Těhule z Prahy 9

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
466
24.11.10 15:07

Těhule z Prahy 9

Ahoj holky,
nenajde se nějaká těhotná holčina z Prhay 9?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2575
26.11.10 09:47
Luuucik píše:
Ahoj holky,
nenajde se nějaká těhotná holčina z Prhay 9?

já jsem tu :) ale ne přímo z prahy 9 ale z Odolene Vody což je kousíček za Letňanama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
26.11.10 15:25

Ahojky, já jsem z Prahy 9. Sice z druhé strany, z Proseka, ale to není problém.Jen nevím jak dlouho jsi těhotná? Já už mám 20.12.2010 TP, ale vzhledem k tomu, že běžně přenáším, tak rodit budu nejspíš až v roce 2011. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.11.10 16:44

Ahojky hlásím také P9 :-) ,ale teprve 13.tt. Kdyz uz jsem tady, tak bych se chtěla zeptat, kde se chystáte rodit, protoze mi dr.zadala „domácí úkol“ někde se ve 14.tt zaregistrovat (byla jsem z toho docela paf, ze uz ted 8-o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
26.11.10 16:47

já se chystám již potřetí k Apolináři :lol: vždycky jsem tam byla víceméně spokojená a oproti Bulovce :poblion: , kterou mám nejblíž, je to ráj plný profesionálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.11.10 17:10

Ahojky, jsem taky z Prahy 9 :-) a taky mám „domací úkol“ - vybrat si porodnici. 14+0 mi vychází akorat na zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
26.11.10 18:03
Lolik píše:
Ahojky, jsem taky z Prahy 9 :-) a taky mám „domací úkol“ - vybrat si porodnici. 14+0 mi vychází akorat na zitra

tak to já jsem teprve v 7.týdnu ale už jsem koukala po Neratovické porodnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.11.10 18:48

To jsem taky právě uvažovala o Neratovicích nebo o Brandýse, ale moje doktorka mi doporučoval ať se pro jistotu zaregistruju v nějaké přažské, hlavně kvůli porádně od 36 tt. Tak zitra manža brzinko vyrazí do Podolí :-D ještě že nam to vyšlo na sobotu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KáčaX
28.11.10 19:22

Ahojky, také uvažuji o Brandýse - podle různých serverů vychází i nejlépe oproti pražským porodnicím a mám to z domu nejblíže. Ale ještě jsem nezjišťovala, jak je to tam s registrací - někde jsem četla, že ani neregistrují, tak také nevim, zda se pro jistotu neregistrovat někde v Pze…?

• Citovat
  • Upravit
3140
28.11.10 19:30
KáčaX píše:
Ahojky, také uvažuji o Brandýse - podle různých serverů vychází i nejlépe oproti pražským porodnicím a mám to z domu nejblíže. Ale ještě jsem nezjišťovala, jak je to tam s registrací - někde jsem četla, že ani neregistrují, tak také nevim, zda se pro jistotu neregistrovat někde v Pze…?

Káči, já jsem taky chtěla teb Brandýs, tam právě neregistruji, resp. registruji až od toho 36. týdne. Ale moje doktorka mi radila, ať se zaregistruji pro jistotu v nějaké prážské, protože pak můžu teoreticky rodit i mimo Prahu, ale když budu jezdit do poradny od 36.týdne tak nevím jak bych se tam dostavala. Nakonec jsem se rozhodla pro Podolí a manžel mi tam včera zaregistroval. Byli jsme vyplašeny jaké jsou tam fronty, tak tam byl už v 4.45 a byl první. V 7 ráno už bylo 7 lidí a v 7.30 už bylo 12. Přičemž v sobotu otvírají až v 8.30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KáčaX
28.11.10 19:37

Lolíku, já bych právě neměla problém jezdit do Brandýsa do poradny - jsem z Černého mostu, a odtud tam jsem busem za 2O min., což je méně než do kterékoli porodnice v praze (a když si představím jak budu v květnu jezdit v teplech pražskou mhd, 4× přestupovat :poblion: …) Jen mě trochu znervózňuje, žebych neměla to razítko v průkazce a člověk nikdy neví co bude za půl roku..aby mi pak v Brandýse neřekli sorry, až tam přijedu v tom 36.tt

• Citovat
  • Upravit
3140
28.11.10 20:19
KáčaX píše:
Lolíku, já bych právě neměla problém jezdit do Brandýsa do poradny - jsem z Černého mostu, a odtud tam jsem busem za 2O min., což je méně než do kterékoli porodnice v praze (a když si představím jak budu v květnu jezdit v teplech pražskou mhd, 4× přestupovat :poblion: …) Jen mě trochu znervózňuje, žebych neměla to razítko v průkazce a člověk nikdy neví co bude za půl roku..aby mi pak v Brandýse neřekli sorry, až tam přijedu v tom 36.tt

Káči, mám to úplně stejně :lol: jsem taky z Černého Mostu a teoreticky taky ten Brandýs mám kousesiček tím autobusem. No ale i to Podolí, není to tak hrozný, metrem do Karláku a pak par zastavek tramvají. Snad v květnu ještě taková vedra jak v červenci nebudou no… Ještě jsem si říkala, že v Podolí je výhoda že je tam to novorozenecké neonatalogické oddělení, které v těch malých porodnicích není…a kdyby něco, tak novorozence můžou odvízt právě do Prahy a maminku nechat. A ještě u mě je velká pravděpodobnost, že bude planovaný císář… tak proto jsem si nakonec rozhodla pro velkou porodnici. A ještě právě jak říkáš… nemít to razítko v průkazce a pak v tom Brandýse najednou bude náhodou v tom 36.tt narvano nebo ještě něco. No uvidíme, stejně vždy něco pěkně naplanujeme a ono to vyjde kolikrát uplně jinak :roll:
A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.11.10 08:47

Lolíku, mám termín 13.6. a taky mě s největší pravděpodobností čeká císař, tak budu ještě přemýšlet…ještě mám necelé 2 týdny na rozmyšlenou…nejlepší je, že jsme to ještě ani neřekli rodičům - máme to jako dárek k Vánocům :-D - a už musím řešit porodnici :think: A co ty? počítám, že máš termín tak dva týdny přede mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
29.11.10 10:17

Ahojky, ja resila porodnici uz od zacatku, nakonec jsem se zaregistrovala na vinohradech, obe svagrove tam rodili, jedna dvakrat a druha trikrat, naposledy loni v unory a byly moc spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.11.10 10:53
Kačí.X píše:
Lolíku, mám termín 13.6. a taky mě s největší pravděpodobností čeká císař, tak budu ještě přemýšlet…ještě mám necelé 2 týdny na rozmyšlenou…nejlepší je, že jsme to ještě ani neřekli rodičům - máme to jako dárek k Vánocům :-D - a už musím řešit porodnici :think: A co ty? počítám, že máš termín tak dva týdny přede mnou..

No to je dobry, máš termín přesně na moje narozeniny :lol: já mám termín 28.května :-) U nás už to všichni vědí, nějak to nešlo utájít :lol: My jako dárek k Vánocům možná budeme vědět, jestli to bude holčička nebo chlapeček, no samozřejmě jestli se nám bude chtít ukázat :lol: Jinak vyběr porodnice není vůbec jednoduchý :think: ale myslím si, že na nějakou nepříjemnou sestřičku můžeš narazit kdekoliv, hlavně aby všechno proběhlo v pořádku :-) a jakou bys chtěla prážskou? už jsi nad nějakou uvažovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí