Stokilové maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5882
25.11.10 12:07

Jasny, vsak ty sama musis vedet, ty sve telo znas lip nez jini:-) , ale jednu radu ti dam, hlavne to moc neprehanej s tim hubnutim :wink: kor ted v tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
25.11.10 12:08
Nainuva píše:
já taky chodila k obezitologovi, diabetologovi :lol: mě to pomohlo a s jeho jídelníčkem hubnu- nebo jsem spíše hubla dote´d, když jsem potřebovala. můj problém je, že přestanu a pak se zas neovládám :-? snad to s dětma bude lepší- už nebudu tolik zajídat nudu :nevim:
čekáš první? já právě tento problém neměla, až teď, v těhu +skoro 30kg, pak jsem něco zhubla, zase nabrala… výsledek, bolí mě záda… věčně se to ve mě pere, dát si kuřecí šunku nebo křemešník… no ráda bych jedla jak se má, ale já neodolám těm „nedobrotám“
  • Citovat
  • Upravit
5882
25.11.10 12:08
MegK píše:
jasmina3 holky jsou krásné… máš můj obdiv :kytka:

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
25.11.10 12:09
jasmina3 píše:
Jasny, vsak ty sama musis vedet, ty sve telo znas lip nez jini:-) , ale jednu radu ti dam, hlavne to moc neprehanej s tim hubnutim :wink: kor ted v tehu

tak to asi neni pro mě :lol: nepřeháněj to s tim hubnutim :lol: já jediný co udělám, tak se pokusim jíst zdravě :oops:

• Citovat
  • Upravit
7148
25.11.10 12:09

Kathrina já patřím k těm co občas projdou jojo efektem,ale naštěstí už jsem na své normální váze.
Jo a mám jen 162cm takže když jsem přibrala 18kg byl to mazec :lol: .Naštěstí jsem to měla na břichu a na prsách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
25.11.10 12:10

Nainuva

jojo efekt znam duverne, nejhorsi na hubnuti je, to dotahnout do konce a naucit se s tim zit a nepovolit, to je to nejhorsi a v tom ti nepomuze nikdo z dr, na to je potreba vule a kdyz neni, tak je to nanic,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
25.11.10 12:11
MegK píše:
Kathrina já patřím k těm co občas projdou jojo efektem,ale naštěstí už jsem na své normální váze.
Jo a mám jen 162cm takže když jsem přibrala 18kg byl to mazec :lol: .Naštěstí jsem to měla na břichu a na prsách :dance:

to mě to šlo taky tam, prsa pětky nebo šestky a nejdřív šlo břicho, pak prsa a dlouho nic a já :lol:

• Citovat
  • Upravit
5882
25.11.10 12:11
Kathrina píše:
jasmina3 píše:
tak to asi neni pro mě :lol: nepřeháněj to s tim hubnutim :lol: já jediný co udělám, tak se pokusim jíst zdravě :oops:

no vsak i to, ze se budes snazit jist zdrave, je hubnuti :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.11.10 12:14

Ahoj já mám za 14 dní rodit a nabrala jsem 20 kilo,už se radši ani nevážím teď :oops: Při prvním jsem nabrala 35 kilo.Teď vážím 95 a je ti strašný.Ale po porodu jsem to dva roky dávala pracně dolů.Tak věřte půjde to :kytka: A nebyla jsem nikdy hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
25.11.10 12:14

jj, čekám první, pravda je, že jím na co mám chuť- po trochách. Váhu hlídám, tak snad.. uvidíme :-)
Spíš mě víc trápí, že nevídím, jak se klube bříško :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
25.11.10 12:15
Kathrina píše:
MegK píše:
Jo a mám jen 162cm takže když jsem přibrala 18kg byl to mazec :lol: .Naštěstí jsem to měla na břichu a na prsách :dance:
to mě to šlo taky tam, prsa pětky nebo šestky a nejdřív šlo břicho, pak prsa a dlouho nic a já :lol:

u mě šly nejdřív prsa :mrgreen: připadala jsem si jak koza s vemenama :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
25.11.10 12:18
Nainuva píše:
jj, čekám první, pravda je, že jím na co mám chuť- po trochách. Váhu hlídám, tak snad.. uvidíme :-)
Spíš mě víc trápí, že nevídím, jak se klube bříško :oops:
:lol: to já taky nevidím, ale má to své výhody, na mě to bylo vidět až v 5. měsíci, díky prsům, stále převyšovaly pupek, pak se to otočilo :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Kathrina
25.11.10 12:18
Nainuva píše:
Kathrina píše:
MegK píše:
to mě to šlo taky tam, prsa pětky nebo šestky a nejdřív šlo břicho, pak prsa a dlouho nic a já :lol:
u mě šly nejdřív prsa :mrgreen: připadala jsem si jak koza s vemenama :roll: :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Kathrina
25.11.10 12:19
Liduš88 píše:
Ahoj já mám za 14 dní rodit a nabrala jsem 20 kilo,už se radši ani nevážím teď :oops: Při prvním jsem nabrala 35 kilo.Teď vážím 95 a je ti strašný.Ale po porodu jsem to dva roky dávala pracně dolů.Tak věřte půjde to :kytka: A nebyla jsem nikdy hubená.

20kilo to je dobrý :palec: ty vážíš teď tolik, co já za 14 dní budu vážit, to je fajn :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
25.11.10 12:19
jasmina3 píše:
Kathrina píše:
jasmina3 píše:
tak to asi neni pro mě :lol: nepřeháněj to s tim hubnutim :lol: já jediný co udělám, tak se pokusim jíst zdravě :oops:
no vsak i to, ze se budes snazit jist zdrave, je hubnuti :mrgreen: :wink:

to je fakt, ndeska jsem měla bramborovej salát a karbanátek :oops: takže od zítra :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky