Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tady nějaká maminka, která ma čerstvou zkušenost se sekcí v Thomayerově nemocnici? Mě čeká 16.10. plánovaný císařský řez dvojčat a mám samozřejmě trochu obavy. Děkuju!
Mam tedy zkusenost starou 10 let. U me to byl akutni cisar a lekari i personal byl super. Nejvic si pamatuju krasne oci anesteziolozky, ktera me uklidnovala a podrzela hodne moc.
Tak snad ta parta zustala ![]()
Měla jsem akutní ne plánovanou. A co se týče doktorek, primáře, tak hrůza. Sestřičky jinak senzační. Ale chování doktorů mi teda fakt nesedlo.
@Anonymní píše:
Měla jsem akutní ne plánovanou. A co se týče doktorek, primáře, tak hrůza. Sestřičky jinak senzační. Ale chování doktorů mi teda fakt nesedlo.
A jak je to dlouho? Já si teda zatím nemůžu na doktory stěžovat, na ty, na které jsem narazila buďto v poradně nebo minulý týden, když mě tam nechali přes noc kvůli bolestem.
@Duo17 asi záleží i na tom jak se zrovna třeba vyhajaji. Nebo nevím. Někdo je moc spokojený a někdo zas vůbec. Asi se vždycky najde rozdílný pohled. Ale ke mně se fakt chovali jak k hadru a jedna sestřička mě uklidnovala, ať si z toho nic nedělám, že jsou prostě takoví.
Podle mého by zas lidé, které obtěžuje setkávat se v práci s lidma měli teda dělat jinou práci. Protože není nic horšího, než hnusné chování k maminkám.
Je to necelý rok.
To máš pravdu, zejména když porod je pro maminku už tak velmi silná psychická zátěž. Já mám v rodině několik zdravotníků, tak si kdyztak postezuju a oni tam udělají pořádek ![]()