Dnešní poradna:-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
24.11.10 16:52

dnešní poradna:-(

Ahoj,
tak já taky byla dneska v poradně a už už jsem se radovala že je malá čiperná a krásně ukazuje nožičky,ručičky i pipinku,ale pak mě pani doktorka prohmátla a povídá:zítra nástoupíte do špitálu,jste na 2,5cm otevřená a i když zatím čípek máte zachovalej ,tak to chce 100% klid a ten doma nemáte :-( I na fotku jsem zapomělo,jak mi bylo úzko.Málem jsem se tam rozbulela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
24.11.10 16:54

Ahoj,a jakém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
24.11.10 17:02

zakladatelka má v profilu termín v dubnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
24.11.10 17:05

nicméně bych poradila pokud možno co nevíc zachovat klid jet do nemocnice .Jsou prostředky ,kterými se to dá zastavit nebo minimálně zpomalit tak ,aby dítě mělo co nejvyšší šanci.Takže nestrácej naději a bojuj o každý týden navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.11.10 17:07
pavlak5 píše:
zakladatelka má v profilu termín v dubnu :-(

Aha,tak to jsem nekoukala…taky si myslím,že je dobré zachovat klid,určitě se to zvládne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.11.10 17:07

MAMINKO tak to je teda mazec 8-o hlavně zachovat klid a myslet na mimíska :kytka: v nemocnici ti pomůžou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
24.11.10 17:09

Na otvírání je moc brzy, snaž se to vydržet, ikdyž chápu, že pobyt v nemocnici není nic příjemného. Držím palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
24.11.10 17:14

Teď jsem ti mrkla na profil…doma už máš jednoho cvrčka…no, celkem blbá situace. :-( Má ti ho kdo pohlídat? Babičky? Sama nevím, jak bych se zachovala, muset jít do nemocnice a doma mít děti (jakožto že já je mám). Faktem je, že doma klid není, a s 2,5 letým prďolkou už tím tuplem ne. Víš, a nikde není psáno, že budeš muset ležet až do porodu. Třeba to je jen dočasné. :think: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
24.11.10 17:15

Hrozně moc se o malou bojim a doufam,že to tam vydrží.Hlavně aby to vydržel čípek a plodovej vak,protože když odteče plodovka je to v prdelce :zed:.Mě často bolí břicho(prý od zánětů),ale včera jsem se nemohla pomalu ani obléct a tak jsem nešla ani do poradny a raději jsem zalezla do pelechu.Do nemocnice na leháro jdu zítra ráno,tak mi prosím držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.11.10 17:15

Já jsem ve 24tt měla čípek 2,5cm. Nakonec jsem to uhádala a byla jsem doma, ale poctivě jsem ležela, jenom na záchod i jídlo mi manžel nosil do postele. Po týdnu už to bylo lepší - 3cm a rodila jsem ve 40tt, držím moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.11.10 17:17

klid vydrzela jsem takhle jeste 5 tydnu a s dvojcaty… kdyz tomu budes verit, tak to zvladnes, zadne hrouceni a nic takoveho, dneska lekari umi vypiplat i hodne male miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
24.11.10 17:18
DanMaj píše:
Teď jsem ti mrkla na profil…doma už máš jednoho cvrčka…no, celkem blbá situace. :-( Má ti ho kdo pohlídat? Babičky? Sama nevím, jak bych se zachovala, muset jít do nemocnice a doma mít děti (jakožto že já je mám). Faktem je, že doma klid není, a s 2,5 letým prďolkou už tím tuplem ne. Víš, a nikde není psáno, že budeš muset ležet až do porodu. Třeba to je jen dočasné. :think: :hug: :hug: :hug:

Přítel si bere ošetřovačku,ale už podruhé za moje těhu :-( a tak doufam,že ho šéfová nevyhodí,protože když nejezdí-nemá moc velké výdělky a zrovna zítra mu má přijed důležitý klient z Itálie :zed:.No je pravda,že kdyby to nešlo tak nevim jak bych to řešila…Ale jak to řeší maminky,které nikoho nemají?Třeba já osobně na nadstandart nemám.1000kč na den je pro mě hooodně peněz obvzlášť před vánocema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.11.10 17:19

Maminko, to je mazec, ale držím palečky at to s malou zvládnete, v nemocnici ti určitě pomůžou a třeba bude opravdu stačit jen pár týdnů a bude to v pohodě…
Můžu se jen zeptat, tys to poznala, že tě bolelo břicho?
tak hodně moc štěstí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
24.11.10 17:22

To že mě bolí břicho jsem poznala.Bylo to docela dost,ale to že se otvíram jsem nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.11.10 17:28

neboj

uvidíš, že se to zlepší, já měla stejný problém v období jako ty, za týden jsem byla doma a polehávala. Pomůžou ti, chce to ležet, klid a dávali injekce. U mě to bylo to samý, prý z toho, jak se namáhám taky s malou, do postýlky, z postýlky apod. mám doma skoro tříletou cácorku, tenkrát hlídání jsme řešili tak, že jsem zavolala mé pracující mámě, která si vzala na mě paragraf v práci, zeptej se a zkuste to. Manžel taky nemohl brát volno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí