občas kolem tý 4-5 unavená je a spát by šla, ale většinou, když jí rozptýlím, tak do šesti do večera vydrží..)..
Ani mi nepřijde, že by teď měla nějaký zážitky, jsme doma a všichni si tu předáváme nachlazení :mrgreen: takže máme spíš takový klidnější období, ani se mi nevybavuje žádná zásadní příhoda, která by to mohla vyvolat :think:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
25.10.12 21:20

@Uju
Ani mě to netěší :lol: Tak ať je to taky brzy za váma :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
25.10.12 21:20
@Brambůrka10 píše:
ty nozicky to je hodne casty, ja si pamatuju, jak me to jako malou taky bolelo, az se sklidni, tak ji je zkus namazat a hladit, tak jsem na to prisla, treba to bude taky tak u vas..

děkuju, určitě vyzkouším :kytka:

• Citovat
  • Upravit
941
25.10.12 21:27

Co zkusit čajík na noc na klidné spaní od 6měs? nebo čteš ji pohádky? nebo já s holkama ted poslední dobou nečtu ale jen si prohlížíme a vykládáme co tam je.to chce zkoušet. to přejde neboj, to zažila snad každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
25.10.12 21:36
@AdaNaty píše:
Co zkusit čajík na noc na klidné spaní od 6měs? nebo čteš ji pohádky? nebo já s holkama ted poslední dobou nečtu ale jen si prohlížíme a vykládáme co tam je.to chce zkoušet. to přejde neboj, to zažila snad každá.

Jenže ona ten čaj nebo cokoliv odhodí a řve, že chce mlíko :lol: včera jsem jí ho teda dala jenom jednou, ale zas jsem dvě hodiny poslouchala naříkání :think: Na pohádky se teprve chystáme, zatím jsme četli párkrát a spíš se probere, než že by jí to uspalo a zklidnilo :think:

• Citovat
  • Upravit
15074
25.10.12 22:12

Tak čaj ne v noci, ale před spaním nějakou dobu, normálně jako pití. Dnes jsem ho taky zavedla, uvidím, jestli aspoń trochu pomůže. U nás je spíš problém s uspáváním než se spaním. Chodí spát teď pár dní 10-11 večer.
Mlíko jsem ředila, když byla nemocná a nic jinýho mi pít nechtěla. Kvůli pitnýmu režimu zas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí