Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, kdy jste poprvé byli s mimcem nakoupit? Nam doktorka řekla, ze az ve třech měsících…Stellince jsou teď měsíce dva a ja nemám co na sebe ![]()
Cože? proč bys nemohla nakupovat hned?
může mi někdo vysvětlit?
@brunet1 Nevím, tak po týdnu, možná ještě dříve, tesco ještě tou dobou nejezdilo a nehodlala jsem umřít hlady
a jinak tedy v cca 10 dnech s námi bylo v hospodě a v necelém měsíci na celodenním školení.
Já jsem byla s malým 4 dny co jsme se vrátily z porodnice - bohužel manžel odjel na týden do práce a nakoupit jsem něco k jídlu musela
dokonce jsem s ním byla před týdnem u doktora, to mu byly 3 týdny protože na mě něco lezlo a neměla jsem ho kam dát ![]()
Tak to já chodila dřív, tak nějak po šestinedělí. Ale nakupovat si něco na sebe je lepší bez mimi, mluvím z vlastní zkušenosti. Zaručeně brečí když se to nejmíň hodí ![]()
Pátý den po porodu jsme šli domů, šestý jsme jeli k doktorce a ten den jsme byli v obchodě. A to jsou ženský, co doma manžela nemají a nákup dávají snad cestou z porodnice už ![]()
Tak fajn…doktorka mi na první navsteve řekla, ze az ve třech měsících…důvod nezminila…nebo možná zmínila, ale naše hvezdicka tak řvala, ze jsem ji zrovna neslyšela
prubnu to již brzy ![]()
Druhý den po příjezdu z porodnice jsem jela vyřizovat kartu zdravotní pojišťovny a cestou zpátky jsme se stavili v obchoďáku nakoupit jídlo a projít si obchody. Nebít 3 měsíce v nákupním centru, tak umřu
jsem tam minimálně dvakrát do týdne, vlastně každý den, protože přes něj chodím pro dceru do školy.
Obchoďák není obchod. No není to ideální, ale nebudeš ani první ani poslední. Je fakt, že já byla s prckem taky poprvé tuším 2,5 měs, v těhotenství jsem se dlouho nikam nedostala a jednoduše jsem se těšila na to, až se v obchodě pokochám těmi malými holčičími věcmi (pohlaví miminka jsme dopředu neznali), že opět obleču normální věci a chtěla jsem něco na sebe.
Určitě lepší v týdnu o víkendu bývá hodně lidí a dopoledne dokud je většina lidí v práci začínají nalejzat tak kolem 16h ![]()
Důvod budou bacily ve vzduchu, kterých je v obchoďácích vzhledem k počtu lidí dost a dost, a taky třeba na rukojetích vozíků (samozřejmě přes maminku).
S prvorozeným jsem jezdila na nákupy asi po šestinedělí, dvojčatům bude 7 měsíců a ještě v obchoďáku nebyly. Od jisté doby si užívám nakupování o samotě ![]()
@brunet1 já chopdila normálně do supermarketů hned - cca v týdnu věku
bychom umřeli hlady, manžel furt v práci a sluhy nemám. Na nákup oblečení jsem ji brala až později, ale to bylo tím, že moc nenakupuji, nesnáším to
![]()
normálně bych šla, neřešila bych to ![]()
@brunet1 myslím, že to je kvůli očkování ![]()