Jaká poloha aneb jak správně zasít?!

6
25.11.10 13:38

Jaká poloha aneb jak správně zasít?!

Dobrý den ve spolek.
Oh, je to tady samá zkušená maminka , myslím, že jsem tady na správném místě a tak se obracím na vás s žádostí o radu. O co jde? Zatím se nám s manželkou nedaří počít dítě! Ne, že bych byl vysloveně nějak neschopný, to určitě néé!!! :mrgreen: Prý, ale hodně záleží na dané poloze, no nevím jestli to je pravda a tak by mě zajímalo jak to bylo u vás? Při jaké milostné poloze se vám dílo zdařilo? Já vím, že u každé z vás to bylo asi jinak, ale přesto nějaká poloha bude jak se říká vítězná, nejvíce preferovaná, že mám pravdu? Bože, promiňte mi, jsem hrozně zvědavej kluk :-D Děkuji za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.11.10 13:43

Je to úplně fuk,stačí se trefit do správného otvoru.
U zakloněné dělohy (to diagnostikuje lékař) se občas doporučuje poloha zezadu.

Pokud manželka hlídá plodné dny, tak je podle mě stěžejní se nevzpěčovat, když řekne, že dneska by to šlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
25.11.10 13:45

U nás nezáleželo na poloze- ale dodrželi jsme, že jsem měla orgasmus až po něm- no a pak jsem si preventivně opřela nohy o stěnu :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.11.10 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
25.11.10 13:45

Ahoj,tak u nás to probíhalo asi takto:milovali jsme se v klasické poloze a když se do mě udělal (promiň,líp nevím jak to napsat :oops: ) tak honem ho vytáhnout a já nohy a zadeček nahoru a vydržet alespoň 10 minut.Za 2 měsíce jsem byla těhotná.Přeji hodně zdaru a ať se vám to brzo podaří!!!

• Citovat
  • Upravit
2901
25.11.10 13:47

Teda chlape, jestli vypadáš jako na tom avataru, tak ti tu vítěznou polohu předvedu osobně :wink: :huban: :lol: :lol:

Jinak už ti odpověděla Gladys..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
25.11.10 13:49
baghira píše:
Teda chlape, jestli vypadáš jako na tom avataru, tak ti tu vítěznou polohu předvedu osobně :wink: :huban: :lol: :lol:Jinak už ti odpověděla Gladys..
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
Já o tom pochybuju že je to jeho obličej,ale na fotce je kus chlapa :mrgreen:

A souhlasím s Gladys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.11.10 13:54
Baba Jaga píše:
Ahoj,tak u nás to probíhalo asi takto:milovali jsme se v klasické poloze a když se do mě udělal (promiň,líp nevím jak to napsat :oops: ) tak honem ho vytáhnout a já nohy a zadeček nahoru a vydržet alespoň 10 minut.Za 2 měsíce jsem byla těhotná.Přeji hodně zdaru a ať se vám to brzo podaří!!!

Ahoj, neomlouvej se, píšeš to správně a zcela srozumitelně, alespoň to dobře pochopím :-D Jinak Ti děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
25.11.10 13:55

:lol:
Tedy tady je vážně sranda.
Poloha nepoloha, prostě strč ho tam, nech ho tam a uvidí se :lol:

My, ze zadu, s kondomem a ten sklouznul, za pár vteřin vytažen a následek mi tu lítá kolem gauče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.11.10 13:56

Tak já když viděla tu fotku,tak mě jen napadlo že by si mohl přiject a já bych tě to naučila :lol: .Vim kam aby to klaplo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.11.10 14:06

Jinak už sem vychladla :lol: takže já si myslim že není ani tak duležitý jak ho tam dáš ale největší prunik je pro mě ze zadu :lol: a nejduležitější je po sexu podložit zadeček a zustat tak ležet aby to nevyteklo ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.11.10 14:07

ale stejně myslim že by to chtělo nejdříve vyzkoušet na nenačisto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
25.11.10 14:09
Kamča.dalmatinka píše:
ale stejně myslim že by to chtělo nejdříve vyzkoušet na nenačisto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :-D :lol: :-D :mrgreen: :lol:

chudák chlap jestli je to opravdu jeho obličej :-) …Musí kolem něj létat spoustu ženských … a my se tu chováme jak puberťačky a přitom chce radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.11.10 14:11
MegK píše:
Kamča.dalmatinka píše:
ale stejně myslim že by to chtělo nejdříve vyzkoušet na nenačisto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :-D :lol: :-D :mrgreen: :lol:chudák chlap jestli je to opravdu jeho obličej :-) …Musí kolem něj létat spoustu ženských … a my se tu chováme jak puberťačky a přitom chce radu :roll:

meg pokud je to dospělej chlap tak musí snad vidět že to je legrace.
A taky myslim že to on opravdu není :lol: i když kdo ví

Příspěvek upraven 25.11.10 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.11.10 14:12
baghira píše:
Teda chlape, jestli vypadáš jako na tom avataru, tak ti tu vítěznou polohu předvedu osobně :wink: :huban: :lol: :lol:Jinak už ti odpověděla Gladys..

Baghiro, jsi nesmírně hodná a laskavá, nicméně raději zůstaneme jen u názorné odpovědi! :-D Přesto děkuji i Tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.11.10 14:18

Nejlepší poloha, která se doporučuje je opravdu zezadu, taky je dobrý v momentě, kdy to do manželky stříkneš, aby v tu dobu stáhla pánev sperma do sebe natáhla, jako při orgasmu. Z ostatních poloh se taky samozřejmě těhotní, pokud je to správě načasováno, ale poloha zezadu pomohla dost párům, kterým to dlouho nešlo.
Tak oplodnění zdar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky