Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, v březnu se nám má narodit naše první miminko, chlapeček. Na holku bych měla jmen hodně ale na kluka snad žádný nejsou
. Mně se líbí Robin a manžel chce Lukáše po sobě, což jsem vždycky nesnášela takže to padá a manželvi se vůbec nelíbí jméno Robi, takže to padá. Společně se nám líbí možná tak Dominik, ale to mi k tomu mrňouskovi nějak nesedí jak jsem si v hlavě přála toho Robina
. Manžel to zatim nijak neřeší ap ořád mi řiká že je čas, , ráda už bych měla malého pojmnovaného. Líbí se mi zvláštní a zajímavý jmné nic tipu Franta, Josef, Karel atd nechci, ale ani nic cozího, chci jméno z českého nebo slovenského kalendáře. Líbí se mi docela jméno Alex. Máme docela pěkný příjmení ani ne český ani cizí takže se k němu hodí skoro všechno, začíná na Z. Poradíte mi nějaká pěkná jména? Díky ![]()
Ahoj Ajlo,co třeba Maxmilián?To mám napsané v papírech,kdyby se doktoři spletli a byl to kluk
Moc se mi to jméno líbí ![]()
Jáchym..ale fakt záleží na příjmení, jak je dlouhé, na co končí atd.. ![]()
Kdyby u nás v rodině jich nebylo už hodně, tak mám asi Tomáška po manželovi.. Máme holčičku a když se nám druhý povede kluk bude Lukášek
)
Nebo co Viktor?
taky jsem chtela od mala Denise a kdyz jsem cekala svou prvni holcicku,pritel souhlasil s Denisem..ted kdyz cekam chlapecka,tak mi uz Denis neprosel:-( taky se mi moc libi Robin,ale nakonec jsme zvazovali mezi Robin a Tobias(ne Tobiáš,jelikoz v prijmeni je uz jedno š) a nakonec jsme vybrali Tobias a jsem spokojeni.. jmen na chlapecky je hodne,ale ne vsechny se napr.daji zdrobnit..Šimon,Kristián,Jonáš,Kryštof,Alex,Teodor to je par,které jsme zvazovali,ale neprosly..
diky holky, pisete pekna jmena…Libi se mi Maxmilian nebo Max…Tadease mame rodine se stejnym prijmenim a to se ted dava nejak casto. Tomaska taky mame a to bych ani nechtela chci neco aby ve tride ve skole byl jen jeden a ne minimalne 3
Driv se mi libilo vic jmen ale pak kdyz se ma clvoek opravdu rozhodnout tak vybira nejak moc peclive
…Prijmenu dlouhy nemame, ma 5 pismen a konci na A…musim napsat seznam a dat ho manzelovi a ona napsie svuj, jenze kdyz to po nem chci proad ma na vsechno casu dost..a z jednoho myho seznamu kterej mel asi jen 3 jmena mi vyskrtal vsechno krome Dominika…uz jsem prectla i knizku od Knappovy a nic ![]()
Denis bylo moje velky prani, ale konci na S ap rijmeni zacina na Z to nejde to moc prekousnout res jazyk a navic mame kamarad a Denise kteryho muj manzel moc nemusi takze to taky nejde…navic segra chce deti a tak sme ji rekla ze ji Denise prenecham az bude cekat kdyz to bdue kluk ![]()
Mně se moc líbí Kryštof, ale máme v příjmení R a Ř, tak ho musím přenechat jiným ![]()
A mě se strašně líbí Kristián. ![]()
No je to sice neobvyklé jméno, ale mě se fakt moc líbí.
say hezky jmena Richard, Kristian, Max i Adam a MArek jak pisete jsou krasny jena…Marka ma manzelovvo sestrenice a Kristiana chce kamaradka
, Adama ma zas jedna zenska z vesnice a je to strasne zlobivej a divnej kluk ze ho ted zavreli nekam od ustavu aby ho vychovali a zjsitili co s nim je a to je v prvni tride..takze mam k tomu takovy divny vztah
jsme desna ja vim ale kdyz se mi nejaky jmeno libi bud uz ho nekdo ma a nebo mam na toho cloveka spatny vzpominky ![]()