Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky ![]()
Zajímalo by mě, zda máte některá dvoupatrovou postel Kura (Ikea). Prosím o vaše názory a zkušenosti. děkuji ![]()
Ahoj kofi, měla jí helenka, než jsme pořizovali palandu a my jsme s ní byli spokojení. je díky tomu rámu pěkně pevná, stabilní ![]()
Ahoj Topicu..
Má ji kamarádka, zatím spí prvorozený na dolní palandě s tím, že má k tomu koupený závěs, takže tam má i schovku a celkově to působí velice hezky, taky o ní uvažujeme..
@kofolkaa. píše:![]()
No Roman ji ted zavrhl, ze decko nebude spat na zemi…
Proč? Ono to přece není úplně na zemi, pokud ano, tak to asi myslím jinou postel.. ![]()
@kofolkaa. píše:![]()
No Roman ji ted zavrhl, ze decko nebude spat na zemi…
tak v momentě kdy je otočená obráceně pro malé dítě, tak když pomineš matraci, tak vlastně spí na zemi, až když pak stojí, jak má, tak má dno. tak jasně, to záleží jestli vám to vadí nebo ne, mě by to asi nevadilo, pořídila bych vyšší matraci. zase na druhou stranu nevím o žádné jiné posteli, která by byla takto otočná, že nejdřív může dítě spát dole a pak se z ní udělá zvýšená. tak asi záleží, co od toho očekáváte, bud koupit normální postel, která pak nepůjde zvýšit a nebo ještě vím, že jsou postele, které jsou nejdříve nízké a pak se jim nastaví nohy a udělají se z nich zvýšené. tu měl adam, ale tedy stabilní nebyla vůbec…ty nastavené nohy se viklaly. ![]()
vojtí už půjde do velké postele? ![]()
Cau kocko
![]()
Noooooo kdyz budou dve deti.. tak to jedno vlastne spi primo na zemi, jakoze ta matrace… ne? ![]()
ja bych straaaaasne chtela tuhle http://www.detske-pokoje.eu/…a-modra.html
ale ty prachy… ![]()
Šájo a když ji vlastně otocís, tak tam je jakoby dute spodní misto, ze??
Jinak Roman ho dát jeste nechce, ale ja uz bych ho chtela supnout na velkou postel… a jelikoz chceme vice deti, tak hned rovnou dvoupatrovku…
jsem v tom uplne ztracena jake… ![]()
Jaj, ty jsi mě kofi úplně zblbla, kecám
nespí na zemi, i když je sestavená na nízko, tak má dno.
Jo když bys jí chtěla pro dvě děti, tak jo. pro dvě děti bych pořídila palandu jako takovou, ne tuhle, tohle je podle mě postel pro jedno dítě.
@Šája píše:
Jaj, ty jsi mě kofi úplně zblbla, kecámnespí na zemi, i když je sestavená na nízko, tak má dno.
jo???
Takže ty osobne bys ji koupila dvema detem?
@Šája píše:
Jo když bys jí chtěla pro dvě děti, tak jo. pro dvě děti bych pořídila palandu jako takovou, ne tuhle, tohle je podle mě postel pro jedno dítě.
a je to tu… ach jo. Ja si to myslela no.
Tak mi baby poradteeeeeeee ![]()
@kofolkaa. píše:
jo???Takže ty osobne bys ji koupila dvema detem?
viz můj další příspěvek, dvěma dětem ne. já jsem myslela, že jí chcete jen pro malého, to pak když je otočená, tak má dno. když by jste jí chtěli pro dvě děti, ten co by spal nahoře, by měl dno a ten dole by spal na zemi. nehledě na to, že by měl nad sebou dost málo místa, ona zas není tak vysoká.
@kofolkaa. píše:
a je to tu… ach jo. Ja si to myslela no.Tak mi baby poradteeeeeeee
palandu?