Plácla jsem ji tak, že jí tekla krev

Anonymní
23.11.11 20:46

Plácla jsem ií,že jí tekla krev

Ženský já jsem takovej nervák,že mi není rovno,teď před spaním mě mladá tak vytočila,že jsem jí jednu plácla po papule,jenže jak mám prstýnky,prokousla si o zuby ret a teklo krve jak z vola,chladily jsme,ale i tak bude mít ráno pusu jak kačer a nejspíš i pěknou modřinu :zed: Nakopala bych se do prdele,že nedokážu udržet klid,ale poslední dobou mě schválně vytáčí každou chvíli a já už nemůžu,to jí bude teprve 7 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
23.11.11 20:49

Priste liskni sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068

A čím tě tak vytočila,jestli se můžu zeptat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

No stalo se, příště raději počítej do 3 a neplácej přes pusu :,( Věřím,že by jsi si teď ruku raději usekla než to udělala znovu… Raději jí nech ze školy doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.11.11 20:50

sice nechci rýpat :cert: :cert: ale do obličeje bych dítě nikdy neuhodila,chudák malá :,( musíš se přeci ovládat ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6

Tak neudělala jsi to schválně,si pamatuju jak mě mamka zmlátila,a to jsem 4 dny musela být doma a léčit modřiny.

• Citovat
  • Upravit
2673
marcellia píše:
A čím tě tak vytočila,jestli se můžu zeptat? :think:

To by mě taky zajímalo,každopádně už se stalo a už to nevrátíš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
23.11.11 20:51

pubertacka no.. kazdopadne tohle vam muze pokazit vztah a nevyresi to vubec nic, lepsi je odejit za roh, poslat ji do pokoje at se vrati az se bude chovat slusne ale dospela jsi ty, mela bys mit rozum a nenechat se vytocit ;)
muzes tim opravdu hodne pokazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216

Taky bych poradila počítat já to dělám pravidelně. Jsem taky nervák a počítání mi pomáhá. Toto se mi snad nikdy nestane jinak bych si asi tu ruku taky usekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
beruska2× píše:
pubertacka no.. kazdopadne tohle vam muze pokazit vztah a nevyresi to vubec nic, lepsi je odejit za roh, poslat ji do pokoje at se vrati az se bude chovat slusne ale dospela jsi ty, mela bys mit rozum a nenechat se vytocit ;)

V 7 puberťačka? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.11.11 20:53

No jestli bude mít pusu oteklou a ještě s modřinou, tak to asi nebylo jen tak nevinné plácnutí, kde bys ji škrábla prstýnkem, zkrátka od tebe dostala přes hubu. Nejsem si jistá, co by to se mnou udělalo jako sedmiletou, radši nedomýšlím.
Pokud tě provokuje a ty víš, že se necháš vytočit, tak jdi pryč, dej si kolečko kolem bloku, vydýchej se, ale nemlať ji. Útěk je lepší jak útok.
Mmch do školy či školky chodí? Pokud jo, připravila bych si odpověď, až se tě učitelky zeptají, protože podle mě se zeptají určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
verenika píše:
beruska2× píše:

to si pis, mam pocit ze ted uz ji maji od skolky pubertu, proste to zkousi, co rodic vydrzi, dneska jsou deticky uuuplne jinde nez jsme byly my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
verenika píše:
beruska2× píše:
:lol: jo no, to mě taky pobavilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

No pokud ji tekla krev, tak to musela byt docela racha, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.11.11 20:54
beruska2× píše:
verenika píše:
beruska2× píše:
to si pis, mam pocit ze ted uz ji maji od skolky pubertu, proste to zkousi, co rodic vydrzi, dneska jsou deticky uuuplne jinde nez jsme byly my

No tak už vím proč malej zlobí, má předpubertu :lol: :lol:

Jinak raději mizim,páč tady to bude zase horký… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí