Jaká poloha aneb jak správně zasít?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
25.11.10 15:32
šebina píše:
To jsem se pobavila. fakt sranda. no nevím, mám jedno dítě a měli jsme to štěstí, že jsme to zkusili a ono to vyšlo na poprvé.jinak poloha na koníčka a nechala jsem si to tak na 5 min. :lol:

holky, díky moc, jsou to pro mě velice užitečné postřehy. Jinak mě těší, že se bavíte, sranda musí být. No, já se pro změnu zasměji, až se dílo podaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.11.10 15:33

My jsme počali v poloze já nahoře :lol:
Hned potom jsem se šla vyčurat,takže je asi uplně jedno,jak dlouho se to drží vevnitř.Mě stačila ta chvilinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.11.10 15:53
MegK píše:
kukmene prozraď jak se jmenuje člověk od kterého jsis pujčil obličej?

Tak to mě taky zajímá.......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
25.11.10 15:58

U nás zafungovala prstíková metoda…
nečetla jsem příspěvky, tak nevím, zda to tu někdo nepsal. Jednoduše po styku mrškám spermiím maličko pomoci prstíkem :lol: . Prostě je popostrčit co nejdál to jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.11.10 16:15
Misula.vdf píše:
U nás zafungovala prstíková metoda…
nečetla jsem příspěvky, tak nevím, zda to tu někdo nepsal. Jednoduše po styku mrškám spermiím maličko pomoci prstíkem :lol: . Prostě je popostrčit co nejdál to jde :wink:

No, koukám jaké používáte zajímavé metody, je to velice poučné! Určitě to zkusím doporučit manželce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
25.11.10 16:21

Určitě doporučuju :mrgreen: . Je to raz dva a pokud jsou mršky poněkud línější, usnadní se jim cesta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.11.10 16:28

My rok nepoužívali ochranu a vždy po sexu jsem se hnedka zvedla a šla čůrat (musela jsem).Až pak jednou jsem jen tak ze srandy po sexu zvedla nohy, opřela je o zed a nadzvedla pánev a takhle asi 5 minut vydržela…No a dnes je z těch zvednutejch nohou měsíční chlapeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.11.10 16:34

no tak u nás to byla rychlovka. Já nahoře a nic jsem v sobě nedržela a přeci se nějaká potvůrka našla, takže nevim jestli na poloze záleží. Jen doufám, že druhý bude taky tak rychlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.11.10 16:35

Já obdivuju, jak víte, kterej styk byl ten pravej. Nebo to bylo jednou měsíčně či pořád stejně?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.11.10 16:40
hofka píše:
Já obdivuju, jak víte, kterej styk byl ten pravej. Nebo to bylo jednou měsíčně či pořád stejně?:-)

U nás jen jednou v tom měsíci,tak to vím jistě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 16:40

Ahoj, tak já sama za sebe bych doporučila prstíkovou metodu :oops: , misionáře a 10 minut vydržet s podloženým zadečkem :palec: .

Povedlo se 2× :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.10 16:41
Daniella82 píše:
hofka píše:
U nás jen jednou v tom měsíci,tak to vím jistě :lol:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
6555
25.11.10 16:43
hofka píše:

No já se přiznám, že v tu dobu jsme to díky mé pracovní vytíženosti skutečně dělali sotva jednou týdně, takže proto můžu říct naprosto přesný termín… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.11.10 17:32
hofka píše:

No já to taky můžu říct naprosto přesně. V jeden měsíc jsem vysadila HA a v dalším jsem už byla těhule a v aktivní frekvenci a pracovní vytíženosti to ani jinak nešlo, takže to bylo cca 2× a ten druhý byl vítězný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.11.10 23:45
kuk-man píše:
holky, díky moc, jsou to pro mě velice užitečné postřehy. Jinak mě těší, že se bavíte, sranda musí být. No, já se pro změnu zasměji, až se dílo podaří :-)

A pak Tě ten smích zase na delší čas přejde. Ale tak nepředbíhejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí