Těhule z Prahy 9

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
1.12.10 20:03
Jizvíková proč bohužel? Já už se nemůžu dočkat :mrgreen:

protoze jsem uz rodila a vim jaky to je, proto bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.12.10 20:08

Jo a tri deti behem 14 mesicu neni zas tolik , ne  :lol:

no uvidim, kdo me fikne tentokrat :-D
jinak ja se registrovala na Bulovku a kdyz jsem prisla tak o 30min driv, tak jsem byla ctvrta, kdo prisel v dobe, dy se zacina ordinovat, tak byl tak 12ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
1.12.10 20:31
jizvíková píše:
Jo a tri deti behem 14 mesicu neni zas tolik , ne :lol:no uvidim, kdo me fikne tentokrat :-D
jinak ja se registrovala na Bulovku a kdyz jsem prisla tak o 30min driv, tak jsem byla ctvrta, kdo prisel v dobe, dy se zacina ordinovat, tak byl tak 12ty

Téééda, to je obdivuhodný. Na Bulovku jdu zítra a pořád si říkám, jestli jsem neměla být jako ostatní a přijít tam dřív, teď mám nervy, jestli mě vezmou, no budu doufat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
1.12.10 20:43

Ahoj holky, já jdu zítra k Apolináři a to jsem se dnes dozvěděla, že tam zrovna budou malovat a tak berou jen 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
1.12.10 20:44
jizvíková píše:
Jo a tri deti behem 14 mesicu neni zas tolik , ne :lol:no uvidim, kdo me fikne tentokrat :-D
jinak ja se registrovala na Bulovku a kdyz jsem prisla tak o 30min driv, tak jsem byla ctvrta, kdo prisel v dobe, dy se zacina ordinovat, tak byl tak 12ty

Tyjo, 3 děti během 14 měsíců, tak to smekám :palec: . I když taky plánuji brzy začít pracovat na druhým, ale to jsou zatím plány, uvidím, jak to potom vše bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
1.12.10 20:56
Křupka1 píše:
Ahoj holky, já jdu zítra k Apolináři a to jsem se dnes dozvěděla, že tam zrovna budou malovat a tak berou jen 4 :mrgreen:

Křupko, jak to že jdeš už zítra? :think: Na metříku máš přeci 13tt. a registruje se všude v Praze od 14+0. Nebo tam je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
1.12.10 21:30
Lolik píše:
Křupka1 píše:
Ahoj holky, já jdu zítra k Apolináři a to jsem se dnes dozvěděla, že tam zrovna budou malovat a tak berou jen 4 :mrgreen:
Křupko, jak to že jdeš už zítra? :think: Na metříku máš přeci 13tt. a registruje se všude v Praze od 14+0. Nebo tam je to jinak?

Já mám metřík podle ovulace, první utz tomu i odpovídal. Podle PM jsem zítra 14+0 a termín porodu mám 2.6.2011. Mimi je teď velké něco tak mezi tím, tak mi to dr nechala podle PM a já si zatím metřík nezměnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.12.10 22:57
Křupka1 píše:
jizvíková píše:
Tyjo, 3 děti během 14 měsíců, tak to smekám :palec: . I když taky plánuji brzy začít pracovat na druhým, ale to jsou zatím plány, uvidím, jak to potom vše bude :mrgreen:

No proste se to tak nejak povedlo, na tretim jsme chteli zacit pracovat touhle dobou, pocitali jsme s tim, ze to moc nepujde, no a slo to nejak samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.12.10 09:35

Ahojky, tady je nějak ticho, kam se všichni schovaly? :think: tak jak jde těhulkování? :-)
my jsme byly na UZ a máme chlapečka :mrgreen: už to bylo vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
13.12.10 12:25
Lolik píše:
Ahojky, tady je nějak ticho, kam se všichni schovaly? :think: tak jak jde těhulkování? :-)
my jsme byly na UZ a máme chlapečka :mrgreen: už to bylo vidět

Gratuluji k úspěšné kontrole :palec: :palec: Já jdu v pátek, tak už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.12.10 12:37
Křupka1 píše:
Lolik píše:
my jsme byly na UZ a máme chlapečka :mrgreen: už to bylo vidět
Gratuluji k úspěšné kontrole :palec: :palec: Já jdu v pátek, tak už se těším.

Moc díky :-D taky si necháte udělat UZ?
V 16.tt se běžně nedělá, ale jsme poprosili pí doktorku a jsme moc rádi :-D mimčo bylo krásně vidět a všechno nam hezky popsala a vysvětlila :mrgreen: ty 200 za UZ navíc staly za to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
13.12.10 13:49

Mám nakázáno od manžela přinést fotku, tak UZ bude, ale taky si ho budu platit. A budu taky trochu jistější, že je mimi v pořádku. Jsem v poslední době z toho trochu nervozní, ale včera jsem snědla skoro celou sklenici kyselých okurek (normálně je nejím), tak mě to trochu uklidnilo :mrgreen: Už se těším na pohyby, pozoruji bříško, tak zatím je vidět jen špek a pohyby jsou asi zatím jen střeva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.12.10 14:27

Ahoj Lolíku - trochu shon před Vánoci:-) Moc gratuluji k úspěšné kontrole :palec: . Já jdu na kontrolu za 2týdny a také si určitě připlatím za UZ, protože manžel může konečně se mnou, tak chce mimi také vidět.
Křupko, jak mi je teď lépe a nic moc mě nebolí, tak jsem z toho také trochu nervózní… ale pak mě zas píchne v podbříšku, tak to mě také znervózňuje - takže si člověk nevybere, holt teď už budeme mít o ty naše prcky strach pořád :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.12.10 17:29

Manžel se mnou byl a moc se mu to líbilo :-D chtěli jsme i fotečku pro babičky, dedečky atd. ale ten náš mimísek byl schoulený do klubíčku a maval na nás ručičkou, takže z ty fotečky by nešlo moc poznat, co tam je :lol: to by muselo být jedině video :lol: ale hezký bylo jak tam doktorka začala hledat jestli je to holka nebo a kluk, no a řekla že z 99 procent to je kluk :lol: no uvidíme co nam řeknou na dalším UZ v tom 20.týdnu, ale myslíme si, že se to urči nezmění :lol: na ten velký UZ ale musím jít do Podolí

takže si člověk nevybere, holt teď už budeme mít o ty naše prcky strach pořád :-D

To máš pravdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
13.12.10 17:44

Ahoj holky :mrgreen:

Loliku, já byla dneska na kontrole a paní doktorka říkala, že to vypadá na holčičku, ale miminko trošku křížilo nožičky :mrgreen:

Křupko neboj, bude to určitě dobrý :palec:. Já taky plašila, vzpomínáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí