Těhule z Prahy 9

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
18.12.10 18:18
Křupka1 píše:
Lolik píše:Křupko, gratuluju k úspěšné kontrole :-D a už víte jestli to bude holčička nebo kluk? :-D
Jinak my jdeme 14.1 na velký UZ, tripply dopadly výborně, tak mám radost :mrgreen:

Ahoj,

pohlaví si nechceme nechat říct, musela jsem doktorku zadržet, už se chtěla koukal, cože to má mezi nožkama :mrgreen: . Jinak 14.1. jdu také na velký utz, tak už se těším :lol:

Jééé, no to máte teda vydrž, my jsme to chtěli vědět jakmile to půjde :lol:
tak to je dobrý, máme ten velký UZ ve stejný den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
18.12.10 18:22

My se chceme nechat překvapit, i kdyv tu noc předtim se mi zdálo, že tam doktorka nebyla a tak jsem si dělala utz sama a zajela jsem mezi nožky a byl to kluk jak buk, dokonce i manžel to poznal na první pohled. Ale to byl jen sen :lol: I když loni se mi zdálo, že jsem porodila dvojčata a oba kluci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.12.10 18:26
Křupka1 píše:
Loliku, tak taky budu držet pěsti, ať školu brzy zvládneš. Já jsem původně plánovala, že budu studovat na mateřské, ale nakonec jsem se rozhodla to stihnout ještě před. A teda nedovedu si to představit, protože jsem se neskutečně stresovala a před státnicema skoro vůbec nespala. Ale já se stresuji ze všeho :mrgreen:

Díky :-D mě teda bakalářká statnice až tak moc už nestresovala, učila jsem se na to měsíc a nakonec to dopadlo na vybornou :mrgreen: ale měla jsem štěstí i na komisi, no snad budu mít i teď. Ještě se obávám, že termíny statnic budou až v květnu, tak to už budu mít pořádné bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.12.10 18:27
Křupka1 píše:
My se chceme nechat překvapit, i kdyv tu noc předtim se mi zdálo, že tam doktorka nebyla a tak jsem si dělala utz sama a zajela jsem mezi nožky a byl to kluk jak buk, dokonce i manžel to poznal na první pohled. Ale to byl jen sen :lol: I když loni se mi zdálo, že jsem porodila dvojčata a oba kluci :mrgreen:

Křupko, mě se zdalo, že mám holčičku, ale na monitoru byl kluk jako buk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
18.12.10 18:55

Na bakalářku jsem se učila asi 3 týdny, ale ma diplomku jsem měla tak asi týden. A taky musím, říct, že jsem měla štěstí na komisi. U bakalářky ani nevím jak, připadá mi, že jsem jim to jenom vše odkývala :lol: . Na diplomce to bylo horší, ale říkalo se, že pokud jsou dobrý posudky na DP,tak nevyhazujou, tak tím jsem se trochu uklidňovala :lol: . A to jsem šla jako poslední ten den a ještě měli nějaké zpoždění. Ale já bych se stresovala i kdybych to uměla i pozpátku (protože si pořád říkám, že je spousta věcí, co bych mohla ještě vědět a nevím :mrgreen: My měli státnice obojí na přelomu květen červen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.12.10 12:56

Křupko my máme obhajoby diplomky s statní zkoušky zvlašť, tak hlavní je udělat tu zkoušku, no a obhajoba už nebude tak hrozná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
20.12.10 20:40

Loliku, tak to je dobrý, apsoň nemusíš vše honit. My měli ještě několik zkoušek i v letním semestru (a jednu fakt hnusnou) a pak měli hodinu strachu a bylo hotovo. Má to svá pro i proti. Tak budu držet pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.1.11 19:12

Ahoj holky, tak jak se máte :-) my jsme dnes byly na velkém UZ, máme vše ok a potvrdili nam jasného chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
14.1.11 19:19
Lolik píše:
Ahoj holky, tak jak se máte :-) my jsme dnes byly na velkém UZ, máme vše ok a potvrdili nam jasného chlapečka :mrgreen:

Gratuluju :mrgreen:. Já jdu v pondělí, tak jsem zvědavá. Jinak já zrovna bojuju opět s nachlazením, tak snad to bude dobrý :mrgreen:. Přeju příjemné těhulkování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.1.11 20:50
medulinkax píše:
Gratuluju :mrgreen:. Já jdu v pondělí, tak jsem zvědavá. Jinak já zrovna bojuju opět s nachlazením, tak snad to bude dobrý :mrgreen:. Přeju příjemné těhulkování :mrgreen:

Díky, :-D no já teď mám už asi čtvrtý týden rýmu, asi to bude ta těhotenská ryma, pořad ucpaný nos, občas smrkám a kychám, no hrůza :-? ORL mi nic moc neřek, jen, že to je těhotenská ryma a nemám moc stříkat Olynth a tomu podobné kapky, jen Pinosol a mořskou vodu, které ale vůbec nepomahají a bez normálních kapek proti ucpanému nosu bych se udusila :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
14.1.11 21:30
Lolik píše:
Ahoj holky, tak jak se máte :-) my jsme dnes byly na velkém UZ, máme vše ok a potvrdili nam jasného chlapečka :mrgreen:

Loliku gratuluji, já jdu v úterý. To to máme krásně po sobě :lol: .
Já jsem tedy vyjímečně OK, jen občas kýchnu a tak. A udělalo se mi dobře, když jsem v práci řekla, že už tam tedy nepůjdu a budu doma :mrgreen: . Tak se z toho holky rychle uzdravte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
15.1.11 23:18

Lolíku tak ať je brzo dobře. Když je to jen tohle, to se dá vydržet, ale ucpaný nos znám a na noc si musím stříknout normální kapky, jinak bych neusla :-). Ať to brzo přejde :lol:

Křupko budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
16.1.11 09:42

Medulinko, díky :-) ale jak tak čtu na netu o tom ucpaném nosu v těhu, tak pomuže jedině porod, no tak to ještě budu muset nějak do konce května vydržet 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.1.11 11:05

Třeba se to zlepší až se oteplí, nikdy nevíš :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
21.1.11 17:34

Ahoj holky, tak jsem tento týden byla na kontrole a velkým utz a zatím dobrý. Jen máme malinko zvětšený ledvinové pánvičky, ale prý se to ve většině případů do porodu srovná, tak snad. Jinak od úterka jsem si jistá pohybama, právě zrovna teď mě pošimral :mrgreen: .
Loliku, doufám, že už ti je lépe a rýma a ostatní neduhy mizí.
Krásný víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky