Lze slyšet srdíčko mimi v bříšku jen přiložením ucha?

70
24.11.10 11:14

Lze slyšet srdíčko mimi v bříšku jen přiložením ucha?

ahojky holky,od 5.měsíce jsme měli půjčený stetoskop abysme si mohli poslechnout srdíčko…a doteď-34tt jsme slyšeli jen bublání a škrumlání ale srdíčko ne. Několikrát jsem slyšela nebo někde četla že v posl.měsících je možné slyšet srdíčko pouhým přiložením ucha k bříšku :think: pohyby mimi jsou časté tak strach nemám,jen jsem chtěla vědět jaké s tím máte vy zkušenosti,jestli se povedlo vašim partnerům srdíčko slyšet,…my jsme zatím štěstí neměli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
24.11.10 11:16

Já si myslím, že to nejde… Jinak by doktoři přilípli na břicho ucho a nezdržovali by se ultrazvuky a monitory… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 11:19

Nejde to, muzes slyset maximalne svuj tep…a nekdo si to pak plete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.11.10 11:23

driv prece poslouchali ozvy takovym… no nevim jak to popsat. Nebo si to s necim pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.11.10 11:27

V nemocnici to tím poslouchaji pořád,je to takový jakoby…já taky nevim jak to popsat,něco jako zvon :think: .Přiloží to na břícho a z druhý strany daji ucho.No to jsem to popsala tedy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 11:27

No to poslouchali a poslouchaji porad, ovsem to je rozdil, kdyz das na zed hrnecek, taky uslysis to, co pouhym uchem sotva ;) Ne ze by to bylo hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.11.10 11:28

Marky to je presne ono, co jsem myslela.
Tak by to tedy melo jit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.11.10 11:30

tak by to s tim hrneckem mohlo fungovat i na brise :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.11.10 11:31
jarmísek píše:
ahojky holky,od 5.měsíce jsme měli půjčený stetoskop abysme si mohli poslechnout srdíčko…a doteď-34tt jsme slyšeli jen bublání a škrumlání ale srdíčko ne. Několikrát jsem slyšela nebo někde četla že v posl.měsících je možné slyšet srdíčko pouhým přiložením ucha k bříšku :think: pohyby mimi jsou časté tak strach nemám,jen jsem chtěla vědět jaké s tím máte vy zkušenosti,jestli se povedlo vašim partnerům srdíčko slyšet,…my jsme zatím štěstí neměli… :roll:

Jen uchem to nepůjde, ale zrovna včera sem poprvé slyšela srdce fonenďákem.
Jestli ho ještě máte doma, tak zkuste pohledat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.11.10 11:35
lucie.t píše:
tak by to s tim hrneckem mohlo fungovat i na brise :lol:

Zkus to, třeba to fakt bude slyšet :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.11.10 11:38
MarkyM píše:
V nemocnici to tím poslouchaji pořád,je to takový jakoby…já taky nevim jak to popsat,něco jako zvon :think: .Přiloží to na břícho a z druhý strany daji ucho.No to jsem to popsala tedy :-?

tohle? http://www.antiquemed.com/…_metal-s.jpg
Ale myslím, že když srdce neslyší fonenďákem, tak tímhle už tuplem nic neuslyší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.11.10 11:39

Ja to teda neslysela ani fonendoskopem…slysela jsem vlastni tep. Na to bacha, snadno se to zameni. A najit srdicko mimina teda jednoduchy neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.11.10 11:47
Baba píše:
MarkyM píše:
V nemocnici to tím poslouchaji pořád,je to takový jakoby…já taky nevim jak to popsat,něco jako zvon :think: .Přiloží to na břícho a z druhý strany daji ucho.No to jsem to popsala tedy :-?
tohle? [* http://www.antiquemed.com/…_metal-s.jpg
Ale myslím, že když srdce neslyší fonenďákem, tak tímhle už tuplem nic neuslyší :nevim:

Jo takovym poslouchají v nemocnici každý tři hodiny.Tim to musí být slyšet určitě,protože u mě měli vždycky potíž než malou našli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
24.11.10 11:49

tak moc díky holky,já si to myslela že to asi nepůjde když to není slyšet ani tím stetoskopem :-D škoda trochu jsem doufala,…mějte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
24.11.10 12:21

mám doma fonendoskop taky v břiše dvě miminka a neslyším ani jedno ani sebe :mrgreen: :mrgreen: a to jsem prosím zdravotník…hlavně že je cítím no ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí