Těhule z Ústí nad labem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10949
6.1.11 21:19

takze Tomaska jsi mela ve 25 vid, to je podle me idealni vek na 1. ditko, teda do 26 je ideal prvni a druhy uz je tak nejak jedno
tak muzeme tam. A v kolik hodin a kde se sejdeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.1.11 21:23

Jj, Tomaska jsem mela ve 24, takze fajn :o)
Tak v 9.30, v tom foru ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
6.1.11 21:29

tak v 9:30 pred Forem tam jak je vchod kde je DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.1.11 21:30

Jo, domluveno tam se sejdeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
6.1.11 21:34

super, uz se tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.1.11 21:36

ja taky :dance:
Tak zatim ahoj, ja balim od kompu :wink:
pocitam, ze se tu stejne asi jeste do pondelka sejdeme. A kdyby ne, tak pěkný víkend, a opatruj se, venku to klouže.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
6.1.11 21:39

jo jo myslim si ze se tu jeste potkame do pondelka. A neboj venku si davam pozor, chodim jen ven se psem a ten nastesti venku moc dlouho nechce byt. Jen zitra jdu ke kadernici ale to je v poho nasednu na bus (ted nerada jezdim autem) a vystoupim az v Nestemicich, takze pohoda 8-)
jinak taky hezky vidkend. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
6.1.11 23:17

Páni, koukám jak se to tu rozpovídalo. Já jsem taky Ústečanda a tak nějak si mě našla hanapana, takže už si nějaký ten pátek píšeme :-) . Jsme od sebe jen o týden.
Na plodovce jsem byla taky. Testy mi dělali 2× a 2× dopadli špatně na roštěp. Naštěstí ode dneška držím v ruce papír, kde mi potvrzujou 100% chlapečka a výsledky bez vývojových vad. Takže radost převeliká. Výsledky jsem sice už nějaký pátek věděla ale přeci jen ten papír v ruce dokáže utěšit nervy :dance: :dance: .
Doufám že Nikolita to doklepe až do konce a samozřejmě v pořádku, pak nám prvorodičkám jako jsem já napíše zážitek z porodu :-D .
blackbirdka: ty už tedy jestli jsem pochopila jedno dítě máš takže aspoň tak nějak tušíš co tě čeká a neboj všechno bude OK. Já sama jsem nyní ve 23.tt a můj mozek plaší že určitě budu rodit dřív. Už jdou na mě obavy.
Hajčice: přeju ti jen to nejlepší a těhulkování bez nějakých strašáků

• Citovat
  • Upravit
1793
6.1.11 23:50

Ahooj holky, tady se to rozjelo :palec: :palec: ..a to jsem si myslela, že těhulí v ústí moc není..Jinak ja jsem taky ze Severky, takže do nemocnice to mám taky kousek :lol: .Jsem 24+6tt a na 99 procent čekáme holčičku, zítra jdu na 4D,tak snad uz to bude na 100 :-) , jinak plánovanej byl kluk…
Nikolita: Vítej! já taky chodím na cvíčo do srdíčka, ale každé pondělí
Derunka: seš tu dřív, než jsem tě sem stihla pozvat :pankac:
Tak tak přemejšlím, že Nikolita a Blackbirdka plánujou kafčo na pondělí…co takhle udělat sraz těhulí?? teda jestli se ostatní můžou přidat - pokud maj v pondělí čas?? jestli se chtěj holkdy sejít sami nic se neděje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
7.1.11 07:37
hanapana píše:
Ahooj holky, tady se to rozjelo :palec: :palec: ..a to jsem si myslela, že těhulí v ústí moc není..Jinak ja jsem taky ze Severky, takže do nemocnice to mám taky kousek :lol: .Jsem 24+6tt a na 99 procent čekáme holčičku, zítra jdu na 4D,tak snad uz to bude na 100 :-) , jinak plánovanej byl kluk…
Nikolita: Vítej! já taky chodím na cvíčo do srdíčka, ale každé pondělí
Derunka: seš tu dřív, než jsem tě sem stihla pozvat :pankac:
Tak tak přemejšlím, že Nikolita a Blackbirdka plánujou kafčo na pondělí…co takhle udělat sraz těhulí?? teda jestli se ostatní můžou přidat - pokud maj v pondělí čas?? jestli se chtěj holkdy sejít sami nic se neděje :-)

Ahojky, jsem určitě pro, sejít se všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.1.11 09:26

Ahojky, to teda taky jsem koukala jako blázen jak se to tady rozjelo. To je ale moc dobře :palec: .
Já jsem bydlela do dvaceti na severce, ted jsme 8km za Ustím, koupili jsme tu domeček a jsme tu moc spokojený :-) :srdce: . Je úžesný trávit celý léto venku. Mám taky pejsky a rovnou dva, tak se těším až nás bude rovnou pět. :potlesk:
Nevím proč, ale mám hned od začátku těhotenství pocit že to je prostě holka, přítel ten samozřejmě chce kluka, ale už i on s ní mluví jako s holkou. No uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
7.1.11 11:27
Hajcice píše:
Ahojky, to teda taky jsem koukala jako blázen jak se to tady rozjelo. To je ale moc dobře :palec: .
Já jsem bydlela do dvaceti na severce, ted jsme 8km za Ustím, koupili jsme tu domeček a jsme tu moc spokojený :-) :srdce: . Je úžesný trávit celý léto venku. Mám taky pejsky a rovnou dva, tak se těším až nás bude rovnou pět. :potlesk:
Nevím proč, ale mám hned od začátku těhotenství pocit že to je prostě holka, přítel ten samozřejmě chce kluka, ale už i on s ní mluví jako s holkou. No uvidíme. :-)

Ahoj, no tak to budete pěkně velká rodinka :dance:
To Ti věřím, že je fajn mít domeček a trávit léto venku, no my zatím ne, a teď v druhé mateřské to taky řešit nebudeme, ale potom uvidíme :wink:
Kde konkrétně bydlíš ?

Já si taky myslím, že nosím holčičku, manžel si myslí, že kluka, tak jsem na to zvědavá..

:kytka:

Přidáš se v pondělí dopoledne ? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.1.11 14:51

Ted jsem přijela z města, byla jsem na malém nákupu do práce, pak jen kafíčko s holkama v práci a dost mě rozbolelo bříško. Někdy mě bříško pobolívávalo, ale takhle hodně ještě nikdy, tak jsem z toho špatná. Žádné špinění nic, jen ta bolest. Ted by jsem řekla že je to lepší, ale mám velky strach. Minulý rok jsem totiž hned na začátku v 6tt potratila. :-( :cry:
Bydlíme v Suchý, asi ti to stejně nic nepoví, říkáme tomu že jsme na konci světa :lol: , ale i městská sem pár krát za den jede. :-) Ale máme každý svoje auto takže v tom je to v pohodě.
Koukala jsem že jdete v po v 9.30, šla bych moc ráda, ale v deset jdu na gyndu, jedině že bych pak za Váma přišla, teda pokud ještě budete sedánkovat. A nebo pak někdy příště. Podle toho do kolika tam budete. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
7.1.11 15:49

super fakt se to tady rozjizdi :potlesk:
Hajcice a jak dlouho jsi vzdycky zhurba u dr.? Nevim sice jak dlouho budeme ,,schuzovat,, ale myslim ze na hodinu to nebude, ze tam stravime vic casu :mrgreen:
Jinak ja taky minuly rok presne 25.1. musela na revizi z duvodu zamlkleho tehotenstvi, ale co, uz je to za nami a ted se muzeme radovat z tohohle tehu :dance: kolik tydnu jsi tehotna?
Derunko gratuluju k uspesnym vysledkum z plodovky :kytka:
hanco tak ja do toho Srdicka chodim uz nejak od 15. tydne a uz pujdu si myslim tak 4× a tehu cviceni bude za mnou. Neskutecne rychle to uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.1.11 16:14

a holky bolí Vás nekdy taky hodně bříško? jsem 13tt. No ted možná budu dýl, jsem na rizikovým, v létě jsem byla v Praze na konizaci čípku, ale většinou tak 15-30min, podle toho kolik je tam lidí.Tak by jsem dorazila. holky vím, že možná moc plaším, ale přemýšlím jestli nemám zajet do nemocnice se nechat zkontrolovat,ale nechci vypadat jako histerka, že mě bolí bříško a hned tam jedu. co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí