Tmavé špinění po šestinedělí

16
7.10.17 14:02

Tmavě spineni po sestinedeli

Ahojky.. chtěla bych se zeptat. Za par dni budu dva měsíce po porodu a mám strach ze mám zánět dělohy nebo ze ve mě něco zůstalo.. tak se chci zeptat jestli jste se s tím setkali? Sestinedeli jsem měla v pohode ocistky skončili 5 týden po porodu, tak jsem měla klid a minuly týden jsem přes noc trosku spinila jak kdyby růžovou krev, do teď zase nic a dneska ráno jsem zacla špinit červenou krev a teď už to je i tmavé jak do hněda. Na kontrolu po sestinedeli jdu až v pátek protože doktorka dříve nemá volno. ???? Dekuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
773
7.10.17 14:33

@Clarris podle mě MS. Ja jsem tri mesice po porodu a nejdriv spineni pak dva dny nic a pak tmava krev…proste dva dny MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.10.17 15:39

Máš menstruci. Po porodu bývá všelijaká a nepravidelná, zvlášť pokud kojíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.17 16:01

Mám to stejně. Dva měsíce po porodu a každou chvíli zašpiním, už je to únavný :zed: Břicho nebolí, teplotu nemám, takže čekám na kontrolu, kdy mě objednali až na 2,5 měsíce po porodu :? Jen kojím a třeba 3 dny nic a najednou ze mě vyteče jakoby hlen s příměsí krve, pak zas pár dní nic a pak třeba každej den troška vyteče, hlavně když kojím po delší pauze (v noci třeba po 5ti hodinách).. M.

• Citovat
  • Upravit
16
8.10.17 19:06

Tak mě se to v noci rozjelo tak rovnou vypadá na tu menstruaci, jen doufám ze nebude trvat dlouho ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.10.17 19:35

@Clarris nech se překvapit :lol:. To ti fakt nikdo neřekne.

• Citovat
  • Upravit
139
21.7.18 22:35

No já myslím že to je kousek placenty v děloze a žádná menstruace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat