Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
budu mít nejspíš plánovaný císařský řež ve Zlíně, má někdo z vás zkušenost? Jak to probíhá? Na který týden to obvykle plánují? Díky!
Ahoj mě týden před termínem- nebo necelý týden, teď si nejsu jistá.. Jinak tak nějak v pohodě..
Přijela jsem den předem ubytování na pokoji, řekli mě c v kolik ráno půjdu, pak jsme nemohla pít a jíst od určité hodiny, ted asi čípek, ale nejsu si jistá, navyprázdnění..
Pak ráno mi přinesli papír jestli chci celkovou a nebo lokální.. ráno pro mě přijeli odvezli na sál uspali, a bylo. ![]()
Manžel měl kluka na rukách hned, jak ho umyly a já jak jsem se probrala tak se mě zeptali jak se cítím a donesli..
První dva dny podle potřeby mívají malé u sebe setřičky- ono totiš se člověk moc nemůže hned hýbat, tak proto.. ale záleží na mamince..
@Janasas Můžu se ještě zeptat, snaží se ve Zlíně dávat maminky po sekci na pokoj společně nebo se může stát, že už v noci před sekcí a první noc po sekci budu na pokoji s paní, co tam bude mít miminko? Nejradši bych samozřejmě nadstandard, ale prý je furt plný. Když jsem právě byla na první plánované sekci, tak jsem byla celou dobu na pokoji s paní, která měla plánovanou sekci ve stejný den, takže to mi přišlo docela dobré, že když člověk potřebuje regenerovat po operaci, má tam trošku klid, ale to právě nebylo ve Zlíně, tak proto se ptám.
@Sofie2013 já tam byla přijatá ve stejný den s jednou paní..Tak těžko říct, jetli to máněkdo jinak..
A sekci jsme měli hned po sobě