Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jsou tu nějaké? já budou co nevidět jednou z nich ![]()
Urcite tu jsou, ja se radim k nim
ale ja mam teda pres uvedou kilaz ![]()
ahoj, co máš? já mám 95kilo, jsem v 9týdnu,přestala jsem kouřit a jim a jim… dosáhnu tak 120 ![]()
Příspěvek upraven 29.11.10 v 10:10
blbě rodí? to jsi někde četla? nebo vlastní zkušenost. to jsem nikdy neslyšela, jen že se rodí špatně malým a hubeným ženám
Kathrina píše:
ahoj, co máš? já mám 90kilo, jsem v 9týdnu a pžibrala jsem už 5 kilo - přestala jsem kouřit a jim a jim… dosáhnu tak 120
tak o svych kilech tu psat nebudu
, ale ja v tehu nabrala tusim kolem 25kg, jenze ja cekala trojcata no, je faktem, ze se pred tehu doporucuje aspon neco dat dolu, ja mela pred tehu 108kg po tehu jsme mela 112kg jenze stresem a shonem jsme nabrala o trochu vic a ted to zase pracne davam dolu, a je to fuska ti reknu, takze pokud ti muzu doporucit, tak se porad s dr a vim, ze i v tehu se da vaha hlidat i spravnym jidelnickem ale jen za dozoru dr, jinak ne, jeste by si tim pak mohla ublizit mrneti
Kathrina píše:
blbě rodí? to jsi někde četla? nebo vlastní zkušenost. to jsem nikdy neslyšela, jen že se rodí špatně malým a hubeným ženám
No nějaké ty břišné svaly se při porodu šiknou ![]()
Bulinka píše:Kathrina píše:Tak zkus nejíst, jez dietně, cvič. Pak se blbě rodí, když ženská nemá žádnou sílu jen tuk.
ahoj, co máš? já mám 90kilo, jsem v 9týdnu a pžibrala jsem už 5 kilo - přestala jsem kouřit a jim a jim… dosáhnu tak 120
Nedá mi to
…
Pokud nemáš ten problém tak to neřeš !
To ví každý že pokud chce shodit nějaké kila ma jíst zdravě a cvičit nebo ne ![]()
Dám ti příklad pokud žena váží 70kg a při těhu přibere 30g nebo 20kg tak se k těm 100kg blíží.
Já jsem přes těhu přibrala 18kg a přece to neznamená že jsem měla jíst dietně.
Mimochodem pokud přestane kdokoliv kouřit tak přibere.Ci garety vysušují ![]()
aha, já mám 180cm a normálně mám tak 80 kg, před prvním těhu 70, ale to už je dávno pryč… teď 90kg a … no bolí mě dost záda, i u cvičení, sedím tak maximálně na míči
a jídlo… budu se snažit
jasmina3 píše:Kathrina píše:tak o svych kilech tu psat nebudu
ahoj, co máš? já mám 90kilo, jsem v 9týdnu a pžibrala jsem už 5 kilo - přestala jsem kouřit a jim a jim… dosáhnu tak 120, ale ja v tehu nabrala tusim kolem 25kg, jenze ja cekala trojcata no, je faktem, ze se pred tehu doporucuje aspon neco dat dolu, ja mela pred tehu 108kg po tehu jsme mela 112kg jenze stresem a shonem jsme nabrala o trochu vic a ted to zase pracne davam dolu, a je to fuska ti reknu, takze pokud ti muzu doporucit, tak se porad s dr a vim, ze i v tehu se da vaha hlidat i spravnym jidelnickem ale jen za dozoru dr, jinak ne, jeste by si tim pak mohla ublizit mrneti
koukala jsem na trojčata, krásný ![]()
jinak já chodila do metabolické poradny… ale je to k ničemu, pro mě, já prostě nemám čas na to si vařit do krabiček a vařit něco jiného než pro rodinu, hodně cestujem… možná moje výmluva, ale je to tak. Změnit jídelníček se mi už nepodaří,budu se snažit jíst zdravě, v prvním těhu jsem nabrala 28kilo
a měla tam jedno mimčo ![]()
Ahoj, taky se k vám řadím, jsem věčný bojovník s váhou a jojo efektem.
já taky chodila k obezitologovi, diabetologovi
mě to pomohlo a s jeho jídelníčkem hubnu- nebo jsem spíše hubla dote´d, když jsem potřebovala. můj problém je, že přestanu a pak se zas neovládám
snad to s dětma bude lepší- už nebudu tolik zajídat nudu ![]()
MegK píše:Bulinka píše:Kathrina píše:Tak zkus nejíst, jez dietně, cvič. Pak se blbě rodí, když ženská nemá žádnou sílu jen tuk.
ahoj, co máš? já mám 90kilo, jsem v 9týdnu a pžibrala jsem už 5 kilo - přestala jsem kouřit a jim a jim… dosáhnu tak 120Nedá mi to
Mimochodem pokud přestane kdokoliv kouřit tak přibere.Ci garety vysušují…
Pokud nemáš ten problém tak to neřeš !
To ví každý že pokud chce shodit nějaké kila ma jíst zdravě a cvičit nebo ne
Dám ti příklad pokud žena váží 70kg a při těhu přibere 30g nebo 20kg tak se k těm 100kg blíží.
Já jsem přes těhu přibrala 18kg a přece to neznamená že jsem měla jíst dietně.
dík. no, hubeným se to kecá právě
jenže je tu taky rozdíl ten, že každej považuje tu, která má 100 kilo a třeba 1,80cm za tlustší než tu, která mám 160cm a 80kilo a nevím proč… zrovna teď v poradně byla jedna o dvě hlavy menší než já a měla 78kg, já se zvážila a koukala jak blázen… prý tolik… to mám fakt nejradši a díky takovým abych snad nechodila ven ![]()
Příspěvek upraven 25.11.10 v 12:10