Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
protoze jsem uz rodila a vim jaky to je, proto bohuzel
Jo a tri deti behem 14 mesicu neni zas tolik , ne ![]()
no uvidim, kdo me fikne tentokrat ![]()
jinak ja se registrovala na Bulovku a kdyz jsem prisla tak o 30min driv, tak jsem byla ctvrta, kdo prisel v dobe, dy se zacina ordinovat, tak byl tak 12ty
jizvíková píše:
Jo a tri deti behem 14 mesicu neni zas tolik , neno uvidim, kdo me fikne tentokrat
jinak ja se registrovala na Bulovku a kdyz jsem prisla tak o 30min driv, tak jsem byla ctvrta, kdo prisel v dobe, dy se zacina ordinovat, tak byl tak 12ty
Téééda, to je obdivuhodný. Na Bulovku jdu zítra a pořád si říkám, jestli jsem neměla být jako ostatní a přijít tam dřív, teď mám nervy, jestli mě vezmou, no budu doufat… ![]()
Ahoj holky, já jdu zítra k Apolináři a to jsem se dnes dozvěděla, že tam zrovna budou malovat a tak berou jen 4 ![]()
jizvíková píše:
Jo a tri deti behem 14 mesicu neni zas tolik , neno uvidim, kdo me fikne tentokrat
Tyjo, 3 děti během 14 měsíců, tak to smekám
. I když taky plánuji brzy začít pracovat na druhým, ale to jsou zatím plány, uvidím, jak to potom vše bude ![]()
Křupka1 píše:
Ahoj holky, já jdu zítra k Apolináři a to jsem se dnes dozvěděla, že tam zrovna budou malovat a tak berou jen 4
Křupko, jak to že jdeš už zítra?
Na metříku máš přeci 13tt. a registruje se všude v Praze od 14+0. Nebo tam je to jinak?
Lolik píše:Křupka1 píše:Křupko, jak to že jdeš už zítra?
Ahoj holky, já jdu zítra k Apolináři a to jsem se dnes dozvěděla, že tam zrovna budou malovat a tak berou jen 4Na metříku máš přeci 13tt. a registruje se všude v Praze od 14+0. Nebo tam je to jinak?
Já mám metřík podle ovulace, první utz tomu i odpovídal. Podle PM jsem zítra 14+0 a termín porodu mám 2.6.2011. Mimi je teď velké něco tak mezi tím, tak mi to dr nechala podle PM a já si zatím metřík nezměnila ![]()
Křupka1 píše:jizvíková píše:Tyjo, 3 děti během 14 měsíců, tak to smekám
jinak ja se registrovala na Bulovku a kdyz jsem prisla tak o 30min driv, tak jsem byla ctvrta, kdo prisel v dobe, dy se zacina ordinovat, tak byl tak 12ty. I když taky plánuji brzy začít pracovat na druhým, ale to jsou zatím plány, uvidím, jak to potom vše bude
No proste se to tak nejak povedlo, na tretim jsme chteli zacit pracovat touhle dobou, pocitali jsme s tim, ze to moc nepujde, no a slo to nejak samo
Ahojky, tady je nějak ticho, kam se všichni schovaly?
tak jak jde těhulkování? ![]()
my jsme byly na UZ a máme chlapečka
už to bylo vidět
Lolik píše:
Ahojky, tady je nějak ticho, kam se všichni schovaly?tak jak jde těhulkování?
my jsme byly na UZ a máme chlapečkauž to bylo vidět
Gratuluji k úspěšné kontrole
Já jdu v pátek, tak už se těším.
Křupka1 píše:Lolik píše:Gratuluji k úspěšné kontrole
Ahojky, tady je nějak ticho, kam se všichni schovaly?tak jak jde těhulkování?
my jsme byly na UZ a máme chlapečkauž to bylo vidět
![]()
Já jdu v pátek, tak už se těším.
Moc díky
taky si necháte udělat UZ?
V 16.tt se běžně nedělá, ale jsme poprosili pí doktorku a jsme moc rádi
mimčo bylo krásně vidět a všechno nam hezky popsala a vysvětlila
ty 200 za UZ navíc staly za to ![]()
Mám nakázáno od manžela přinést fotku, tak UZ bude, ale taky si ho budu platit. A budu taky trochu jistější, že je mimi v pořádku. Jsem v poslední době z toho trochu nervozní, ale včera jsem snědla skoro celou sklenici kyselých okurek (normálně je nejím), tak mě to trochu uklidnilo
Už se těším na pohyby, pozoruji bříško, tak zatím je vidět jen špek a pohyby jsou asi zatím jen střeva ![]()
Ahoj Lolíku - trochu shon před Vánoci:-) Moc gratuluji k úspěšné kontrole
. Já jdu na kontrolu za 2týdny a také si určitě připlatím za UZ, protože manžel může konečně se mnou, tak chce mimi také vidět.
Křupko, jak mi je teď lépe a nic moc mě nebolí, tak jsem z toho také trochu nervózní… ale pak mě zas píchne v podbříšku, tak to mě také znervózňuje - takže si člověk nevybere, holt teď už budeme mít o ty naše prcky strach pořád ![]()
Manžel se mnou byl a moc se mu to líbilo
chtěli jsme i fotečku pro babičky, dedečky atd. ale ten náš mimísek byl schoulený do klubíčku a maval na nás ručičkou, takže z ty fotečky by nešlo moc poznat, co tam je
to by muselo být jedině video
ale hezký bylo jak tam doktorka začala hledat jestli je to holka nebo a kluk, no a řekla že z 99 procent to je kluk
no uvidíme co nam řeknou na dalším UZ v tom 20.týdnu, ale myslíme si, že se to urči nezmění
na ten velký UZ ale musím jít do Podolí
takže si člověk nevybere, holt teď už budeme mít o ty naše prcky strach pořád
To máš pravdu ![]()
Ahoj holky ![]()
Loliku, já byla dneska na kontrole a paní doktorka říkala, že to vypadá na holčičku, ale miminko trošku křížilo nožičky ![]()
Křupko neboj, bude to určitě dobrý
. Já taky plašila, vzpomínáš ![]()