Kolik naspíte hodin denně?

4742
25.10.12 05:59

Kolik naspíte hodin denně?

Dneska jsem zase od půl čtvrté vzhůru… Malý se připlížil k nám do postele a už jsem nezabrala. Tak se mi naskytává diskuzní téma, kolik toho, vy, maminky naspíte? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
25.10.12 06:08

Já spím tech 10 hodin v noci -1 hodina na kojení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
25.10.12 06:09

Malá vstává mezi 5 a 6. Takže záleží na tom, kdy jdu spát. Ale většinou naspím tak pět, šest hodin denně.
O víkendu víc, to k dceři vstává manžel.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
25.10.12 06:13

Kolem 7, byly doby kdy i míň, ale na to bych nerada vzpomínala ;)
Chudáku, nějaká ta hodinka ke spacifikování borce a zalehnutí by nebyla?

• Citovat
  • Upravit
4742
25.10.12 06:13

@xenaR Tak to je malá zlatá, když se tak dívám na metřík. Já tehdy k malému musela vstávat co dvě hoďky na kojení, z toho půl hodiny kojila, teď se nechtěl odříhnout a já taky hned nezabrala… Takže to byla zpočátku katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
25.10.12 06:20

@Kačus82 No, někdy si fakt přeji - kéž by ho to cestování přešlo. Ale on to trošku zavinil tak manžel, malý spal od miminka sám v pokojíčku, musím říct, že nikdy nebyl problém s usínáním, nebo nějakým křikem. Ale asi tak dva roky zpátky jsem měla dost velký zánět průdušek a spala na sedačce v obýváku, nebo jsem pořád chrchlala a zvracela hleny, cca to trvalo 3 měsíce, mezitím manžel malého přestal ukládat do postýlky a usínal s ním, tak když jsem se chtěla vrátit, tak jsem byla vetřelec já… sám v pokojíčku už nebude :cert: Tak jsem přestěhovala postel do ložnice, ale můj spánek už není co býval, slyším ho, jak se přetáčí, nebo bouchne, zase ho přikrývám, neustále odkopaný. Sem tam se v noci přes mě plazí a jak je to takhle k ránu, tak už neusnu. Tak pak někdy mívám krize přes den, hlavně v tomto sychravém podzimním počasí, tak bych ráda zahrabala do listí do nory a vylezla až na jaře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
25.10.12 06:51

@JayLee Tý jo, tiše závidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
25.10.12 06:54

Tak já to mám okolo 6h +-, z toho asi 3-4× za noc vstavam, nejmladší se budí 1× na kojení a jenom na prikryti, no a prostřední chodí 1× za noc curat,, a 1-2× přicestuje ze svého pokoje k nám do postele, takže vlastně taky nic moc spaní, no a přes den si samozřejmě nelehnu, není kdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.10.12 06:55
@Mahja píše:
@Kačus82 No, někdy si fakt přeji - kéž by ho to cestování přešlo. Ale on to trošku zavinil tak manžel, malý spal od miminka sám v pokojíčku, musím říct, že nikdy nebyl problém s usínáním, nebo nějakým křikem. Ale asi tak dva roky zpátky jsem měla dost velký zánět průdušek a spala na sedačce v obýváku, nebo jsem pořád chrchlala a zvracela hleny, cca to trvalo 3 měsíce, mezitím manžel malého přestal ukládat do postýlky a usínal s ním, tak když jsem se chtěla vrátit, tak jsem byla vetřelec já… sám v pokojíčku už nebude :cert: Tak jsem přestěhovala postel do ložnice, ale můj spánek už není co býval, slyším ho, jak se přetáčí, nebo bouchne, zase ho přikrývám, neustále odkopaný. Sem tam se v noci přes mě plazí a jak je to takhle k ránu, tak už neusnu. Tak pak někdy mívám krize přes den, hlavně v tomto sychravém podzimním počasí, tak bych ráda zahrabala do listí do nory a vylezla až na jaře. :mrgreen:

tak to teda krizovky chápu :hug:

• Citovat
  • Upravit
15924
25.10.12 06:59

Teeeda holky jak fungujete? 8o :mrgreen: ja denne tak 12 hodin :oops: v noci 10 a casto se s malou natahnu jeste „po O“ na dve hodky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.10.12 07:05

Přes den vůbec, malá spí zpravidla 2 hodiny denně na 3×. V noci naspím dohromady asi 5-6 hodiny, přerušovaně. Něldy krmení, někdy jen čaj, někdy, jako třeba dnes, od 2-3 hodin podávání dudu a broukala si, pak vstávání v 05:30 h. Šla jsem spát kolem 23. hodiny, když není přítel doma, tak kolem té 23. hodiny ještě krmím, jinak on, a já jdu spát kolem 22. hodiny. Dříve prostě neusnu :zed: :zed: :zed: a někdy z přetažení neusnz ani do půlnoci, a pak ta skvělá noc :zed: :zed: :zed: Ale jde to, zatím žiju, ale unavená jsem někdy fakt hodně.

Příspěvek upraven 25.10.12 v 07:08

• Citovat
  • Upravit
1212
25.10.12 07:07

Syn začal spát celou noc někdy v roce, takže pak jsem naspala dostačujících 6-7 hodin v kuse. Od porodu dcery spím 2× 2,5-3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
25.10.12 07:15
@JayLee píše:
pres tyden 8,5 hodiny spime cca ;) a o vikenech klidne 10 hodin pac to jsme bez malý a mame je jen s manzelem pro sebe :kytka:

Taky můžu jenom závidět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
25.10.12 07:16

@sad 1
Mám to časově hodně podobné jako ty. Včera malá spala přes den 1× 40 minut a 2× 20 minut. A ani jednou se netrefila do doby, kdy spal po obědě syn. :zed:
U prvního jsem tohle nezažila, ten spal celou noc, budil se jen na kojení a přes den dalších 4-5 hodin, i víc, a to až skoro do roka.

Taky ještě žiju, ale už začínám pociťovat nedostatek spánku. A to jsem nikdy nebyla velký spáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
25.10.12 07:17

Tak já naspím tak 6, 7 hodin v noci. Dřív mi to stačilo, i třeba jen 5 hodin, ale co jsem teď těhotná, tak prostě potřebuju spát dýl. Jenže to by mě musel ten náš
lumpík nechat - třeba včera usnul až okolo 22hod., v noci asi v 1h se přifařil
ze svojí postele k nám a od 5h, kdy vstával přítel do práce, se vzbudil.
Malej je čilej a já jsem KO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401