Placení za pejska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
9.11.12 18:07
@PetraJ píše:
@Caty - jestli bydlíte někde na vesnici, tak budete platit minimum. U nás se třeba platí za prvního psa 50 Kč, za druhého tuším 30 Kč. Občanku ani očkovák jsem na úřad nikdy nenosila, prostě když jsem šla platit popelnice, tak jsem zaplatila rovnou za psa a bylo. Ale je pravda, že bydlíme na hodně malý vesnici, takže tady každej ví, čí je jakej pes a kolik jich kdo má.

Tady to nikdo neřeší, ani policajti když stavili a říkali mi at mám psa na vodítku :oops: nic nekontrolovali, ale asi je nahlásím no. Až pojedu tedy do Prahy, ale bude to pěknej vopruz teda. No možná bych je nechala napsat na manžela na SLovensku to by bylo lepší. Je to vesnice, ude to stát mín a je to tu kousek ne se tahnout do prahy kvůli tomu.

• Citovat
  • Upravit
1980
9.11.12 19:42

@tegereen Ty neznáš rozdíl mezi majitelem a držitelem?
Majitel je ten, který psa vlastní, tzn. třeba ty. Držitel je ten, u koho pes zrovna je - jedeš na dovču a necháš psa babičce na hlídání ( po dobu hlídání v tvé nepřítomnosti je držitel babička ), kapišto? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
9.11.12 19:57

Ahoj, vysvětlí mi prosím někdo, proč je výhodné napsat psa na babičku? Mají to důchodci levnější a nebo je to tím, kde ta babička bydlí? Že třeba v Praze se platí víc než na vesnici? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.11.12 11:49

@fifinka609 ano duchodci to maji levnejsi ale je to take mesto od mesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
10.11.12 14:51

Pro BASLERINDA:

No právě že vím jaký je mezi nimi rozdíl, ale kdo takovou kravinu proboha vymyslel? Takže mi bude prd platný psa napsat na babču když pes bude žít u mě a poplatníkem podle vyhlášky je držitel. Takže podle vyhlášky, (ten kdo jí vymýšlel musel být teda korunovanej, když pes žije u mě tak jsem poplatníkem já a když odjedu na dovču třebas na 14 dní tak je poplatníkem ten u koho psa je. Neumím si představit jak by babka zaplatila těch 14 dní a já ten zbytek když se poplatek platí jednorázově :roll: Bóže to zase nějakej magor něco vymyslel :zed: Poplatky by měl platit majitel a né žádnej držitel. Asi by to někdo měl vysvětlit tomu blbovi co to tu vyhlášku vymýšlel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
13.11.12 17:39

No já jsem nikdy nepředkládala nějaký průkaz psa, jen jsem nahlásila kolik jich máme a platila. ty poplatky jsou šílené a tak máme psy s manželem rozděleny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.12 17:41

@PetraJ já bydlím na vesnici a první pes 150,– a další za 300,– ikdyž ta cena za druhého psa není zákonná, ale bojíme se ozvat, aby nezvedly cenu prvního psa:(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný