Jméno pro kluka - pomůžete?

8384
24.11.10 20:04

Jméno pro kluka pomůžete?

ahoj holky, v březnu se nám má narodit naše první miminko, chlapeček. Na holku bych měla jmen hodně ale na kluka snad žádný nejsou :-). Mně se líbí Robin a manžel chce Lukáše po sobě, což jsem vždycky nesnášela takže to padá a manželvi se vůbec nelíbí jméno Robi, takže to padá. Společně se nám líbí možná tak Dominik, ale to mi k tomu mrňouskovi nějak nesedí jak jsem si v hlavě přála toho Robina :-). Manžel to zatim nijak neřeší ap ořád mi řiká že je čas, , ráda už bych měla malého pojmnovaného. Líbí se mi zvláštní a zajímavý jmné nic tipu Franta, Josef, Karel atd nechci, ale ani nic cozího, chci jméno z českého nebo slovenského kalendáře. Líbí se mi docela jméno Alex. Máme docela pěkný příjmení ani ne český ani cizí takže se k němu hodí skoro všechno, začíná na Z. Poradíte mi nějaká pěkná jména? Díky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21184
24.11.10 20:06

Ahoj Ajlo,co třeba Maxmilián?To mám napsané v papírech,kdyby se doktoři spletli a byl to kluk :-) Moc se mi to jméno líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.11.10 20:06

Jáchym..ale fakt záleží na příjmení, jak je dlouhé, na co končí atd.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
24.11.10 20:09

Mě se moc líbí Daniel, Patrik,Samuel a Tadeáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.11.10 20:10

Martin nebo Marek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.11.10 20:11

Kdyby u nás v rodině jich nebylo už hodně, tak mám asi Tomáška po manželovi.. Máme holčičku a když se nám druhý povede kluk bude Lukášek :-D )

Nebo co Viktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
24.11.10 20:12

taky jsem chtela od mala Denise a kdyz jsem cekala svou prvni holcicku,pritel souhlasil s Denisem..ted kdyz cekam chlapecka,tak mi uz Denis neprosel:-( taky se mi moc libi Robin,ale nakonec jsme zvazovali mezi Robin a Tobias(ne Tobiáš,jelikoz v prijmeni je uz jedno š) a nakonec jsme vybrali Tobias a jsem spokojeni.. jmen na chlapecky je hodne,ale ne vsechny se napr.daji zdrobnit..Šimon,Kristián,Jonáš,Kryštof,Alex,Teodor to je par,které jsme zvazovali,ale neprosly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.11.10 20:16

diky holky, pisete pekna jmena…Libi se mi Maxmilian nebo Max…Tadease mame rodine se stejnym prijmenim a to se ted dava nejak casto. Tomaska taky mame a to bych ani nechtela chci neco aby ve tride ve skole byl jen jeden a ne minimalne 3 :-) Driv se mi libilo vic jmen ale pak kdyz se ma clvoek opravdu rozhodnout tak vybira nejak moc peclive :-)…Prijmenu dlouhy nemame, ma 5 pismen a konci na A…musim napsat seznam a dat ho manzelovi a ona napsie svuj, jenze kdyz to po nem chci proad ma na vsechno casu dost..a z jednoho myho seznamu kterej mel asi jen 3 jmena mi vyskrtal vsechno krome Dominika…uz jsem prectla i knizku od Knappovy a nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.11.10 20:18

Denis bylo moje velky prani, ale konci na S ap rijmeni zacina na Z to nejde to moc prekousnout res jazyk a navic mame kamarad a Denise kteryho muj manzel moc nemusi takze to taky nejde…navic segra chce deti a tak sme ji rekla ze ji Denise prenecham az bude cekat kdyz to bdue kluk :-DDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
24.11.10 20:23

Mně se moc líbí Kryštof, ale máme v příjmení R a Ř, tak ho musím přenechat jiným :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
24.11.10 20:24

Richard :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.10 20:26

A mě se strašně líbí Kristián. :-)
No je to sice neobvyklé jméno, ale mě se fakt moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.11.10 20:30

Mně se líbí David, Ondřej, Max, Adam, Marek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.11.10 20:33

say hezky jmena Richard, Kristian, Max i Adam a MArek jak pisete jsou krasny jena…Marka ma manzelovvo sestrenice a Kristiana chce kamaradka :-), Adama ma zas jedna zenska z vesnice a je to strasne zlobivej a divnej kluk ze ho ted zavreli nekam od ustavu aby ho vychovali a zjsitili co s nim je a to je v prvni tride..takze mam k tomu takovy divny vztah :-DD jsme desna ja vim ale kdyz se mi nejaky jmeno libi bud uz ho nekdo ma a nebo mam na toho cloveka spatny vzpominky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
24.11.10 20:36

Tak co nějaké cizí? :lol:
Co třeba Nikolas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...