Placení za pejska

781
8.11.12 20:14

placení za pejska

Ahoj kecalky :) Chceme si pořídit pejska a napadlo mě přihlásit ho na babču. Z toho důvodu, že já bych za něho musela platit 2000,– a babča jen 200,– a to je přeci jen rozdíl. Ale nevím jestli když budeme mít papírovýho pejska tak tam budu muset být uvedená já jako majitelka tak asi nebude možný pejska přihlásit na babču nebo bude? Aby se po tom pak úřad nepídil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
8.11.12 20:17

Při přihlášení psa nepředkládáš průkaz původu, takže by to nemělo vadit. Ani očkovák jsme nepředkládali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.11.12 20:17

Moje snacha má taky psa papírového napsaného na mou tchýni a přitom bydlí i sem psem na druhé straně republiky a jako majitelka je vedená ona… Už 5let se po tom nikdo nepídil a poplatky se platí tady u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.11.12 20:20

Hm, tak já nemám psy nahlášené nikde, ksakru. :zed:

• Citovat
  • Upravit
14212
8.11.12 20:22

Trochu nechapu proc pak toho psa maji vubec nekde hlaseneho, kdyz tam co by mel byt tak neni. To uz vyjde nastejno. Kdyz je to jeste u stejneho mestskeho uradu, tak se plati aspon tam co ten pes je, ale kdyz je to upne nekde jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
8.11.12 20:24

Nemám sice papíráky ale na úřadě se mně nikdy neptaly zda jsou papíráci že by v tom případě chtěly dokument vidět, prostě normálně psíka nahlaš na babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
8.11.12 20:29

Pro CATY:

Jestli ti na to přijdou tak budeš v pěkných sra. kách. Za nepřihlášenýho psa hrozí nejen pokuta ale i nezaplacený poplatky se trojnásobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.11.12 20:37
@tegereen píše:
Pro CATY:Jestli ti na to přijdou tak budeš v pěkných sra. kách. Za nepřihlášenýho psa hrozí nejen pokuta ale i nezaplacený poplatky se trojnásobí

A kde to mám platit? Bydlím na Slovensku a trvalé mám v čr. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.12 20:38

Ahojky raději anonym :lol: máme dva hafany bohužel nemáme možnost je napsat na nějakou babičku tak za jednoho platíme 1500 a když bych chtěla přihlásit i toho druhého tak už chtěli 2500 takže 4000 za rok takže druhého nemám přihlášeného a basta zatém to prochází jseu to 3 roky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
627
8.11.12 20:41
@Caty píše:
A kde to mám platit? Bydlím na Slovensku a trvalé mám v čr. :nevim:

tak ho musis prihlasit na slovensku ;) jdi na urad kde jsi ty (predpokladam ze ty hlasena jsi :D) tam ti vsechno reknou nezapomen ze pes musi byt cipovany nebo tetovany s ockovacim prukazem! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.11.12 20:43
@Anonymní píše:
Ahojky raději anonym :lol: máme dva hafany bohužel nemáme možnost je napsat na nějakou babičku tak za jednoho platíme 1500 a když bych chtěla přihlásit i toho druhého tak už chtěli 2500 takže 4000 za rok takže druhého nemám přihlášeného a basta zatém to prochází jseu to 3 roky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hele ja abych se priznala tak ja taky dva psi nemela prihlaseny nikdy a nikdy jsem z toho nic nemela! tetovany, ockovany samo byli. ale ted co mame novou ratafacku tak jsem ji radeji uz prihlasila lidi jsou svine a nikdy nevis kdo natebe praskne ze pes nema na obojku tu prihlasovaci znamku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 20:51

Chápu no snad se to nestane nechce se mě opravdu platit taková částka a ted kdyxž jsem na mateřské už vůbec navíc kdyby aspon za ty prachy něco udělali pro ty hafany ale i ten výběh je v katastrofálním stavu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
781
8.11.12 20:59

Pro MICHY13:

Myslela jsem, že když psíka přihlašuješ tak musíš mít jenom svoji občanku. Žádnej očkovací průkaz. Ty si ho musela předkládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.11.12 21:00
@michi13 píše:
tak ho musis prihlasit na slovensku ;) jdi na urad kde jsi ty (predpokladam ze ty hlasena jsi :D) tam ti vsechno reknou nezapomen ze pes musi byt cipovany nebo tetovany s ockovacim prukazem! ;)

Ehm, já nevím :think:
Navíc mám psy na zahradě, tak na co za ně mám platit? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
627
8.11.12 21:12
@tegereen píše:
Pro MICHY13:Myslela jsem, že když psíka přihlašuješ tak musíš mít jenom svoji občanku. Žádnej očkovací průkaz. Ty si ho musela předkládat?

ano musis predlozit svou obcanku a jeho (psa) ockovaci prukaz a tetovaci nebo cipove cislo aby vedeli ze je pes radne ockovany atd. pokud se prosim neco zmenilo opravte me nekdo ale tohle jsou pravidla ktere plati pro celou EU a tam cr je. :nevim: @Caty me to nevysvetluj :D ja to taky nechapu :zed: :zed: je to debilotina nevi jak dostat z lidi vic penez ;) ano podle zakona i kdyz ho mas jen na zahrade je musis mit prihlaseny to mas uplne jedno jestli je v baraku nebo ve meste ci kde tak to proste je. nadruhou stranu taky chapu ze se ti to platit nechce ale jak jsem psala lidi jsou svine a jednou muze nakej z tvejch hafiku nekoho nasrat (stekot…) a muze te nekdo udat a to je pak slusna palka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný