Špinění v 10.týdnu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4817
24.11.10 20:23

Špinění v 10.týdnu

Ahojky, prosím o vaše zkušenosti nebo názory..

Jsem na konci desátého týdne a od včera jsem začala špinit a špiním průběžně furt :roll: Včera to byl narůžovělý hlen a dneska spíš hled do hněda.. jela jsem včera i na pohotovost a bylo vše ok, miminko se už hýbalo, žádné otvírání.. Jen mám masivný výtok :evil: Ale celý den mě táhne podbříšek a občas je takový jakoby těžký..
Měla jste to někdo?Nebo co si o tom myslíte?
Mám hroznej strach, o mimčo jsme se snažili 14 měsíců :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
24.11.10 20:27

já teda nedošla nikdy ani do desátého týdne,ale co holky kolem mě píšou,tak by to mohlo být i jen tím,že máš termín MS a to nejen to špinění,ale i ta bolest v podbřišku :think: hlavní je,že to není červená,hnědá snad nevadí :hug: doufám,že nemlžím teda :oops:
držím pěstičky ať to dotáhnete do zdárného konce :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
24.11.10 20:44

Ahoj, já dokonce krvácela jasně čevenou krví..kolem 12 tt, a pak 2 dny růžové špinění. Byla jsem ty 3 dny v nemocnici na pozorování a taky bylo vše OK, jen jsem chodila každý den na UTZ - mimčo bylo v pořádku a čile sebou mrskalo :palec: tak držím palečky ať se i vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.11.10 21:15

já taky v prvním trimestru krvácela, jasně červenou a to dokonce dvakrát, prvně v 7 týdnu - byl to hematom a byla jsem kvůli tomu dva týdny v nemocnici a podruhé ve 12 týdnu a to už se snad ani důvod nezjistil, jeden dr. tvrdil, že myom, druhý, že byla nízko placenta, každopádně mimi bylo a je ok, tak hlavně ležet, odpočívat a v lékárně si kup ascorutin, můžou ho i těhule a posiluje cévy proti krvácení, hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
24.11.10 21:25

Špinila jsem hooodne dlouho,taky tak do konce 1 trim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Editha
24.11.10 21:29

Nenervuj se :-)

Já špinila celý třetí měsíc :wink: Z toho dva dny jsem prakticky normálně krvácela jako při menstruaci. Dr. dal hormon na udržení a jinak jsme to museli nechat přírodě. Bylo mi smutno, bulela jsem samozřejmě, ale snažila jsem se držet, aby se miminko nepolekalo a zůstalo u mě. Přesně na den s koncem třetího měsíce (dle papírů) krvácení ustalo jako když utne !!!!! No a zrovna dnes jsem u dr. byla na antikoncepci i s tím pokladem, co nás tak pozlobil a žasli jsme, jak to špatně vypadalo na začátku a jak teď koukáme na výsledek - tříměsíčního Filípka :palec:

Nezoufej …

• Citovat
  • Upravit
18223
24.11.10 21:34

Taky napjatě pročítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
25.11.10 11:28

Holky děkuji za info, docela samé povzbuzující zprávy :-D Byla jsem docela připravená na špinění na úplném začátku, ale v tomhle týdnu mě to dost vystrašilo :roll: Ale myslím pozitivně a myslím, že špinění ustává, začala jsem léčit tu mykozu, tak třeba dělá neplechu ta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
25.11.10 16:49

ahoj ja spinila 3tydny..od7tt do 9tt,v pohode,mela jsem hematom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
25.11.10 20:32

Ahoj,já špinila vždy v termínu ms a při mykozách - v těhu jsem ji měla asi 3×. Moje gyndr.řikala,že dokud to není silné menstruační krvácení,je to ok,ale u mě neplatilo ani to, poslední 2 měsíce ze mě několikrát lila krev,že to neudržely ani 2 vložky a i tak bylo vše ok.Takže KEIN STRESS :wink: já vim,jde to těžko,ale věř tomu bobískovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
25.11.10 22:41

Ahoj, já špinila při prvním i druhém těhu taky v 10.tt. Pravděpodobně jsme to přehnali s intimními hrátkami. Takže se asi podráždil čípek. V prvním těhu z toho byl hematom, který pak zmizel. V druhém těhu to samo zmizelo a už nic. Jen doktorka našla na vaječníku zvětšenou cystu po uvolněném vajíčku. Dneska už nic neříká. Jen nám tenkrát nakázala sexuální abstinenci, klid doma a napsala podpůrný hormon na udržení těhu. Je také možné, že to byl zrovna termín menstruace. A nebo jsi něco těžšího zvedla. Podbříšek mě pobolíval od 10 do 12.tt. Pak to přešlo. Prostě první tři měsíce určuje příroda, jak to bude dál. Che to věřit. :-)

Chce to jen klid a klid, prostě nic nedělat a zůstat doma aspoň pár dnů. Pokud ti říká doktorka, že je mimčo OK, tak bych ji věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.1.22 22:10

Já jsem v 10 tt taky zašpinila, četla jsem na internetu, že se v té době začíná víc prokrvovat děložní sliznice a menší špinění je prý normální…to mě uklidnilo natolik, že jsem s tím nakonec ani nikam nešla, stalo se mi to v pátek odpoledne, na gynekologii jsem se nedovolala a nechtěla jsem plašit s pohotovostí (i když špinit víc, tak bych na tu pohotovost asi šla).
A podle posledního UZ je mimčo v pohodě :)
Břicho mi v té době netuhlo, ale později okolo 14tt začalo, pomohlo mi začít brát hořčík (nejdřív jsem měla šumivé tablety, kde bylo 250mg hořčíku a ty nezabíraly, teď už několik týdnů beru 1 tabletu magnesii lactici denně, v tom je 500mg hořčíku a to už pomáhá :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.1.22 10:48

Já špiním cca od 8TT do teď 15+5, ale podle lékařky je vše OK, mám jen hematom, který se ne a ne vstřebat. Nasadila mi Utrogestan a podle ultrazvuku uvidíme, kdy vysadit, ale osobně mne to opravdu nebaví a už bych jej nebrala, do 5ti minut od polknutí spím, jako zabitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí