Poloha podélná hlavičkou, postavení II.

384
4.10.17 16:26

Poloha podélná hlavičkou, postavení II.

Zdravím vás, jsem momentálně začátkem 38 tt (budu rodit podruhé) a dozvěděla jsem se, že miminko má PPH, postavení II.
Chtěla bych se zeptat na pár dotazů maminek, které měly stejný porod:

• narodilo se vám miminko v termínu nebo jste přenášely?
  • porodní bolesti vám šly do břicha nebo do zad?7
  • změnila se poloha miminka v průběhu porodu?
  • jak dlouho porod trval?
  • cvičily jste v průběhu těhotenství s Aniballem, pomohlo to, byly jste bez poranění?

Moc vám předem děkuji za reakce a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
4.10.17 17:36

@MiskaM druhy dítko mělo taky tuto polohu. Rodila jsem o tyden driv, bolesti pouze do bricha, porod velmi rychlý a pohodovy - od prvních kontrakci (které jsem považovala za poslicky) do 5 h venku, bolelo to max 2 hodiny, brutální bolest asi 40 min. Ale pochybuju ze na to měla vliv poloha plodu :lol: kazdy porod je individuál.

• Citovat
  • Upravit
44197
4.10.17 17:48

Ctvrte ditko, porod trval od prvnich kontrakci do konce asi tri hodiny. Porod o 13 dni driv podle data MS, o 5 dni driv podle terminu UTZ. Nijak jsem necvicila, zmenu polohy v prubehu porodu jsem taky neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.10.17 17:51
@Marie432875 píše:
@MiskaM druhy dítko mělo taky tuto polohu. Rodila jsem o tyden driv, bolesti pouze do bricha, porod velmi rychlý a pohodovy - od prvních kontrakci (které jsem považovala za poslicky) do 5 h venku, bolelo to max 2 hodiny, brutální bolest asi 40 min. Ale pochybuju ze na to měla vliv poloha plodu :lol: kazdy porod je individuál.

Děkuji za příspěvek :) Já vím, že je to individuální, ale co jsem se dozvěděla, v jaké je miminko poloze (doposud jsem žádné info neměla), tak jsem něco googlila a trochu dostala strach, i Dr. říkal, že porod je většinou delší, atd.. :roll: Uvidíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.10.17 17:52
@Jana206 píše:
Ctvrte ditko, porod trval od prvnich kontrakci do konce asi tri hodiny. Porod o 13 dni driv podle data MS, o 5 dni driv podle terminu UTZ. Nijak jsem necvicila, zmenu polohy v prubehu porodu jsem taky neresila.

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky