Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak dnes kojeni ve 4:30 :-/ fakt uz nevim no…potom spal zas se mnou
mozna separacni krize kdo vi…
NO, tak u nás jsou 2 zuby venku, spaní se o dost zlepšilo. Sice to není úplně pohoda celou noc, ale dneska se poprvé zašila a zakňourala v půl 4, což je paráda. Tak to ty zoubky asi fakt byly, celou tu dobu. Tak vydržet!
my uz mame 2 zoubky od srpna…
dnes jsm si myslela ze se deje zazrak zaknoural jen jednou do pul sesty a od pul sesty jsem ho uspavala hodinu, no a usnul na 30 minut
ale po kojeni na dve a pul hodky, tak ja nevim ale mozna je to u nas hladem ![]()
na noc jsem kojila a jeste vypil asi 180 sunaru…
Ahojky…já mám 7.týdenní holčičku která mi ze spaní občas pláče!4ím to může být?Má s tím někdo zkušenost?
denisa prcek píše:
Ahojky…já mám 7.týdenní holčičku která mi ze spaní občas pláče!4ím to může být?Má s tím někdo zkušenost?
muze to byt nocni mura co ji budi.. Damovi je 6 mesicu a dela mi to dodnes nekolikrat do tydne…
ono to prejde ![]()
Takový malinký a už mají noční můry?Dneska mi zabrečela i přez den
a můžu se eště optat dnes máme takový divný den,kdykoli usne u mě a chci ji položit do postýlky v tu ránu je vzhůru a pláče je to tím že mě potřebuje cítit nebo si zvyká na uspávání v náruči?
denisa prcek píše:
Takový malinký a už mají noční můry?Dneska mi zabrečela i přez dena můžu se eště optat dnes máme takový divný den,kdykoli usne u mě a chci ji položit do postýlky v tu ránu je vzhůru a pláče je to tím že mě potřebuje cítit nebo si zvyká na uspávání v náruči?
pokud uspavas v ruce,tak proste ti prcci maji radar, jakmile je polozis do postylky zpusti,takze ti mozna doporucim neusapavat na ruce.. obrnit se trpelivosti… a dat do postylky a nechat… bude to rvat srdce,jak bude plakat,ale nepodlehnout.. v urcitych intervalech dojit k postylce pohladit,dat dulik treba zazpivat a odejit… ![]()
začla mi to dělat až od včera,jinak jsem ji vždy uspala v ruce a dala do postýlky!Budu se muset trochu tedy obrnit!Děkuji za radu! ![]()
denisa prcek píše:
začla mi to dělat až od včera,jinak jsem ji vždy uspala v ruce a dala do postýlky!Budu se muset trochu tedy obrnit!Děkuji za radu!