Placenta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lucenka
25.11.10 17:15

placenta

Ahoj holky … dnes jsem byla poprve na vysetreni v nemocnici (podle UTZ 36+6) a tam me vydeseili ze mam hranicne nizko ulozenou placentu. Celkove bylo tehotenstvi naprosto bezproblemove. Mam narizeny klid. Jak je mozne ze si toho do ted nikdo nevsiml :( co jsem si precetla na netu me dost vydesilo :( jsem z toho dost spatna a o maleho se bojim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
25.11.10 17:23

Neboj, bude dobře.Klidovým režimem se může placenta ještě vytáhnout nahoru. Pokud by byla vcestná - uvažovali by o sekci.
Pozor na krvácení, když bys začala upaluj do nemocnice.

Užij si zbytek těhu a hlavně pěkný zážitek z porodu se zdravým miminkem.

Pokud můžu poradit - nic moc na netu nečti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.11.10 18:26

klid

ona může ještě popolézt nahoru, pokud není přes vchod, nebo není vměstnalá, a to nepíšeš, tak jen hraničně dosahuje k vchodu, takže to chce pouze klid, já měla to samý a v pohodě. Kdybys vščak začala krvácet tak upaluj do nemocnice to by dobře nebylo, jen se šetři už to máš taky za pár :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
25.11.10 18:38

Já jsem sice v 18.tt, ale mám nízko placentu a dr. mi to vysvětlit, že pokud není přes porodní cesty, není čeho se bát. Hlavní je klid a kdyby krvácení, tak hned upalovat ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
25.11.10 20:25

LUCENKO,NEBOJ :kytka: já měla taky placentu nízko,k tomu ještě jednu přidatnou placentu,poslední 2 měsíce těhu jsem ležela v nemocnici kvůli krvácení(několikrát ze mě doslova lila krev)a nakonec jsem rodila spontálně,v termínu,byla jsem v pořádku já,miminko i obě placenty :wink: Takže úplně zbytečný stres a pokažený konec užívání si těhu. Hlavně ty už se blížíš do finiše a už Vás nic neohrozí :wink: Nestresuj se,užívej poslední měsíc s bříškem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.11.10 17:34

Moc dekuju za povzbuzeni :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat