Kdy do obchoďáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21531
9.2.16 18:56
@Tunrida píše:
No hlavně od podzimu do jara, takže zalez, zamkni a opovaž se vylézt z domu :lol:

a já bych dodala, že bych preventivně nepouštěla domů ani manžela, aby nedej bože nějakou chorobu domů nepřinesl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.2.16 19:00
@nozu píše:
a já bych dodala, že bych preventivně nepouštěla domů ani manžela, aby nedej bože nějakou chorobu domů nepřinesl… ;)

No to jo, jenom v práci se každý střetne s více lidmi, než v obchoďáku. Jenže tomu mýmu by se to ještě líbilo. Ten by byl schopnej si dole rozložit rybářský lehátko a udělat si tam svůj veget :lol:

• Citovat
  • Upravit
2507
9.2.16 19:46
@mrs.gendy píše:
Jde o to, ze ted jsou vsude nejake chripky a tak :think: s malou jsem byla v obchodaku poprve ve dvou mesicich, ale bylo leto a lidi vsude minimum.
samozrejme jsme to strouhli na co nejkratsi dobu stravenou v obchodech.
nejsem zastancem sklenikovych deti ani ze matka do konce sestinedeli nesmi vystrcit nos, jenze v tohle obdobi je to na prd i pro dospeleho cloveka :think:

:palec: Přesně můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.2.16 20:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
9.2.16 20:27

Přímo do obchoďáku jsem ji nebrala dlouho…možná fakt ty dva měsíce? Je to víc faktorů..bacily, hluk, klimatizace..když jsem potřebovala něco koupit, malou jsem dala manželovi. Nějak nechápu, kde je problém :nevim: bývala jsem od jejích 8mi týdnů mezi kojeními pryč běžně (ty tři hodiny) to by ti mohlo na nákup stačit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15180
9.2.16 21:19

@brunet1 Hned pár dnů po odchodu s porodnice jsme brali malou do super, hypermarketů na nákup potravin, drogerie. Neni potřeba dítě izolovat od světa a nemocná v 1,5roce ještě nikdy nebyla. Oblečení jsem chodila kupovat sama mezi kojenim, hlídal tatínek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
9.2.16 21:42

Tak já si myslím, že ironie není na místě, zřejmě jsou tu samé šťastné matky, kterým miminko neonemocnělo, ale to neznamená, že se to stát nemůže… Pracuji ve zdravotnictví a už jsem pár nehezkých případů viděla. Tak proč zvyšovat riziko, když to není bezpodmínečně nutné, nakonec i pitomá rýma u kojeného dítete je docela nepříjemná. Nikdo přece netvrdí, že musí být dítě zavřené doma, spíš mám na mysli courání po obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.2.16 10:57

S druhým jsem chodila od 2 týdnů nakupovat. Přes kočárek jsem dala plínku a snažila se nákup vyřídit co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.2.16 11:17

Já raději ještě počkám až opadne chřipkové období a pak uz vyrazíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.2.16 10:30

Nam doktor doporucil takhle - v sestinedeli do obchodaku vubec a po sestinedeli je to v zime v obdobi chripek velky riziko. muj maly ma tri mesice, obcas s nim na nakup zajdu, ale je to turbo rychlost a taky se snazim jit dopoledne cez tyden, nebo radsi mensi obchod. miminko ma slabsi imunitu a kdyby ochorelo, asi by si si pak nadavala, ze si byla nakupovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.2.16 22:15

@saskaaleo máme teď 2,5 měsíce a ještě čekáme :) jídlo mi dovezou z TESCA tak to nebudu nějak hrozit, počkám si na jaro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.2.16 12:23

@brunet1 tak to delas urcite dobre..mna uz to taky doma moc nebavi, ale mala jsem si to mimino lepe naplanovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.2.16 12:30

@saskaaleo prave, je to na palici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie