Kdy do obchoďáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5108
8.2.16 21:23

My to vzali přes olympii cestou z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.2.16 21:24
@Nsoci píše:
Důvod budou bacily ve vzduchu, kterých je v obchoďácích vzhledem k počtu lidí dost a dost, a taky třeba na rukojetích vozíků (samozřejmě přes maminku).
S prvorozeným jsem jezdila na nákupy asi po šestinedělí, dvojčatům bude 7 měsíců a ještě v obchoďáku nebyly. Od jisté doby si užívám nakupování o samotě :pankac:

jo to je ideální, ale prostě ne každá máme tu možnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.2.16 21:24

@zuzkasim právě, potřebuju ocitnout, co kde mají a koupit oblečení…cele těhotenství jsem střídala dva outfity, tak si to musí již vynahradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
8.2.16 21:26

Jde o to, ze ted jsou vsude nejake chripky a tak :think: s malou jsem byla v obchodaku poprve ve dvou mesicich, ale bylo leto a lidi vsude minimum.
samozrejme jsme to strouhli na co nejkratsi dobu stravenou v obchodech.
nejsem zastancem sklenikovych deti ani ze matka do konce sestinedeli nesmi vystrcit nos, jenze v tohle obdobi je to na prd i pro dospeleho cloveka :think:

• Citovat
  • Upravit
5010
8.2.16 21:30

Ne že bych musela nutně vymetat obchoďáky, to mě opravdu nebaví, ale jít nakoupit až tři měsíce po porodu, tak asi umřu hlady… 8o To by ani mrazák a zásoby zavařenin ve sklepě nezachránily. Šla jsem hned jak bylo potřeba, ale snažila jsem se jít v době, kdy nebývá nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
8.2.16 21:31

Já s první taky všechno řešila, s dalšíma jsem prostě musela. Do hypermarketu jsem jezdila sama a chlap zatím choval řvoucí dítě (nenávidí nákupy, radši bude chovat). Doteď se musím smát. Kdybch ji vzala, tak se vyspí a je klid.
Jako v šestinedělí jsem se tomu vyhýbala a jezdila jen nejnutněji… no i když to dělám vlastně pořád… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
8.2.16 21:41

@brunet1 Fakt ti stojí nákup hader za to, tahat malé mimčo do obchoďáku a ještě uprostřed virové sezony? Nemůže pohlídat tatínek, když už teda musíš nakupovat?

• Citovat
  • Upravit
657
8.2.16 21:46

Mně řekla doktorka počkat do konce šestinedělí, a to jsem taky dodržela. Prý že je náchylnější na chytání nemocí. Já už jsem ale vyrazila sama cca ve čtyřech týdnech malé, manžel pohlídal, potřebovala jsem se odreagovat :palec: Manžel/přítel by nepohlídal? :)
Edit: Ale bylo to v létě, teď v období chřipkové epidemie s ní nelezu nikam ani v půli roce, aby něco nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
8.2.16 21:50

@brunet1 já tě úplně chápu :mrgreen: a nebyla by varianta, že bys nakojila, sjela do obchoďáku a za 3 hodiny byla zpět? Teda nevím, jak to máš daleko. Já to takto praktikovala u prvního dítěte pravidelně každou sobotu dopoledne. byl to takový můj relax. Ale my jezdívali i všichni 3, později 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
8.2.16 21:50
@Elenloth píše:
@brunet1 Fakt ti stojí nákup hader za to, tahat malé mimčo do obchoďáku a ještě uprostřed virové sezony? Nemůže pohlídat tatínek, když už teda musíš nakupovat?

Když ona už taaak dlouho nebyla nakupovat přece :roll: virovou sezonu neřeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.2.16 21:56

Kdyz bylo male asi 6 dni a byl leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.16 22:07

Já bych neměla tedy potřebu courat, je fakt, že je zrovna období nemocí, ve školkách polovina dětí, v obchoďáku klimatizací musí putovat zástupy bacilů.
A když už, tak to mrně v tom obchoďáku aspoň trochu rozbalte ať se nepřehřeje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
8.2.16 22:27

Tak nákup není to samé jako chodit po obchoďáku… To nedělám s dětmi ani teď, když jsou všude chřipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.2.16 05:40

No já nevím, chřipka je snad všude, to bych nemohla vystrčit paty z domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.2.16 09:48
@EmmaAnna píše:
No já nevím, chřipka je snad všude, to bych nemohla vystrčit paty z domu :nevim:

No hlavně od podzimu do jara, takže zalez, zamkni a opovaž se vylézt z domu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure