Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky,od 5.měsíce jsme měli půjčený stetoskop abysme si mohli poslechnout srdíčko…a doteď-34tt jsme slyšeli jen bublání a škrumlání ale srdíčko ne. Několikrát jsem slyšela nebo někde četla že v posl.měsících je možné slyšet srdíčko pouhým přiložením ucha k bříšku
pohyby mimi jsou časté tak strach nemám,jen jsem chtěla vědět jaké s tím máte vy zkušenosti,jestli se povedlo vašim partnerům srdíčko slyšet,…my jsme zatím štěstí neměli… ![]()
Já si myslím, že to nejde… Jinak by doktoři přilípli na břicho ucho a nezdržovali by se ultrazvuky a monitory… ![]()
Nejde to, muzes slyset maximalne svuj tep…a nekdo si to pak plete ![]()
driv prece poslouchali ozvy takovym… no nevim jak to popsat. Nebo si to s necim pletu?
V nemocnici to tím poslouchaji pořád,je to takový jakoby…já taky nevim jak to popsat,něco jako zvon
.Přiloží to na břícho a z druhý strany daji ucho.No to jsem to popsala tedy ![]()
No to poslouchali a poslouchaji porad, ovsem to je rozdil, kdyz das na zed hrnecek, taky uslysis to, co pouhym uchem sotva
Ne ze by to bylo hezky ![]()
Marky to je presne ono, co jsem myslela.
Tak by to tedy melo jit, ne?
jarmísek píše:
ahojky holky,od 5.měsíce jsme měli půjčený stetoskop abysme si mohli poslechnout srdíčko…a doteď-34tt jsme slyšeli jen bublání a škrumlání ale srdíčko ne. Několikrát jsem slyšela nebo někde četla že v posl.měsících je možné slyšet srdíčko pouhým přiložením ucha k bříškupohyby mimi jsou časté tak strach nemám,jen jsem chtěla vědět jaké s tím máte vy zkušenosti,jestli se povedlo vašim partnerům srdíčko slyšet,…my jsme zatím štěstí neměli…
Jen uchem to nepůjde, ale zrovna včera sem poprvé slyšela srdce fonenďákem.
Jestli ho ještě máte doma, tak zkuste pohledat. ![]()
lucie.t píše:
tak by to s tim hrneckem mohlo fungovat i na brise
Zkus to, třeba to fakt bude slyšet
![]()
MarkyM píše:
V nemocnici to tím poslouchaji pořád,je to takový jakoby…já taky nevim jak to popsat,něco jako zvon.Přiloží to na břícho a z druhý strany daji ucho.No to jsem to popsala tedy
tohle? http://www.antiquemed.com/…_metal-s.jpg
Ale myslím, že když srdce neslyší fonenďákem, tak tímhle už tuplem nic neuslyší ![]()
Ja to teda neslysela ani fonendoskopem…slysela jsem vlastni tep. Na to bacha, snadno se to zameni. A najit srdicko mimina teda jednoduchy neni.
Baba píše:MarkyM píše:tohle? [* http://www.antiquemed.com/…_metal-s.jpg
V nemocnici to tím poslouchaji pořád,je to takový jakoby…já taky nevim jak to popsat,něco jako zvon.Přiloží to na břícho a z druhý strany daji ucho.No to jsem to popsala tedy
Ale myslím, že když srdce neslyší fonenďákem, tak tímhle už tuplem nic neuslyší
Jo takovym poslouchají v nemocnici každý tři hodiny.Tim to musí být slyšet určitě,protože u mě měli vždycky potíž než malou našli ![]()
tak moc díky holky,já si to myslela že to asi nepůjde když to není slyšet ani tím stetoskopem
škoda trochu jsem doufala,…mějte se ![]()
mám doma fonendoskop taky v břiše dvě miminka a neslyším ani jedno ani sebe
a to jsem prosím zdravotník…hlavně že je cítím no ne