Plánovače směn pro zaměstnance
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plánovače směn
Nevíte náhodou jak na plánování směn zaměstnanců? Nějaký prográmek nebo tak něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělala jsem na směny v obou pracích a v jedné se to dělalo tak, že jsme měli arch s pobočkami a okýnky na jednotlivé směny a člověk si do něj mohl napsat požadavky, že chce nějaký den tam a tam, případně chce odpolední, noční… Požadavků bylo nějaké omezené množství, plánovalo se týden dopředu (ale zaměstnanců bylo hodně)
V druhé práci jedna pobočka, dopol/odpol, víkendový provoz a tam byl zkrátka krátký dlouhý týden, aby se spravedlivě pokryli víkendy, ředitel se snažil plánovat odpol/dopol spravedlivě a pak jsme si to mohli kus za kus přeházet víceméně sami.
Takže já bych řekla, že excel stačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme sice meli super program na planovani zamestnancu, ale bohuzel ho nemuzu sirit.
Bylo to ale v excelu - stranka na kazdy den v tydnu, jen jsem tam vybrala v rolovacim okenku zamestnance a vedle v policku napsala jeho smenu. A timto zpusobem jsem vytvorila cely tyden. Osma stranka byla souhr celeho tydne, ktery jsem vytiskla. Byla tam jmena vsech pracujicich zamestnancu pod sebou a v sloupeccich cely tyden. Plus jsme meli nejake dalsi vzorce pro nase potreby, ale kdyz vytvoris timto zpusobem excelovou tabulku, tak to budete mit prehledne a jednoduche.
A jak uz psala Gladys. U nas si zamestnanvi napsali pozadavky do tabulky a ja uz to jen prenasela do pocitace + jsem doplanovala lidi, kteri mohli cely den a pokryla tak problemove hodiny.
- Citovat
- Upravit
Asi záleži i jaký model směnnosti má na mysli
u nás v práci se jede na tři a nepřetržitý a pro ten nepřetržitý se vybiralo ze tři různých modelů a ženský na mzdovce to maji rozplánované na celý rok, aby jim vycházel fond pracovni doby, protože některý měsic je jedna skupina v plusu a jiná zas v minusu, tak aby na konci měli všichni tak nějak stejně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem v práci dělala rozpisy prací servisáku a taky v excelu. Vždy na týden dopředu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zkus kouknout třeba na tohle . Jsou tam programy ke stažení zdarma.
Nemám to vyzkoušené, jen mě napadlo se tam mrknout, jestli tam něco není a ono je, uvidíš jestli ti to bude vyhovovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
10hodinové směny
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s 10hod pracovní dobou v obchodě, kde se dělá 7 dní v týdnu od 10hod do 20 hod? Jak jsou v tomto případě rozvrženy směny? Tady asi neplatí systém krátký/dlouhý týden, ne? Máme být ve třech lidech. Má někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit