Ikea - postel Kura

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5299
17.8.15 15:16

Máme dvě a jsou bezvadné, dvakrát jsme je stěhovali (vždy rozebrat + složit), taky už jsem na ní spala a je to ok, spíše o volbě matrace. Líbilo se mi, že se do ní vejde standardní velikost matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
14.9.15 15:44

Dobrý den,
prosím, kdo máte postel Kura, tak matrace do ní je rozměr 200×90cm? Hledala jsem právě na stránkách IKEA, ale nemají k tomu žádný popisek. Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1719
14.9.15 15:51

@samurajka ano matrace 200×90 :palec:
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
14.9.15 15:53

@ewes
Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
391
29.9.15 14:03

Ahoj všem. Taky uvažujeme o posteli Kura. Dcera by do ní šla v cca 2,5 letech. Myslíte, že je vhodné jí tam dát spát hned nahoru? Mě se hrozně líbí představa spaní nahoře a blbnutí dole. Udělat jí to jako domeček a dole mít schovku, bunkr. Jak já jsem o tom snila jako dítě :P Ale není to brzo? A jak je složité tu postel předělat? Prohodit spaní nahoře a dole? Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.9.15 15:52

@nico2 Prohození je jen o tom to celé sundat a otočit, nic složitého.

Jinak dcera šla cca ve třech do postele podobně vysoké jako Kura, jen homemade, a v pohodě. Zábranu máme sklápěcí (moc se mi líbí, že si k ní můžu lehnout, když chci), a i když není úplně ke kraji (150 cm na 2m postel) a v nohách není nic, tak nám dítě nikdy nespadlo - a to je dost cestovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
29.9.15 16:27

Děkuji za odpověď. A jsou třeba nějaké důvody nebo zádrhele, kdy se třeba nehodí, že je dítě nahoře? Napadá mne nemocné dítě, kdy může být problém vylézt nahoru, samostatné chození na wc (zatím má tedy na noc plenu, ale někdy to přijde) nebo třeba, že dítěti chybí možnost si na posteli přes den jen tak zablbnout? Zkrátka nějaké plusy a minusy spaní nahoře. Jde mi o to, abych třeba později nelitovala, že spí právě v patře. Ale přesně proto se mi zamlouvá, že to jde i prohodit. Proto ten dotaz prohození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.9.15 20:15

@nico2 Upřímně, do odplenkování bych asi nechala dole - nebesa se dítěti taky budou líbit, a na pokojíček dojde potom. To slézání moc praktické není (u nás to neva, ale dcera si to nechala na pozdě), jinak blbnutí a lezení problém není - kdyby dítě bylo úplně bezvládné, tak nepoleze nikam, a jak se bude jen trochu hýbat, tak vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí