Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
šebina píše:
To jsem se pobavila. fakt sranda. no nevím, mám jedno dítě a měli jsme to štěstí, že jsme to zkusili a ono to vyšlo na poprvé.jinak poloha na koníčka a nechala jsem si to tak na 5 min.
holky, díky moc, jsou to pro mě velice užitečné postřehy. Jinak mě těší, že se bavíte, sranda musí být. No, já se pro změnu zasměji, až se dílo podaří ![]()
My jsme počali v poloze já nahoře ![]()
Hned potom jsem se šla vyčurat,takže je asi uplně jedno,jak dlouho se to drží vevnitř.Mě stačila ta chvilinka ![]()
MegK píše:
kukmene prozraď jak se jmenuje člověk od kterého jsis pujčil obličej?
Tak to mě taky zajímá.......... ![]()
U nás zafungovala prstíková metoda…
nečetla jsem příspěvky, tak nevím, zda to tu někdo nepsal. Jednoduše po styku mrškám spermiím maličko pomoci prstíkem
. Prostě je popostrčit co nejdál to jde ![]()
Misula.vdf píše:
U nás zafungovala prstíková metoda…
nečetla jsem příspěvky, tak nevím, zda to tu někdo nepsal. Jednoduše po styku mrškám spermiím maličko pomoci prstíkem. Prostě je popostrčit co nejdál to jde
No, koukám jaké používáte zajímavé metody, je to velice poučné! Určitě to zkusím doporučit manželce ![]()
Určitě doporučuju
. Je to raz dva a pokud jsou mršky poněkud línější, usnadní se jim cesta ![]()
My rok nepoužívali ochranu a vždy po sexu jsem se hnedka zvedla a šla čůrat (musela jsem).Až pak jednou jsem jen tak ze srandy po sexu zvedla nohy, opřela je o zed a nadzvedla pánev a takhle asi 5 minut vydržela…No a dnes je z těch zvednutejch nohou měsíční chlapeček ![]()
no tak u nás to byla rychlovka. Já nahoře a nic jsem v sobě nedržela a přeci se nějaká potvůrka našla, takže nevim jestli na poloze záleží. Jen doufám, že druhý bude taky tak rychlý ![]()
Já obdivuju, jak víte, kterej styk byl ten pravej. Nebo to bylo jednou měsíčně či pořád stejně?:-)
hofka píše:
Já obdivuju, jak víte, kterej styk byl ten pravej. Nebo to bylo jednou měsíčně či pořád stejně?:-)
U nás jen jednou v tom měsíci,tak to vím jistě ![]()
Ahoj, tak já sama za sebe bych doporučila prstíkovou metodu
, misionáře a 10 minut vydržet s podloženým zadečkem
.
Povedlo se 2×
![]()
Daniella82 píše:hofka píše:U nás jen jednou v tom měsíci,tak to vím jistě
hofka píše:
No já se přiznám, že v tu dobu jsme to díky mé pracovní vytíženosti skutečně dělali sotva jednou týdně, takže proto můžu říct naprosto přesný termín… ![]()
hofka píše:
No já to taky můžu říct naprosto přesně. V jeden měsíc jsem vysadila HA a v dalším jsem už byla těhule a v aktivní frekvenci a pracovní vytíženosti to ani jinak nešlo, takže to bylo cca 2× a ten druhý byl vítězný.
kuk-man píše:
holky, díky moc, jsou to pro mě velice užitečné postřehy. Jinak mě těší, že se bavíte, sranda musí být. No, já se pro změnu zasměji, až se dílo podaří
A pak Tě ten smích zase na delší čas přejde. Ale tak nepředbíhejme.