Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nic konkretního nemáme
Taťkoj se netradiční moc nelíbí jako je Tadeaš , Matyaš , spíš se uvažovalo o klasice , ale když se pročítal net.,knížky , kalendář tak mi řekl že tam žádné jm.nejsou nic si nedovede představit navrhovala jsem Mariana , ale to nám nakonec přijde moc slovenské Marek zas končí na k jako příjmení takové tvrdé už ze zoufalosti navrhuji Matěj , ale neuspěla jsem líbí se mu Tomáš , ale v rodině už jsou 3 a pokaždé se mi vybaví Pavel to je ten samí případ už jsou v rodině několikrát Martin zas taťky kamarád a že se mu při tom jm.okamžitě vybaví on.No zkratka nic už není co bych zkusila Jiří nejde , Štefan moc tvrdý , Karel se mu nelíbí , Erik pes
, ostatní též zamítnuté
ty dvě jm.nezní špatně co bys ještě navrhovala nejsme na nic konkretního syn má klasiku dcera má netradiční ![]()
já mám Robina Teodora, Teodor velmi klasické jméno ((-: zní pěkně Teodor Sy..k ((-:
co Radek? moc pěkný mužný jméno? Ráďa,
nebo Radim Sy..k mužská jména na R jsou taková hodně dobře znějící ((-: Richard (Rýša)?
Výborně zní Radek Emanuel Sy..k tím by se rozbilo to první k u jména. hezky foneticky to zní, jednoduchá výslovnost i gramatika.
Asi bych hledala jméno s tím R. Sedí mi to nejlíp.
kvůli případné cizině ((-: kdyby mi děcko chtělo odejít do zahraničí
Robin je nádherné jméno,také jsem ho chtěla a manžel nechtěl…takže budeme mít Patrika. a byla bych i pro Dominika to chceme jako druhé jméno pokud to bude chlapeček.
no nevím co ti chlapy proti jménu robin mají? můj muž to jméno taky nechtěl, proto vzniklo to dvojméno. teď už se mu moc líbí, a je rádd, že ho náš syn má.
Romisek.123 píše:
Nic konkretního nemámeTaťkoj se netradiční moc nelíbí jako je Tadeaš , Matyaš , spíš se uvažovalo o klasice , ale když se pročítal net.,knížky , kalendář tak mi řekl že tam žádné jm.nejsou nic si nedovede představit navrhovala jsem Mariana , ale to nám nakonec přijde moc slovenské Marek zas končí na k jako příjmení takové tvrdé už ze zoufalosti navrhuji Matěj , ale neuspěla jsem líbí se mu Tomáš , ale v rodině už jsou 3 a pokaždé se mi vybaví Pavel to je ten samí případ už jsou v rodině několikrát Martin zas taťky kamarád a že se mu při tom jm.okamžitě vybaví on.No zkratka nic už není co bych zkusila Jiří nejde , Štefan moc tvrdý , Karel se mu nelíbí , Erik pes
, ostatní též zamítnuté
ty dvě jm.nezní špatně co bys ještě navrhovala nejsme na nic konkretního syn má klasiku dcera má netradiční
u nas taky porad bojujeme jsem 26 tt ale uz bych rada oslovovala jmenem ted me zaujalo NAtaniel tak mutrikam natiku…Strasne jsem chtela Robina (mozna jeste premluvim) ale taky se mu vubc nelibi nechapu taky co proti tomu chlapi maj…mne se silene libi
Napsiu ti par navrhu co me napadlo… ja doufam ze premluvim manzu na Nataniela
Seznam:
Alex, Alexej, Alan, Boris, Oliver, Artur, Julián, Marián (nezda se mi to sovensky libi se mi a neni jich moc), Dominik, Patrik, Roobin, Richard, Teodor, Zachariáš, Erik (moc hezky), Marcel, Dalibor,
zkus knizku od Knappovy ja tam nasla myho favorita a jsou tam i vyznamy jmen a porpipade kdy slavi svatek kdyz nesjou v kalendari. se jmenem pro chlapecka to je boj
![]()
popovicatka píše:
Robin je nádherné jméno,také jsem ho chtěla a manžel nechtěl…takže budeme mít Patrika. a byla bych i pro Dominika to chceme jako druhé jméno pokud to bude chlapeček.
Jo ja chtela Robina snad cely tehotenstvi az donedavna to sem si nasla jiny jmeno kterym e zaujalo, ale Robin je porad na mym seznamu
ale manzel nehce ani slyset, vubec to nechapu
… o Dominikovi jsme taky uvazovali…manzel chce po sobe a to ja neuznavam…
Aty píše:
no nevím co ti chlapy proti jménu robin mají? můj muž to jméno taky nechtěl, proto vzniklo to dvojméno. teď už se mu moc líbí, a je rádd, že ho náš syn má.
ja si mylsim ze chlaoi se boji zavat neobvykly jmena a fakt si myslim ze kdyby sme dali Robin nebo Nataniel tak taky manzel bude potom hodne rad ze sme to dali…chlapum to asi dyl trva ![]()
Mně se strašně líbí jména: Radim, Maxmilián, Matyáš… podle mě se hodí ke každému příjmení (no ikdyž Maxmilián Vopršálek…
nevim, nevim)…
Hodně štěstí
Hele tak řekni že pro kluka vybereš ty a až bude další dítko bude vybírat on ![]()
My to měli rozdělené, že já vybírám kluka a on holku…no ještě že je to ten kuk, páč ty Matyldy a Žofie bych asi nepřekousla ![]()
Rybano to je ošemetný, že teď ona a pak manžel ((-: sama vidíš, že bys matyldu nezkousla ((-:, ale je to krásný jméno, měla jsem ho na seznamu ((-:, manžel opět řekl ne (ale to bylo u té první)
ajlo dle mého příkladu, to opravdu funguje ((-: muž po čase začne mluvit pravý opak toho co říkal během těhotenství ((-:
Aty píše:
Rybano to je ošemetný, že teď ona a pak manžel ((-: sama vidíš, že bys matyldu nezkousla ((-:, ale je to krásný jméno, měla jsem ho na seznamu ((-:, manžel opět řekl ne (ale to bylo u té první)
No jako oni ti chlapi jsou ale tvární většinou, takže nevěřím, že bych ho nedokázala přemluvit ![]()