Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nicholas super..ten se mi taky libi u dcery.. ted jsem na nej nejak pozapomnela.. nebo sebastian
Mne sa ceske paci Radek. Robin mi hned pripomenie Robina Hooda ![]()
alja, katka, praveze Ronin s N, nie Robin ![]()
katka, vobec netusim, ake meno ma svajdov syn ![]()
ale Leonard sa mi hrozne paci, aj preto, ze ho ma u nas velmi malo ludi. a este aj preto, ze leonardo da vinci patri medzi mojich oblubencov ![]()
a ked sa povie Leo, tak to uz je uplna krasa ![]()
dievcenske mena uz moc neriesim, lebo vcera na sone sa gyn vyjadril, ze to vyzera s velkou pravdepodobnostou na chlapceka.
ale keby bolo predsa len dievcatko, tak Sara, alebo Henrieta. ![]()
Tak já mám připraven následující seznam
Následně ho dám muži a uvidíme co schválí ![]()
Alan, Alexandr, Artur, Dominik, Eduard, Erik, Jan, Kristián, Kryštof, Leoš, Marián, Maxmilián/Maxim, Oliver, Oskar, Richard, Teodor, Viktor.
Z toho se mi některá jména líbí samozřejmě více a některé méně.. a dopředu předpokládám, že muž nebude souhlasit ani s jedním ![]()
Z neobvyklých jmen se mi líbí Bernard a Albert - v dětství se mu může říkat Bernie a Bertíku a v dospělosti Bernarde a Alberte, což je dost mužně znějící.
Jen kdyby přejmenovali síť obchodů Albert. To je jediná vada… ![]()
Dále je hezký Oliver, Hugo, Hynek.
Mě prošel u manžela pouze Tadeáš ![]()
Soldi a to akoze Ronin je aj v kalendari? Henrieta mi pripomenie spoluziacku zo zaklady a volali sme ju Heňa
Ale Henrieta znie pekne.
Kedy mas vlastne termin?
Zakladatelka Erik je moj synovec a musim povedat, ze v CR ziadneho Erika nepoznam. Oliverov a Oskarov je teraz celkom vela. Co tak, ak neukecas manzela na Robina, dat Robert?
katka, som si ista, ze Ronin v kalendari nie je, vsak ani kevin a jessica a kolko ludi dava take mena. ![]()
aj ked teda taka Jessica Čurikova ako sa vola nasa suseda, znie vazne uzasne
![]()
keby sme mali Henrietu, volame ju Ria
ale dievca by bolo asi skor Sara, to sa mi aj snivalo
alebo Amelia sa mi celkom pacila. ale to je uz jedno ![]()
termin mam 9.5. takze casu este habadeej ![]()
a Robert sa mi inak velmi paci, len u nas ich je ako nakakanych ![]()
no mne taky jmeno Robin napadlo u Robina Hooda, vzdyt je to hrdina ![]()
No Henrieta je hezke mame ji privdanou v rodine ze slovenska a jejich dcerka se jmenuje taky Henuska a to je kasne… ja chtela Saru dceru ale manzel tak pojmenoval psa
ale holcici jmena uz taky neresim my to mam snad 100% na 3D UTZ na nas toho pindika tak vystrkoval ze by mu musel jedine upadnout aby ot byla holka
Robert se mi taky libi ale mame kamarada Honzu kteraymu rikame ROberte a to ta prezdivka plyne z docela zajimavyho tematu, proc mu tak rikame takze to nepada v uvahu
…
jo a Erik je nadherny moje oblibeny jmeno z detstvi kdy se mi na tabore jeden libil, ale bylime na vesnici a kamoska tu ma syna Erika coz je dost vyrazny jmeno a opicit se nechceme
soldi píše:
katka, som si ista, ze Ronin v kalendari nie je, vsak ani kevin a jessica a kolko ludi dava take mena.![]()
aj ked teda taka Jessica Čurikova ako sa vola nasa suseda, znie vazne uzasne
![]()
![]()
keby sme mali Henrietu, volame ju Ria
ale dievca by bolo asi skor Sara, to sa mi aj snivalo
alebo Amelia sa mi celkom pacila. ale to je uz jedno
termin mam 9.5. takze casu este habadeej
a Robert sa mi inak velmi paci, len u nas ich je ako nakakanych
Mne to pride divne, davat mena, ktore nie su v kalendari
Chudak deti, ani meniny nebudu mat.
Roberta v CR tiez nepoznam. Vidis, zvlastne, ze na SR a v CR su uplne ine „moderne“ mena. Amalie mame v okoli asi 3.
A co Daniel?Mě se hrozně líbí.My máme Tomáše,ale chtěla jsem: Denise,Adama,Tobiáše,Marka a možná Filipa a toho Daniela,ale neprošlo to.Jo a ještě Patrik je hezký,to mi manža zavrhl uplně.
jestli se ti líbí Robin a manželovi Lukáš tak dejte oboje. Robin Lukáš… ![]()
Máš vybraná moc krásná jména - Robin i Alex. Obě jsem měla jako favority pro druhé mimčo. Jenže manžel mi Robina nechtěl povolit stejně jako ten tvůj, přitom je to tak krásné jméno. Snad se Ti podaří ho umluvit, mně se to nepovedlo, což mě moc mrzelo. My máme nakonec holčičku, takže Robinek je stále ve hře ![]()
Jinak na poznámky ostatních bych nereagovala a ta o homosexuálech je absolutně mimo, co třeba Robina Hooda či Robert alias Robin Leicester(milenec královny Alžběty I.)?
![]()
Benedikt je úžasné jméno. Má ho kamarádka. Beník, Beny, Ben.
Když ho před 11 lety dávala, tak jsme si klepali na čelo, jaké hrozné jméno vybrala a v praxi je hrozně hezké. Má varianty pro malého i dospělého, zní vznešeně.
Pak se mi líbí Boris.