Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, mate někdo prosím zkušenost s kapkami CBD 5% od Plačkové Zuzany na instagramu? Chci to hlavně na úzkost a deprese. Děkuji. ![]()
CBD kapky se dají koupit i v lékárně nebo kdekoliv jinde a za nižší cenu, než u ní, aby na tom hvězda vydělala majlant 😃
@Asiina píše:
CBD kapky se dají koupit i v lékárně nebo kdekoliv jinde a za nižší cenu, než u ní, aby na tom hvězda vydělala majlant 😃
Taky si myslím právě ![]()
@nik442 a přitom je v nich vždycky to samé, nikdo si tam nepřimíchává nějakou speciální složku, takže u ní bych do toho nešla 😃
Od Plačkové, aby měla na další dovolenou jo ![]()
Ale že jí to vydělávání na lidech jde dobře
Kup si je v lékárně a je to
@nik442 To te na tom štve nejvíc viď?
jeji cena se zase tak neliší od ostatních. většina stojí kolem 1000kc.
Dobrý den, kapky CBD od p. Plačkové nedoporučuji. Koupila jsme jako dárek pro babičku na bolest zad a také pro lepší spánek. Bohužel ani po měsíci žádné zlepšení. Budí se pořad stejně 4× za noc a záda ji bolí stejně. A to jsme měli 20%mentol. Myslím, že všechny recenze na jejím instagramu jsou napsané falešně. Také nikde na netu žádné kladné recenze nejsou, pouze u ní pres sociální sítě. Což je divné. Za mě tedy nedoporučuji, zbytečně vyhozené peníze. ![]()
Mám srovnání s jiným, mám od herbalus a od Plačkové, účinek stejný …. Jen ten od herbalus je fakt chuť hnusný, takže musím říct že ať je jakákoli tak jeji cbd super a zase si ho vezmu, mám 5% na stress a spánek
@Asiina To není úplně pravda, nejsou všechny kapky stejné, v každých kapkách je něco jiného. Každý výrobce a prodejce má jiné složení, jinou účinnost, jinou kvalitu atd atd