Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Najde se tu nějaká těhule z Ústí nad Labem
![]()
Hajčice píše:
Ahoj, jsem z Ústí, jsem ve 12tt
Ahoj Ústečando
a jak se cítíš? vše v pohodě? já jsem ve 22tt a vše je v pořádku
.
Ahoj, jsem také z ústí.
Nevíte jestli ještě dělají v nemcnici v ústí ty fotky za á 50 kč ?? ![]()
Ahojky, cítím se jak kdy, dnes je mi zrovna docela špatně. byla jsem na krvi a nějak to špatně zvládám. A hlavně ode dneška jsem na neschopence, neomezené vycházky, tak aspon že tohle vyšlo. ![]()
Hajčice píše:
Ahojky, cítím se jak kdy, dnes je mi zrovna docela špatně. byla jsem na krvi a nějak to špatně zvládám. A hlavně ode dneška jsem na neschopence, neomezené vycházky, tak aspon že tohle vyšlo.
Hajčice píše:
Ahoj, tak to nevím, mě foto za 50kč dává přímo doktor.
no můj doktor nemá zapojenou tiskárnu k utz..
tak přemýšlím co s tím, když jsem byla těhule se synátorem, tak to dělali za 50 v nemcnici jak jsou ty dětské ambulnce, jak se chodilo na srdíčko v těhu, ale když jsem volala info do nemocnice, tak tom nic nevědí.. ![]()
přesně tak, konečně si trochu oddychnu.
škoda, že jsem nešla na neschopenku už v prosinci, ted ty změny od novýho roku, to je katastrofa.se to skoro nevyplatí.v jakým týdnu jsi ty?
Já kvůli tomu a ještě kvůli jedné věci jsem od moji dr. odešla, říkala jsem si že budu těhotná třeba jen jednou a fotečka žádná. ![]()
já jsem nějak ty změny ještě neštudovala, týkají se nemocenské ?
Jinak já jsem 14/15 týden ![]()
podnikám a tam jsou změny docela velké, nemocenskou mi od nového roku budou proplácet až od 21 dne. ![]()
jinak moc gratuluju, hlavně at jsme zdraví ![]()
blackbirdka píše:Hajčice píše:no můj doktor nemá zapojenou tiskárnu k utz..
Ahoj, tak to nevím, mě foto za 50kč dává přímo doktor.tak přemýšlím co s tím, když jsem byla těhule se synátorem, tak to dělali za 50 v nemcnici jak jsou ty dětské ambulnce, jak se chodilo na srdíčko v těhu, ale když jsem volala info do nemocnice, tak tom nic nevědí..
Ahoj, tak já když jsem byla před 3 týdny na srdíčku u Homoly platila jsem za fotku 50 Kč, tak jak říkáš ![]()
Ahoj holky, koukám, že se všichni „flákáme“ na neschopence
, mě ji dr. napsala ve 12tt. A jak si zatím vedou Vaši prckové?
Hajčice: držím palce ať se ti nevolnosti vyhýbají.
Ahoj holky muzu se pridat?
Jsem taky z UL a TP mam 15.2. takze skoro za chvili ![]()
Jo a Homola je skvelej, hroznej sympatak a vse hezky vysvetli. Budu k nemu chodit i s malou, uz jsem s nim domluvena.