Porodnice Mělník nebo Slané

23.9.17 08:18

Porodnice Mělník nebo Slané

Ahoj holky, poraďte prosím ze svých zkušeností porodnici. Zvažuji Mělník a Slané nebo případně něco kolem.Jsem z předměstí Prahy západ, ale pražské nemocnice mě nelákají. Radši bych něco menšího.
K porodu nemám žádné výslovné podmínky, ale co opravdu chci je, že bude u mě manžel už od přijetí do porodnice. Nechtěla bych aby ho volali až k samotnému porodu. Máte některá s tímto zkušenosti? Umožňuj zmíněné porodnice toto? Nebo jaké jsou vaše názory? Děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13974
23.9.17 08:50

@alenka.jelis rodila jsem na Melniku 12/16 cisarem v 33tt. Manzel semnou byl u pripravy a samotneho cisare, pak sel s malou na prevazovani. Pak se zamnou vracel na siti, odvezl si me na JIP a tam semnou jeste byl.

5/16 tez na melniku rodila svagrova, bracha tam byl cca od 9 (ve 12 ji praskla voda, ale driv ho tam nechtela) a v pul 1 se narodil synovec. Chlap tam muze byt celou dobu nebo muze jit s miminkem na neonatologii (kdyz je nedonosene) bonding muzou oba, jak chteji. Svagrove nebylo dobre, takze pak choval bracha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.17 09:05

Moc díky za info. Určitě jsem spíše pro Mělník. Ještě mě zajímá jestli někdo neví jak to tam mají s nástřihem hráze. Vždy jsem jí podstoupila, ale teď bych chtěla zkusit ( masáže, případně balonky apod. ) prostě se pokusit rodit bez nástřihu. Jak se k tomu staví personál? Někde nástřih dělají jako samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.17 09:17

V žádném případě ne Slaný!!!
Ještě zvažte případně Neratovice, ale Slaný ne, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.17 09:23

No na Slaný jsem právě slyšela děsivé recenze. Neratovice by byli v úvahu, ale zase mají často stop stav.Co se Ti tam přihodilo, smím-li se ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
23.9.17 10:34

@alenka.jelis Uprimne s nastrihem nevim, ale da se s nimi mluvit. Svagrova ho mela, ale synovec byl obrik. A v Nera maji vecne stopstav a posilaji na Melnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
3.10.17 14:41

A co třeba Rakovník? Poslední dobou na něj slyším jen chválu, musí se tam však registrovat.
Byla jsem před dvěma lety spokojená v Kladně, měla jsem štěstí na personál. Nevím, jaké je to tam nyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
4.1.20 18:34

Slaný nebo Mělník?

Ahoj :mavam:
Zvažuji jakou porodnici. První jsem rodila ve Slaném. Teď přemýšlím, zda znovu Slaný, nebo Mělník.

Mate nejnovější zkušenosti?
:mavam:
Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
4.1.20 18:46

@HandulkaK Melnik bude od letoska uplne novy, vypada to tam skvele ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
4.1.20 18:53

@Petraph Celou dobu si říkám, ze to bude Mělník, ale teď si zase říkám, ze Slaný už znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
4.1.20 18:59

@HandulkaK za dva týdny můžu dodat info xD (Mělník)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
4.1.20 19:14

@Pidulka1991 je no super. To budu moc rada.  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
4.1.20 20:00

@Pidulka1991 i ja budu rada a drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.1.20 10:53

Já jsem rodila na Mělníku před půl rokem a byla jsem moc spokojená. Přítel byl celou dobu se mnou. Já šla tedy rovnou na porodní box, nedávali mě ani na pokoj. Nevím, jak to tedy chodí v případě, kdy tě přijmou nejdříve na pokoj, který není nadstandardní. Na nadstandardech mohou být normálně tatínci celou doby přítomní a mohou tam s tebou i spát, je to za nějakých 500,– na noc i se snídaní, ale na normálním pokoji jsou klasické návštěvní hodiny. Na porodním boxu může být po celou dobu přítomní až dvě osoby, které si vybereš. Jednou za čas tě přijde zkontrolovat asistentka, a když je potřeba tak lékař, ale ten chodí skoro až na samotný porod. Po většinu času jsi tam pouze ty a tvůj doprovod. Také jsem říkala PA, že bych se ráda obešla bez nástřihu a na to říkala, že v tu chvíli, kdy vidí, že je to potřeba nástřih udělají. Pokud bys ale měla v porodním plánu, že si to vyloženě nepřeješ, tak se podle toho musí řídit. Já jsem měla nakonec tři stehy a nástřih jsem necítila vůbec a šití jen lehké štípání, nic hrozného. Pokud je vše v pořádku, tak tě po porodu i s partnerem nechají dvě hodiny na porodním boxu a poté se tě zeptají, jestli ti mají miminko umýt anebo si ho chceš umýt sama. To má zkušenost :)..jinak tam jsou všichni hrozně fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí