Ikea - postel Kura

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12584
19.10.12 19:07

Ebo pockat po vanocich a treba budou nekde akce :mrgreen: Ali vy budete kupovat kazdemu samostatnou? Pokud jo, ted maji na slevomatu moji vysnenou… ale my budeme asik potrebovat dvoupatrovku nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
19.10.12 19:08
@Šája píše:
viz můj další příspěvek, dvěma dětem ne. já jsem myslela, že jí chcete jen pro malého, to pak když je otočená, tak má dno. když by jste jí chtěli pro dvě děti, ten co by spal nahoře, by měl dno a ten dole by spal na zemi. nehledě na to, že by měl nad sebou dost málo místa, ona zas není tak vysoká.

toho jsem se obavala no :?
jj poradit jak to vyresit s postelama :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
19.10.12 19:14

Máme ji měsíc. Malý spí přímo na zemi, aspoň nemá kam spadnout, hrozně v noci cestuje. Ten prostor je opravdu dost nízký, ale na vyspání stačí. A batoleti stačí i přes den na hraní. Plánuju ji i pro dvě děti, mladší na zemi, starší nahoře na palandě, až budou větší, tak možná vyměníme za jinou, ale pro mě je právě plus, že není kam spadnout, když je matrace přímo na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
19.10.12 19:24

Kofi, já bych na tu, co se ti líbí, ušetřila, mně příjde super.. :palec: Tu ikeáckou pro dva určitě nebrat, to se mi nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.3.14 21:25

@Micus Stále využíváte postel? Zvažuji palandu nebo tuto a také zvažuji vyšší matraci na zemi. Myslím, že nevadí, že dítě dole spinká na zemi, ale napište zkušenosti, díky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.3.14 21:37

@Renčula0 Meli jsme na spani pro dve deti. Matraci urcite nenechavej primo na zemi, v IKEA se da koupit rost, ktery tam pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.3.14 21:46

@asha A ten rost lezi na zemi? Moc děkuji.

Příspěvek upraven 04.03.14 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.3.14 21:55

@Renčula0 Neee,kdyz je postel ve zvysene poloze, vznikne pod ni misto na napr domecek, na hrani apod. Ale kdyz se tam da matrace, da se tam i spat. Taky jsme to tak jednu dobu meli:-))

Holky, nevite nekdo prooosiiim, kde bych nasla odkaz na dve dvoupatrove postele bud za sebou, nebo se lamaly v rohu do 90st? ja to nekde videla, proste spani pro 4 deti se zavesy.-…neulozila jsme si to :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.3.14 22:04

@Malvajs Zkusim,diky. Ale byl to myslim nejaky zahranicni vyrobce :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.3.14 22:16

@farska To bude problém, napadá mě jedině ‚Ikea hackers‘. Třeba:
 http://www.modrastrecha.cz/…ik/11221158/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.3.14 22:18
@Renčula0 píše:
@farska To bude problém, napadá mě jedině ‚Ikea hackers‘. Třeba:
http://www.modrastrecha.cz/…ik/11221158/

Joo! To jsou ty stranky!!! tam byly ty postele myslim.. Ale trosku jinak.Diky moc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.3.14 22:32

@farska Super, to jsem ráda, taky děkuji. Tak se pak pochlub :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.3.14 23:13
@Renčula0 píše:
@asha A ten rost lezi na zemi? Moc děkuji.Příspěvek upraven 04.03.14 v 22:39

Rost je na zemi, je to na to primo delany, matrace by na zemi byt nemela, musi vetrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.7.14 18:52

@asha A ten rost je Sultan lade? Nebo jaký? Díky moc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.7.15 21:43

Ozivuji, potrebuji take trochu poradit. Chystame se koupit postel pro syna 21mes. Na podzim se narodi druhe ditko, tak se musime posunout dale. Zatim spi s nami v loznici, primo v nasi posteli. Bude to asi trochu boj, ale o to ted nejde. Moc se mi libi takove ty vysene postele se schudky, dole je domecek ze zavesu na hrani a jeste se tam daji schovat hracky apod. Bojim se, ze by nam prcek jeste padal, v noci se pek mele. Tahle postel mi prijde jako dobry kompromis, az by si nejak zvykl dole, presunuli bychom ho vyse. Myslite, ze je to dobry napad? V kolika letech decka jste tak horni patro pouzili? Nenasla jsem nikde nosnost, da se tam prip. lezet s ditetem aniz by se to pod nami zhroutilo? A neni pro takove mrne tahle velka postel az moc velka? A jeste malinko mimo, jak velkou deku mate pro dvoulete, zatim spal jen v pytli nebo se mnou pod perinou. Diky za vsechny postrehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí