Placenta přes hrdlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
4.4.13 17:56
@lasecta píše:
V případě, že se pak dělá císař, tak se dělá dříve nebo v termínu porodu? Já totiž nešpiním, nekrvácím. :) Ťukám do dřeva

Většinou pokud nic nenaznačuje předčasnému porodu, tak plus mínus se to plánuje v termínu..předchází se tím rozběhnutí porodu a případným komplikacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 19:06

Já měla presně tuto komplikaci v těhu, a měla jsem císaře naplánovaného na ukončený38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.4.13 19:10

@sestřička3 tak že se ti to přes těhu zhoršovalo, místo toho aby se ti to zlepšilo?? Já si taky myslím, že to dělají dříve, právě aby pak nedošlo k větším komplikacím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 19:20

No, on to pan doktor moc nekomentoval, měla sem jí stále přes branku a na zadní straně dělohy, nijak vyrazně se neposunovala.Ona se prý vytáhne spíše ta placenta, která je na přední straně, tím jak roste bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.4.13 19:28

Vlastni zkusenost nemam, jen pro statistiku. V nemocnici se mnou lezela jedna, a te se to taky nezlepsilo, pak v 29tt zacla krvacet a odlezela si to do 35tt, pak byl cisar kvuli spatnym prutokum. Ale vim, ze u ni taky cekali i po tom 30tt, jestli se to neposune, takze sance je si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.4.13 20:58

U me se cekalo az do 36tt, jestli se vytahne nahoru a nevytahla, mrcha :cert: Rodila jsem planovanym cisarem ve 38tt. Mela jsem placentu take na zadni stene. Presne jak uz nekdo psal, na predni se pry ma sanci vytahnout vic nez ta na zadni stene. Hodne stesti, hlavne se setri :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.4.13 22:13
@lasecta píše:
V případě, že se pak dělá císař, tak se dělá dříve nebo v termínu porodu? Já totiž nešpiním, nekrvácím. :) Ťukám do dřeva

Mám dojem, že pokud jsi jinak bez potíží, tak to budou doktoři směřovat co nejblíž k plánovanému termínu, on každý den v břiše je pro dítě plus. Přenášet určitě nenechávají, protože se v takových případech snaží rozběhnutí samovolného porodu vyhnout, právě aby kontrakce na placentě nenapáchaly nějaké škody.
Mě nechali až do 39+0 - malá se narodila přesně týden před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí