Pláč ze spánku...

8
29.9.11 22:45

Pláč ze spánku..

Malý nám pláče ze spání,myslíte,že je to zoubkama?Nic nechce jen pláče..Má 6měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101681
29.9.11 22:55

Může být, malý to teď dělá taky… a uklidní ho, když mu namažu dásničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.9.11 23:19

A pláče a spí dál ??
Nám prcek někdy tak zakňourá nebo mě zavolá…trochu se rpzbrečí, ale spí dál…tak si říkáme, že se mu něco zdá…a neřešíme…

max. 1× se vzbudí…dostane napít a je klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.9.11 23:28

nas malej zacal pred 14ti dyn priblizne taky to mu bylo taky 6 mesicu, nekdy place dyl nekdy hend jak ho upravim prestane…nekdy si myslim z je to tim ze se spatne nahrouti a nejde mus e vratit, ale parkrat do tydne zacne brecet dost a jako nestastne a po chvili hlazeni atd se otoci a usne
driv mi spal celou noc bez jedinyho zaknourani ted k nemu vstavam tak 6× za noc ho upravit… :nevim:

zuby uz am dole 2 ty vyrostly bez jedinyho rpiznaku mozna se prorezavaj nahore, ale nevim jeslit je ot zubama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.9.11 22:13

Jo, malá to dělá už asi od 5. nebo 6. měsíce. :-) Už jsem si zvykla a neřeším to. Někdy má úplně hysterický záchvat - to bych řekla že se jí něco zdá, jinak tak kňourá, tak to přikládám zubům, břichnu, zážitkům za den… je toho moc. :-) To přejde. Musí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
1.10.11 16:14

dnes jsem to pocitala a vstavala jsem k nemu asi 10× a to bych rekla ze byla jedna z klidnejsich noci :-) vzdy zabreci, dam dudlik pomuzu na bok a spi se dal…ale asi se prorezavaji horni zoubky tak asi je ot tim no uvidime kdy to azs prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.10.11 20:11

Já jsem si ji zezačátku brala k sobě do postele, ale (naštěstí) se jí tam už pak nelíbilo, protože se převaluje a tam neměla ten prostor (bála jsem se, ať nespadne), tak jsme sundali jednu stranu z její postýlky a přirazili ji k mojí posteli. Ona spí ve svojí postýlce, já ve svojí a můžu ji držet za ruku nebo podat dudlík když je potřeba. O dost se to spaní zlepšilo, i když to pořád není nějaké super, sice se budí a já s ní, ale už nemusím vstávat a když kňučí, držím ji za ruku dokud zas nezabere, držíme se i ve spaní a ona jak už je v pohodě, tak se pustí a překulí na bok a spí klidně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.10.11 15:06

tak nad tim sjem taky uvazovala ale bojim se aby si an to malj moc nezvyknul ap otom beze me neusnul :_D
ale on se silene vrti a ma mstrach aby se neprekulil az ke mne v noci a co potom nany? nehouak ot potom porad?
Mozan ot taky zkusim dnes jsem k nemu vstavala do sedmi asi 3× a od sedmi asi 4× tak to bylo docela lepsi a to jsem na noc nenakojila ale dala nutrilon protoze jsem byla rpyc (tak vlastne manzel dal) tak snad to neni hladem ze mu uz moje kojeni na noc nestaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.10.11 19:01

My jsme na tu odšroubovanou stranu postýlky přidělali jen takovou nízkou desku, aby dělala zábranu mezi mou postelí a prostorem v postýlce - je to cca 20cm, takže malá se nepřekulí ke mně, ale pro mě je pohodlné natáhnout k ní ruku, tím pádem nanny funguje normálně. Navíc když se vzpřímí na břiše na rukou,. tak na mě vidí a to ji taky uklidňuje. Kdyžtak bych tu dala fotku jak to máme, neumím to popsat nějak srozumitelně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.10.11 20:22

ahaa takze ne uplne, dost nad tim premyslim prootze malej zabreci, vylezu dam mu dudlik polozim ho na bok a spi, pr trose stesi spi ikdyz se zachumlam a znova zahreju (ted uz mame v baraku fakt zimu) takze by byla parada jen vytahnout ruku…uvidim jak to bduep okracovat treba ted uz spi hodnu a ani jsem zatim za nim nemusela…ikdy z ted jak to psiu slysim nejaky vrteni v chuvicce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.10.11 21:51

J pláče a když ho vemu tak pláče a spí pač je jako by uplne v tranzu..tak nevim..Zatim je zase klid..a zoubky jeste nemame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.10.11 22:54

u nas to samy, ale ted se mi zacal budit od 3 mesicu spi do 8mi do rana a dnes byl vzhuru uz pred 6 a ani kdyz jsem si ho ala do postele tak neprestal plakat, nakojila jsem a po chvili usnul :nevim: …i pres den je ted takvoej dost mrzutej asi mame spurt nebo ja fakt nevim, kdyby aspon sam rekl :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.10.11 20:34

Gabča to taky dělá, že spí a přitom řve, já to ale fakt přikládám nejvíc těm zubům. Dělává to zhruba od toho 4. - 5. mšsíce a graduje to, je to silnější a častější, dnes ráno jsem našla zoubek a tlačí se asi další. Počkám pár nocí a uvidím, jestli ude klid - když jo, byly to zuby, když ne - budu muset asi vydržet. Napíšu pak jak to u nás dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.10.11 21:14

no my 2 zuby mame krasne vylezly, dneska akhle brecel e 3 (to nepocitam to obcasny zafnuknuti, dani dudlika otoceni na bok) to asi tak 3 minutky a potom zas v pul sesty tak sje msi ho vzala k sobe a usnul…
mam pocit ze se mi pomalu odstavuje najednou behem par dni uz kojim max 3× denne ted uz dokonce jen 2× a dneska nechtel skoro ani na noc takze dnes se nakojil poradne 1!!!!
tak nevim jeslit to ma s tim souvislost, nechapu to ze uz to prso nejak nechce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.10.11 23:30

Možné to je, s tím odstavováním… Já jsem třeba nekojila vůbec a taky to malá dělá, tak těžko říct. :-( Dopracovaly jsme se k fázi, kdy se skoro celou noc držíme za ruce a vždycky když ji pustím, tak ona po mně šmátrá nebo zapláče. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí