Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den ve spolek.
Oh, je to tady samá zkušená maminka , myslím, že jsem tady na správném místě a tak se obracím na vás s žádostí o radu. O co jde? Zatím se nám s manželkou nedaří počít dítě! Ne, že bych byl vysloveně nějak neschopný, to určitě néé!!!
Prý, ale hodně záleží na dané poloze, no nevím jestli to je pravda a tak by mě zajímalo jak to bylo u vás? Při jaké milostné poloze se vám dílo zdařilo? Já vím, že u každé z vás to bylo asi jinak, ale přesto nějaká poloha bude jak se říká vítězná, nejvíce preferovaná, že mám pravdu? Bože, promiňte mi, jsem hrozně zvědavej kluk
Děkuji za případné odpovědi.
Je to úplně fuk,stačí se trefit do správného otvoru.
U zakloněné dělohy (to diagnostikuje lékař) se občas doporučuje poloha zezadu.
Pokud manželka hlídá plodné dny, tak je podle mě stěžejní se nevzpěčovat, když řekne, že dneska by to šlo ![]()
U nás nezáleželo na poloze- ale dodrželi jsme, že jsem měla orgasmus až po něm- no a pak jsem si preventivně opřela nohy o stěnu ![]()
Příspěvek upraven 25.11.10 v 14:24
Ahoj,tak u nás to probíhalo asi takto:milovali jsme se v klasické poloze a když se do mě udělal (promiň,líp nevím jak to napsat
) tak honem ho vytáhnout a já nohy a zadeček nahoru a vydržet alespoň 10 minut.Za 2 měsíce jsem byla těhotná.Přeji hodně zdaru a ať se vám to brzo podaří!!!
Teda chlape, jestli vypadáš jako na tom avataru, tak ti tu vítěznou polohu předvedu osobně
![]()
Jinak už ti odpověděla Gladys..
baghira píše:
Teda chlape, jestli vypadáš jako na tom avataru, tak ti tu vítěznou polohu předvedu osobně![]()
![]()
![]()
A souhlasím s Gladys
Baba Jaga píše:
Ahoj,tak u nás to probíhalo asi takto:milovali jsme se v klasické poloze a když se do mě udělal (promiň,líp nevím jak to napsat) tak honem ho vytáhnout a já nohy a zadeček nahoru a vydržet alespoň 10 minut.Za 2 měsíce jsem byla těhotná.Přeji hodně zdaru a ať se vám to brzo podaří!!!
Ahoj, neomlouvej se, píšeš to správně a zcela srozumitelně, alespoň to dobře pochopím
Jinak Ti děkuji ![]()
![]()
Tedy tady je vážně sranda.
Poloha nepoloha, prostě strč ho tam, nech ho tam a uvidí se ![]()
My, ze zadu, s kondomem a ten sklouznul, za pár vteřin vytažen a následek mi tu lítá kolem gauče ![]()
Tak já když viděla tu fotku,tak mě jen napadlo že by si mohl přiject a já bych tě to naučila
.Vim kam aby to klaplo
![]()
Jinak už sem vychladla
takže já si myslim že není ani tak duležitý jak ho tam dáš ale největší prunik je pro mě ze zadu
a nejduležitější je po sexu podložit zadeček a zustat tak ležet aby to nevyteklo ven
ale stejně myslim že by to chtělo nejdříve vyzkoušet na nenačisto
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
ale stejně myslim že by to chtělo nejdříve vyzkoušet na nenačisto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chudák chlap jestli je to opravdu jeho obličej
…Musí kolem něj létat spoustu ženských … a my se tu chováme jak puberťačky a přitom chce radu ![]()
MegK píše:Kamča.dalmatinka píše:
ale stejně myslim že by to chtělo nejdříve vyzkoušet na nenačisto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chudák chlap jestli je to opravdu jeho obličej
…Musí kolem něj létat spoustu ženských … a my se tu chováme jak puberťačky a přitom chce radu
meg pokud je to dospělej chlap tak musí snad vidět že to je legrace.
A taky myslim že to on opravdu není
i když kdo ví
Příspěvek upraven 25.11.10 v 14:12
baghira píše:
Teda chlape, jestli vypadáš jako na tom avataru, tak ti tu vítěznou polohu předvedu osobně![]()
![]()
![]()
Baghiro, jsi nesmírně hodná a laskavá, nicméně raději zůstaneme jen u názorné odpovědi!
Přesto děkuji i Tobě ![]()
Nejlepší poloha, která se doporučuje je opravdu zezadu, taky je dobrý v momentě, kdy to do manželky stříkneš, aby v tu dobu stáhla pánev sperma do sebe natáhla, jako při orgasmu. Z ostatních poloh se taky samozřejmě těhotní, pokud je to správě načasováno, ale poloha zezadu pomohla dost párům, kterým to dlouho nešlo.
Tak oplodnění zdar ![]()