Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky nejsem nejchudší,šte mě to ale co už.Chudá jsem akorát v peněžence
.Ale chtěla jsem napsat co si myslí můj o kilech navíc-baba má být za co chytit,má mět aj rici aj cici.Abych si otláčel o kosti na to bych se vy…kašlal. ![]()
Marka76:Můj taky říká,že má být za co chytit.Ale už toho mám dost,snad toho bude časem mín ![]()
Bulinka píše:Kathrina píše:Tak zkus nejíst, jez dietně, cvič. Pak se blbě rodí, když ženská nemá žádnou sílu jen tuk.
ahoj, co máš? já mám 90kilo, jsem v 9týdnu a pžibrala jsem už 5 kilo - přestala jsem kouřit a jim a jim… dosáhnu tak 120
To jako tlustý člověk nemá „páru“? No já bych řekla, že 50kilové tíntítko bude mít menší sílu než 100 kilová baba. A můj osobní pocit byl takový, že nešlo ani o to, kolik vážím, ale že nemám dostatečnou kapacitu plic a tudíž jsem tlačila strašně krátce (neumím dlouho zadržet dech). A mohla jsem mít břišní svaly a ještě bůhvíkteré namakané a bylo mi to prd platné!
Kathrina píše:
já odcházela o 14kg lehčí z porodnice, pak jsem něco zhubla, pak zas nakynula, za 14 dní.. to zní.. já to sem za 7měsíců taky napíšu..
Nic si z toho nedělej. Já rodila na rovné stovce - původní váha 77kg. Z porodnice jsem přijela s 88kg, kojením zhubla na 83kg a pak se zase vykrmila k dnešním 88kg. Pořád kojím tak nechci malého zatěžovat mýma vrtochama, že chci hubnout. Samotné mi to nevadí (až na ta prsa - asi šestky) a ostatní, ať se nekoukají
Až přestanu kojit, budu cvičit a snad to půjde dolů.
Po druhém dítěti si nechám každopádně zmenšit prsa, protože je to už nelidské ![]()
A vlastně jsem chtěla napsat, že v mém okolí všechny hubené měly problémy v těhotenství a ty krev a mlíko v pohodě mimi donosily… ![]()
Liduš to já mám hrůzu z porodu už teď, asi proto ,že víme co ná čeká ![]()
Marka76 píše:
Taky nejsem nejchudší,šte mě to ale co už.Chudá jsem akorát v peněžence.Ale chtěla jsem napsat co si myslí můj o kilech navíc-baba má být za co chytit,má mět aj rici aj cici.Abych si otláčel o kosti na to bych se vy…kašlal.
má recht, ten muj řiká něco podobnýho, ale myslim, že když nejsem já spokojená, tak to pozná taky ![]()
ahoj holky,
hlásí se další Heduš a Ludva ![]()
já jsem rodila obě děti přes 120kg a vše v pořádku - bez nástřihu, Kuba i bez šití…žádné problémy, žádná cukrovka, kromě nevolností a kolísavého tlaku ukázkové…
mám období, kdy je mi všechno jedno, kašlu na to, protože se mi zdá, že těch 60kg a víc nemůžu nikdy shodit… a pak mám období, kdy mě to rapne a vydržím všechno… ono není jak shodit 10kg, já vím, že je to těžký, ale horší je shodit třeba přes40kg, když se to po 20zasekne, vy máte vydržet, nevážit se… dodržet… ![]()
Můj muž mě miluje takovou, jaká jsem… trápí se, když se trápím já… mám takový speciální stihoman - že se každý na mě dívá a každý řeší moji tloušťku… když potkám puberťáky, automaticky sklopím zrak, protože jak je přejdu, budou se určitě bavit o mě… sebevědomí mám občas víc než pod nulou. Jsou chvíle, kdy přestávám věřit, že to někdy dokážu… vím, že se za mě stydí mamka a tchyně… ale co nadělám, člověk, který nevážil přes 100 to nikdy nepochopí ![]()
Ahojky,já se taky řadím mezi kulaté…k dnešnímu dni mám 115kg a když jsem otěhotněla tak jsem měla 105 a to jsem před otěhotněním vážila 120kg a zhubla jsem na těch 105 a nečekaně jsem otěhotněla.Ted čekám chlapečka 15 února.Ale nějak to pomalu utíká nemůžu se dočkat.
ladaw píše:Kathrina píše:
já odcházela o 14kg lehčí z porodnice, pak jsem něco zhubla, pak zas nakynula, za 14 dní.. to zní.. já to sem za 7měsíců taky napíšu..Nic si z toho nedělej. Já rodila na rovné stovce - původní váha 77kg. Z porodnice jsem přijela s 88kg, kojením zhubla na 83kg a pak se zase vykrmila k dnešním 88kg. Pořád kojím tak nechci malého zatěžovat mýma vrtochama, že chci hubnout. Samotné mi to nevadí (až na ta prsa - asi šestky) a ostatní, ať se nekoukají
A vlastně jsem chtěla napsat, že v mém okolí všechny hubené měly problémy v těhotenství a ty krev a mlíko v pohodě mimi donosily…Až přestanu kojit, budu cvičit a snad to půjde dolů.
Po druhém dítěti si nechám každopádně zmenšit prsa, protože je to už nelidské
teď jsi těhotná? nebo už dvě máš? nějak nevím.. jinak prsa… to je kapitola sama pro sebe…
já mám taky mini prsa… 5-6… ale já kdybych měla malý, tak bych vypadala jako chlap, takže já na zmenšení jít nemůžu ![]()
zuzanasinova píše:
ahoj holky,
hlásí se další Heduš a Ludva
já jsem rodila obě děti přes 120kg a vše v pořádku - bez nástřihu, Kuba i bez šití…žádné problémy, žádná cukrovka, kromě nevolností a kolísavého tlaku ukázkové…mám období, kdy je mi všechno jedno, kašlu na to, protože se mi zdá, že těch 60kg a víc nemůžu nikdy shodit… a pak mám období, kdy mě to rapne a vydržím všechno… ono není jak shodit 10kg, já vím, že je to těžký, ale horší je shodit třeba přes40kg, když se to po 20zasekne, vy máte vydržet, nevážit se… dodržet…
Můj muž mě miluje takovou, jaká jsem… trápí se, když se trápím já… mám takový speciální stihoman - že se každý na mě dívá a každý řeší moji tloušťku… když potkám puberťáky, automaticky sklopím zrak, protože jak je přejdu, budou se určitě bavit o mě… sebevědomí mám občas víc než pod nulou. Jsou chvíle, kdy přestávám věřit, že to někdy dokážu… vím, že se za mě stydí mamka a tchyně… ale co nadělám, člověk, který nevážil přes 100 to nikdy nepochopí
Nikdo by se za tebe stydět neměl
To mě kdyby něco tchýně řekla,tak by letěla.Sama je dosti obézní.Každá jsme nějaká,a někdy se toho určitě zbavíme.Budu držet palce ![]()
zuzko- tak takhle jsem to měla já… nikdy jsem nebyla hubená, ale nikdy extra tlustá, stokilo budu mít co nevidět a stydím se kdekoliv zvážit a krom období, kdy jsem měla těch 70kg, tak jsem nikdy svému okolí neřekla svou pravou váhu! i když vím ,že mě viděli jak vypadám apod, strašně by se divili…můj mě taky bere se vším všudy, ale je fakt, že když mě vidí, někdy jak „hromádku“ - spíš hromadu neštěstí, tak se pak naštve a řekne, tak s tim něco dělej, když ti to tak vadí a to já se nafouknu…
jarcus píše:
Ahojky,já se taky řadím mezi kulaté…k dnešnímu dni mám 115kg a když jsem otěhotněla tak jsem měla 105 a to jsem před otěhotněním vážila 120kg a zhubla jsem na těch 105 a nečekaně jsem otěhotněla.Ted čekám chlapečka 15 února.Ale nějak to pomalu utíká nemůžu se dočkat.
gratuluju! já až v červnu… ale váhu budeme mít stejnou, já jsem totiž hrozně žravá a vyžeru se opět… první těhu 28kilo, druhý bude doufám „JEN“ 20 kilo, abych nestrhla porodní lehátko ![]()
Kathrina píše:
zuzko- tak takhle jsem to měla já… nikdy jsem nebyla hubená, ale nikdy extra tlustá, stokilo budu mít co nevidět a stydím se kdekoliv zvážit a krom období, kdy jsem měla těch 70kg, tak jsem nikdy svému okolí neřekla svou pravou váhu! i když vím ,že mě viděli jak vypadám apod, strašně by se divili…můj mě taky bere se vším všudy, ale je fakt, že když mě vidí, někdy jak „hromádku“ - spíš hromadu neštěstí, tak se pak naštve a řekne, tak s tim něco dělej, když ti to tak vadí a to já se nafouknu…
já se taky nafouknu
že se tchyně za mě stydí je mi skutečně úplně šumák… sama není modelka… že si představovala k synovi jinou manželku je mi jedno, my jsme spolu šťastní a to je důležitý…
ale u mamky mě to mrzí - ona sama je hubená a my dcery jsme při těle… máme to z tátovy strany, tam jsou všichni takoví. Kvůli tomu, že jsou rozvedení a my jsme na něj všechny děti dost podobní (mám ještě bráchu ale ten je normální, je hodně vysokej a chlapi to většinou mine v mládí), tak si myslím, že spíš jí vadí to… to mě bolí a hodně… narážky měla, když jsem žila ještě doma a naštvala se… vím, že ví, že je to těžké…ale asi ani z půlky si to nedokáže představit…takový bludný kruh…
já bych se ráda za sebe nestyděla… ale tak moc jsem si přála být normální…
souvisí to se vším, mám strach, jak potom uspěju v hledání práce, přeci jen štíhlé kočky jsou na tom určitě líp, ne…
jsem strašně vděčná za to, že mám muže, jakého mám, je to opravdový poklad… ten jediný to opravdu neřeší - znáte to, jak všichni tvrdí ale nám to nevadí, a přitom to prostě vycítím, že ano a kolikrát něco nadhodí, nebo to z nich vylítne…
ale to je hodně můj stihoman…jak jsem popisovala výše… já jsem byla vždycky taková - v15ti jsem zhubla na 50kg a byla jsem jako smrtka, ale nejedla jsem skoro nic a zvracela… k tomu bych se nerada vracela…dlouho jsem hledala cestu… přes různé nesmyslné diety - a tím jsem si hodně rozhodila metabolismus..ten se teď brání… u dětí jsem nabrala poprvé asi 9kg a podruhé jen 3kg… nejvíc jsem přibrala při kojení… a to jsem se snažila držet…
Zuzko je pravda,že moje máma na mě taky pohrdavě kouká.jelikož je po třech dětech a je jí 55 roků a má fakt supr postavu.Může se hezky oblíknout,zatím co já ne.Ale neztrácejme hlavu,zhubneme a všem to ještě ukážeme ![]()