Těhule z Prahy 9

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8939
30.11.10 20:45
Křupka1 píše:
medulinkax píše:
Ahoj holky, mohla bych se taky přidat? :-)
Ahoj Medulinko :lol:

Ahoj :mavam:. Jsem ráda, že vidím někoho známého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
30.11.10 21:05

Ahoj Medulinko :-) to je dobry, taky máš termín začátkem léta :-) Koukám, že jsi 13+6, kam se chystáš zaregistrovat do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
30.11.10 21:25
Lolik píše:
Ahoj Medulinko :-) to je dobry, taky máš termín začátkem léta :-) Koukám, že jsi 13+6, kam se chystáš zaregistrovat do porodnice?

Ahoj, no už aby to uteklo :mrgreen: . Já po rozhodování jdu na Bulovku, reference mám dobrý. Záložní plán je Brandýs :lol: o tom jsem tady taky četla. Rodila tam minulý rok kamarádka a byla nadšená :-D. A co ty? Jak ti to utíká a co porodnice, asi jsem to tady úplně nechytla :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.11.10 21:29

Caues, Cernak :)
a jdu rodit na Bulovku :) zase, je to tam fakt super, rodila jsem tam letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
30.11.10 21:35
jizvíková píše:
Caues, Cernak :)
a jdu rodit na Bulovku :) zase, je to tam fakt super, rodila jsem tam letos

:mrgreen: a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.11.10 21:50

24.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
30.11.10 22:02
jizvíková píše:
24.3

Tak to máš zachvilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.11.10 22:11

No bohuzel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
30.11.10 22:32
medulinkax píše:
Lolik píše:
Ahoj, no už aby to uteklo :mrgreen: . Já po rozhodování jdu na Bulovku, reference mám dobrý. Záložní plán je Brandýs :lol: o tom jsem tady taky četla. Rodila tam minulý rok kamarádka a byla nadšená :-D. A co ty? Jak ti to utíká a co porodnice, asi jsem to tady úplně nechytla :oops: ?

Já jsem se nakonec rozhodla pro Podolí, manžel mě tam v sobotu zaregistroval :-) mám termín 28.5
Na Bulovce rodila před dvěma lety znamá a teď se tam chystá i v březnu :-) popravdě řečeno, stejně si myslím, že to je celkem jedno, hlavně aby byli dobré doktoři při porodu a dobrá péče. Nějaká protivná sestřička se může objevit kdekoliv :nevim: ale musíme myslet pozitivně :lol: žadné špatné myšlenky
a odkud jsi? taky čerňák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
30.11.10 22:33
jizvíková píše:
No bohuzel :cry:

Proč bohužel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
30.11.10 22:44
Lolik píše:
medulinkax píše:
Lolik píše:
Ahoj, no už aby to uteklo :mrgreen: . Já po rozhodování jdu na Bulovku, reference mám dobrý. Záložní plán je Brandýs :lol: o tom jsem tady taky četla. Rodila tam minulý rok kamarádka a byla nadšená :-D. A co ty? Jak ti to utíká a co porodnice, asi jsem to tady úplně nechytla :oops: ?
Já jsem se nakonec rozhodla pro Podolí, manžel mě tam v sobotu zaregistroval :-) mám termín 28.5
Na Bulovce rodila před dvěma lety znamá a teď se tam chystá i v březnu :-) popravdě řečeno, stejně si myslím, že to je celkem jedno, hlavně aby byli dobré doktoři při porodu a dobrá péče. Nějaká protivná sestřička se může objevit kdekoliv :nevim: ale musíme myslet pozitivně :lol: žadné špatné myšlenky
a odkud jsi? taky čerňák?

Přesně tak to beru!!! :-D Čteš mi myšlenky. Já jsem ze Kbel :lol:. Gratuluju k registraci :palec:

Jizvíková proč bohužel? Já už se nemůžu dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
30.11.10 22:58

Tak koukám, že na Praze 9 jsou jenom samé čerstvé těhulky, tak si holky pěkně těhulkujte a ať Vám to uteče :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.12.10 08:29

Ahoj nové diskutující :mavam: Jizvíková, ty rodíš jak na běžícím pásu :-D Letos porod a v březnu zas - to musí být fakt záhul :jazyk: - máš můj obdiv :palec:
Holky, nevíte jak je to s tou registrací na Bulovku - koulala jsem, že registrují Út a Čt nějak od 13 nebo 15 hod. - netušíte, zda se tam také stojí fronty, nebo stačí přijít v těch hodinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
1.12.10 12:16
Kačí.X píše:
Ahoj nové diskutující :mavam: Jizvíková, ty rodíš jak na běžícím pásu :-D Letos porod a v březnu zas - to musí být fakt záhul :jazyk: - máš můj obdiv :palec:
Holky, nevíte jak je to s tou registrací na Bulovku - koulala jsem, že registrují Út a Čt nějak od 13 nebo 15 hod. - netušíte, zda se tam také stojí fronty, nebo stačí přijít v těch hodinách?

Ahoj Káčí, a zkusila jsi tam volat a zeptat se tam? Když jsem volala do Podolí, tak mě paní říkala, že je potřeba tam být o dost dříve (ale já jsem to už věděla z těch diskuzi). Ale co tam byla známá asi tak před měsícem a půl, tak říkala, že uplně v pohodě, není tam samozřejmě takový nával. I když si myslím, že je lepší tam být pro jistotu tak aspoň o půlhoďky dřív. Rozhodla ses nakonec pro Bulovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
1.12.10 12:19
zuztomas píše:
Tak koukám, že na Praze 9 jsou jenom samé čerstvé těhulky, tak si holky pěkně těhulkujte a ať Vám to uteče :mavam:

Ahojky, děkujeme, koukám, že ty už to máš za chvíličku :-) tak držím palečky ať všechno bude v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí