Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jasny, vsak ty sama musis vedet, ty sve telo znas lip nez jini:-) , ale jednu radu ti dam, hlavne to moc neprehanej s tim hubnutim
kor ted v tehu
Nainuva píše:čekáš první? já právě tento problém neměla, až teď, v těhu +skoro 30kg, pak jsem něco zhubla, zase nabrala… výsledek, bolí mě záda… věčně se to ve mě pere, dát si kuřecí šunku nebo křemešník… no ráda bych jedla jak se má, ale já neodolám těm „nedobrotám“
já taky chodila k obezitologovi, diabetologovimě to pomohlo a s jeho jídelníčkem hubnu- nebo jsem spíše hubla dote´d, když jsem potřebovala. můj problém je, že přestanu a pak se zas neovládám
snad to s dětma bude lepší- už nebudu tolik zajídat nudu
jasmina3 píše:
Jasny, vsak ty sama musis vedet, ty sve telo znas lip nez jini:-) , ale jednu radu ti dam, hlavne to moc neprehanej s tim hubnutimkor ted v tehu
tak to asi neni pro mě
nepřeháněj to s tim hubnutim
já jediný co udělám, tak se pokusim jíst zdravě ![]()
Kathrina já patřím k těm co občas projdou jojo efektem,ale naštěstí už jsem na své normální váze.
Jo a mám jen 162cm takže když jsem přibrala 18kg byl to mazec
.Naštěstí jsem to měla na břichu a na prsách ![]()
Nainuva
jojo efekt znam duverne, nejhorsi na hubnuti je, to dotahnout do konce a naucit se s tim zit a nepovolit, to je to nejhorsi a v tom ti nepomuze nikdo z dr, na to je potreba vule a kdyz neni, tak je to nanic,
MegK píše:
Kathrina já patřím k těm co občas projdou jojo efektem,ale naštěstí už jsem na své normální váze.
Jo a mám jen 162cm takže když jsem přibrala 18kg byl to mazec.Naštěstí jsem to měla na břichu a na prsách
to mě to šlo taky tam, prsa pětky nebo šestky a nejdřív šlo břicho, pak prsa a dlouho nic a já ![]()
Kathrina píše:jasmina3 píše:tak to asi neni pro mě
Jasny, vsak ty sama musis vedet, ty sve telo znas lip nez jini:-) , ale jednu radu ti dam, hlavne to moc neprehanej s tim hubnutimkor ted v tehu
já jediný co udělám, tak se pokusim jíst zdravě
no vsak i to, ze se budes snazit jist zdrave, je hubnuti
![]()
Ahoj já mám za 14 dní rodit a nabrala jsem 20 kilo,už se radši ani nevážím teď
Při prvním jsem nabrala 35 kilo.Teď vážím 95 a je ti strašný.Ale po porodu jsem to dva roky dávala pracně dolů.Tak věřte půjde to
A nebyla jsem nikdy hubená.
jj, čekám první, pravda je, že jím na co mám chuť- po trochách. Váhu hlídám, tak snad.. uvidíme ![]()
Spíš mě víc trápí, že nevídím, jak se klube bříško ![]()
Kathrina píše:MegK píše:to mě to šlo taky tam, prsa pětky nebo šestky a nejdřív šlo břicho, pak prsa a dlouho nic a já
Jo a mám jen 162cm takže když jsem přibrala 18kg byl to mazec.Naštěstí jsem to měla na břichu a na prsách
u mě šly nejdřív prsa
připadala jsem si jak koza s vemenama
![]()
Nainuva píše:
jj, čekám první, pravda je, že jím na co mám chuť- po trochách. Váhu hlídám, tak snad.. uvidíme
Spíš mě víc trápí, že nevídím, jak se klube bříško
Nainuva píše:Kathrina píše:u mě šly nejdřív prsaMegK píše:to mě to šlo taky tam, prsa pětky nebo šestky a nejdřív šlo břicho, pak prsa a dlouho nic a já
připadala jsem si jak koza s vemenama
![]()
Liduš88 píše:
Ahoj já mám za 14 dní rodit a nabrala jsem 20 kilo,už se radši ani nevážím teďPři prvním jsem nabrala 35 kilo.Teď vážím 95 a je ti strašný.Ale po porodu jsem to dva roky dávala pracně dolů.Tak věřte půjde to
A nebyla jsem nikdy hubená.
20kilo to je dobrý
ty vážíš teď tolik, co já za 14 dní budu vážit, to je fajn ![]()
jasmina3 píše:Kathrina píše:no vsak i to, ze se budes snazit jist zdrave, je hubnutijasmina3 píše:tak to asi neni pro mě
já jediný co udělám, tak se pokusim jíst zdravě
![]()
to je fakt, ndeska jsem měla bramborovej salát a karbanátek
takže od zítra ![]()