Plačtivé miminko v šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
9.2.16 16:05

@tralala123 Přesně tak. Když mi malá občas zapláče, tak jsem z toho na větvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
9.2.16 16:16

Pokud jsou to prdíky tak dávej espumisan před každým krmením + bych dala ještě Biogaiu. Musíš ještě vydržet. Zlepší se to tak kolem toho 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
9.2.16 18:01

U más zázračně zabíralo houpání na velkém míči, to nevydala ani hlásku, ve vteřině kdy se přestalo ihned řev :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.2.16 18:05

Nám zabralo skákání na míči…ale už si na to tak zvykla, ze skáču celkem dost…ale neplace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
9.2.16 20:44

@Džajna to verim, ale vydrz, pak uz se se to bude jen zlepšovat :*
Zvyká si na na to, ze uz neni jen v brisku, ale na svete. A každé miminko je jine, ale bude to uz jen lepsi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.4.16 20:39

Ahoj, tak náš má tři týdny a taky řve jak tur, v nemocnici byl nejvyrtvalejší a nejhlasitější. někdy mám dojem, že mi praskne hlava. co dělám když řve - přebalim, nakojim, chovám, šum jsem taky zkoušela, svazuju, jindy nechávám ať se prokopká,… taky nic moc nezabírá, když chce řvat tak prostě řve. neudělám s tim nic, taky se moc nevyspim, potřebovala bych si dát aspoň kafe, ale kvůli kojení ho nepiju.
koupila jsem nosítko, taky budu zkoušet. hlavní je se nezbláznit, někdy je to na psychinu. beru to tak, že je prostě bezbrannej a nějak se musí vyjadřovat. ono to přejde, hlavně se nezbláznit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí