Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím vás, jsem momentálně začátkem 38 tt (budu rodit podruhé) a dozvěděla jsem se, že miminko má PPH, postavení II.
Chtěla bych se zeptat na pár dotazů maminek, které měly stejný porod:
Moc vám předem děkuji za reakce a zkušenosti.
@MiskaM druhy dítko mělo taky tuto polohu. Rodila jsem o tyden driv, bolesti pouze do bricha, porod velmi rychlý a pohodovy - od prvních kontrakci (které jsem považovala za poslicky) do 5 h venku, bolelo to max 2 hodiny, brutální bolest asi 40 min. Ale pochybuju ze na to měla vliv poloha plodu
kazdy porod je individuál.
Ctvrte ditko, porod trval od prvnich kontrakci do konce asi tri hodiny. Porod o 13 dni driv podle data MS, o 5 dni driv podle terminu UTZ. Nijak jsem necvicila, zmenu polohy v prubehu porodu jsem taky neresila.
@Marie432875 píše:
@MiskaM druhy dítko mělo taky tuto polohu. Rodila jsem o tyden driv, bolesti pouze do bricha, porod velmi rychlý a pohodovy - od prvních kontrakci (které jsem považovala za poslicky) do 5 h venku, bolelo to max 2 hodiny, brutální bolest asi 40 min. Ale pochybuju ze na to měla vliv poloha plodukazdy porod je individuál.
Děkuji za příspěvek
Já vím, že je to individuální, ale co jsem se dozvěděla, v jaké je miminko poloze (doposud jsem žádné info neměla), tak jsem něco googlila a trochu dostala strach, i Dr. říkal, že porod je většinou delší, atd..
Uvidíme ![]()
@Jana206 píše:
Ctvrte ditko, porod trval od prvnich kontrakci do konce asi tri hodiny. Porod o 13 dni driv podle data MS, o 5 dni driv podle terminu UTZ. Nijak jsem necvicila, zmenu polohy v prubehu porodu jsem taky neresila.
Děkuji ![]()