Menstruace při plném kojení a poté očistky je to normální?

16.9.17 22:37

menstruace pri plnem kojeni a pak zas ocistky je to normalni ?

Chci se zeptat jsem tu po prve a nema my kdo poradit jsem po sestinedeli a plne kojim mnela sem menstruaci jen 5 dni a zase jdou ze mne ocistky jeto normalni dekuji za odpoved :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
16.9.17 22:49

Jejda… nebude to spis menzes na faze? Po porodu je to vselijaky. Ale ocistky, ze by prestaly a pak se opet spustily? No nevim, kazdopadne tak i tak je to jedno, vse se srovna. Byla jste na kontrole po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.17 22:59

Este ne ted v utery jdu ale bojim se protoze jsem mnela po sestinedeli sex z pritelem chraneny jestly treba z toho to neni nejsem sem si jista prave z pritelem sme pouzili ochranu tak nevim :nevim: :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
17.9.17 01:37

@Kristynka beeruska řekla bych, že jsi menstruaci neměla, že je to vše k šestinedělí, také jsem normálně krvácela. :) Jsem také v šestinedělí, týden jsem byla „čistá“, teď zase špiním. Na kontrolu jdu ve středu. :) Takže být tebou, žádný stres, vyckej na kontrolu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
18.9.17 09:42

Jsem 7 týdnů po porodu, ocistky byly tak 5 týdnů, minulý týden celý bolesti v podbřišku jak před menstruací a špinění. Dle doktorky sliznice narůstá a můžu očekávat menstruaci. A to plně a intenzivně kojim. Po prvním porodu to bylo to samé. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 20:58

Presne sem to mnela taky ale uz to nemam mnela jsem to jen 5 dni menstruaci uvidime co my rekne doktor zitra :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí