Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, bude dobře.Klidovým režimem se může placenta ještě vytáhnout nahoru. Pokud by byla vcestná - uvažovali by o sekci.
Pozor na krvácení, když bys začala upaluj do nemocnice.
Užij si zbytek těhu a hlavně pěkný zážitek z porodu se zdravým miminkem.
Pokud můžu poradit - nic moc na netu nečti ![]()
ona může ještě popolézt nahoru, pokud není přes vchod, nebo není vměstnalá, a to nepíšeš, tak jen hraničně dosahuje k vchodu, takže to chce pouze klid, já měla to samý a v pohodě. Kdybys vščak začala krvácet tak upaluj do nemocnice to by dobře nebylo, jen se šetři už to máš taky za pár ![]()
Já jsem sice v 18.tt, ale mám nízko placentu a dr. mi to vysvětlit, že pokud není přes porodní cesty, není čeho se bát. Hlavní je klid a kdyby krvácení, tak hned upalovat
.
LUCENKO,NEBOJ
já měla taky placentu nízko,k tomu ještě jednu přidatnou placentu,poslední 2 měsíce těhu jsem ležela v nemocnici kvůli krvácení(několikrát ze mě doslova lila krev)a nakonec jsem rodila spontálně,v termínu,byla jsem v pořádku já,miminko i obě placenty
Takže úplně zbytečný stres a pokažený konec užívání si těhu. Hlavně ty už se blížíš do finiše a už Vás nic neohrozí
Nestresuj se,užívej poslední měsíc s bříškem ![]()
Ahoj holky … dnes jsem byla poprve na vysetreni v nemocnici (podle UTZ 36+6) a tam me vydeseili ze mam hranicne nizko ulozenou placentu. Celkove bylo tehotenstvi naprosto bezproblemove. Mam narizeny klid. Jak je mozne ze si toho do ted nikdo nevsiml
co jsem si precetla na netu me dost vydesilo
jsem z toho dost spatna a o maleho se bojim.